- 10 Eylül 2015
- 55
- 16
- Konu Sahibi diet killer
deneme başı fiyat verirler kaç denemeye girersen değişiyomuş.her yerde farklıdır konuşmalısın her dershane yaparmı acaba?Ne kadar ücretleri acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneme başı fiyat verirler kaç denemeye girersen değişiyomuş.her yerde farklıdır konuşmalısın her dershane yaparmı acaba?Ne kadar ücretleri acaba?
Kaç liradır acaba ortalama fiyat almak lazım aynen arayıp öğrenirim size de yazarımdeneme başı fiyat verirler kaç denemeye girersen değişiyomuş.her yerde farklıdır konuşmalısın her dershane yaparmı acaba?
Ne kadar ücretleri acaba?
Evet haklısın canım bir bakacağımÇok değil yani denemelerin yanında fazla bir para değil.20 - 30 bir şey ama öyle bir şey olunca da söylüyorlar zaten normalde bu fiyatta ama gözetmen ücreti falan diye geçen sene bir çok arkadaşım dersaneme kayıtlı olmadığı halde o şekilde girdiler sınavlara.Bu dediğim haftalık denemeler için bu arada.Hepsinde oluyor mu bu ücret bilmiyorum açıkçası o yüzden araştırman daha doğru olur.
Etüt merkezleri yok mu canım ya da temel liseler falan istersen bi konus parayla anlasın ne zaman deneme sınavları varsa sana haber versinler ben fen lisesine gidiyorum :)Süpersin canım deneme sınavına mı gireceksin? Ya ben de deneme sınavlarına katılmak istiyorum ama ortada dershane vs kalmadı nereye gitsem? İstanbuldayım
Sağol canım hatta sınıflandırmadan not Alıp soru bile çözdüm inşallah hepsini bitiririm benim sürem başladı aramda gelirim:)Günaydın baya bir konu hedeflemişsin yaparsan çok iyi bence.İyi şanslar bu arada
aynen canım öyle yapacağımEtüt merkezleri yok mu canım ya da temel liseler falan istersen bi konus parayla anlasın ne zaman deneme sınavları varsa sana haber versinler ben fen lisesine gidiyorum :)
hihihi kolay gelsin canım benimSağol canım hatta sınıflandırmadan not Alıp soru bile çözdüm inşallah hepsini bitiririm benim sürem başladı aramda gelirim:)
sagol cnm teşkkür ederim az kaldı tamam bilmiyorum ne zaman oldunu =)Ay ne güzel ^^ sınıf arkadaşınla evlenmişsin umarım mutlusundur. KPSS ne zamanmış bu arada
Daha açıklanmamış olabilir canım aynensagol cnm teşkkür ederim az kaldı tamam bilmiyorum ne zaman oldunu =)
Süpersin canım ben de full matematik testi çözdüm dün 10 saat. Bugün de bütün gün tarih çalışacağım, 2 veya 4 ünite bitirmeyi hedefliyorum.Naptınız bakiyim ben bugün 6 saat 20 dakika ders çalıştım Bide 2 saat 40 dakika deneme çözdüm 115 tane işaretledim ama napiyim birde optik bile doldurdum hatta matematikle sosyali ters kodladım onu bile silip doğru kodladım yani ciddiye aldım cok güzel geçmese de olsun yarın cevap Anahtarını alırım sonucu da yazarım kızlar bugün toplam 300 soru çözdüm ve Bayağı bir not çıkardım 12 syf falan siz neler yaptınız?
Aa ben de fen lisesine gidiyordumm :) bu sene degistirdim amaEtüt merkezleri yok mu canım ya da temel liseler falan istersen bi konus parayla anlasın ne zaman deneme sınavları varsa sana haber versinler ben fen lisesine gidiyorum :)
Canııım nerelerdesin maşallah çalışmaların çok iyi gidiyor gibi görünüyorKızlar selam bugün fazla giremedim.Fizik,geometri,matematik ağırlıklı çalıştım bugün.Sizler neler yaptınız ?
Okul ile birlikte sınava hazırlanmak çok zor yahuben kimya tekrarı bide soru çözümü yaptım okuldan çok vakit kalmıyo maalesef
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar. Ben Fulya Hoca. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Aşağıdaki linke tıklayarak sizing için hazırladığım ders videolarına ulaşabilirsiniz. Ücretsiz ve evde, kolayca sınava hazırlanabilirsiniz. Sorunuz olursa bana fulyahocaedebiyat@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz. Aşağıda linkini vereceğim youtube kanalıma üye olursanız yeni ders videolarından anında haberdar olabilirsiniz. Dilerseniz videoları https://www.facebook.com/FULYAHOCA1 adresimden de takip edebilirsiniz.Başarılar diliyorum. Sevgiler.
https://www.youtube.com/channel/UCjqRni-JKHjm0TLB6NFeEgg
Çok teşekkürler canım aramıza hoşgeldin denemeler ne alemde konu açığın var mı nasıl bir ders programı takip ediyorsun?Merhaba topik çok güzel olmuş müsade varsa ben de takip etmej ıstiyorum. Ben de sayısal ogrencisiyim, hedefim tıp. Sizden bir konuda fikir almak ıstiyorum. Ogretmenlerim sosyale çalışmamı istemiyorlar ama ben yapabilecegimin en iyisini yapmak istiyorum. Sosyale en kisa surede ve verimli nasil calisabilirim? Simdiden tesekkirler :) .
Canim ben fen lisesine gitmiyorum mezun olduğum için dershane tercih etmedim bi süre sonra haftasonları ders için gidiyordum artık denemelerede gidiyorum soru çözümlerine de katılıyorum çok iyi geldi hemde ek ücret vermiyorum
Bence sakin çalışmamazlık etme çünkü her ne kadar öbür derslerin iyi olsa da çok iyiler var anca sosyalleşme fark atılıyor artik