- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
21 yaşında mezun olmuş olacaktım. hiç hoş değil aslında daha küçüksün ve hiç bilmediğin bir şehirde tek başına kalıyorsun yaşını öğrenen ne kadar herşeyim bilicinde olsan, erken büyümüş olsan da senle küçük bir çocukmuşsun gibi dalga geçiyor sınıfta geç kazanan bir kız(93lülerle girmiştim o 91liydi) elinde mikrofon varmış gibi tüm sınıfa bağıra bağıra ilan ediyor ve bu iyice yalnız kalmana sebep oluyor insan yerine konulup bir selam vermekten aciz insanların yaşımla dalga geçmesine sebep oluyor yani önermiyorum. şimdi küçük yaşta okula başlamalarına sebep olan sisteme de çok karşıyım yaşadım biliyorum zorluğunu çünkü
Ne kadar saçmaymış öyle küçük diye dışlamak falan, bence senin şansına çok kötü bir ortamdaymışsın, insanlar da olgunluk yokmuş yoksa akıl işi değil yaşa bakmak ..
11 e geçtim ve açtığım konuda da arkadaslarımdan ablalarımdan bir çok şey öğreniyorum . Tam olarak napsam onu bilemedim ama
Konuna baktım da bence hiç gecikmeden çalışmaya başla, 2 senede çok rahat halledersin.
aynı ünide degilseniz nasıl tanıştınız mahsuru yoksa? erken evlilik nasıl bir duygu alıştın mı
Aynı yerde yaşıyorduk ama tanıştığımızda eşim farklı şehirde okuyordu, yıllarca komşuymuşuz ama 10 yıl sonunda tanıştık, 8-9 ay aynı ilde okuduk sonra o çalışmaya başladı yine mesefaler ..
Erken evlilik, eğer aşık olduğun insanlaysa çok çok güzel bir şey, eşime hep ne acelen var hayatını yaşa tarzında şeyler söyleyenler olurdu, eşim de ben sevdiğim insanla hayatı yaşamaktan zevk almıyorsam niye evleneyim ki ben gençliğimi onunla geçirmek istiyorum derdi, gerçekten iyi ki böyle düşünmüşüz diyorum, sürekli beraber olmak, o kadar ayrı geçirilen yıllardan sonra o kadar güzel ki, ben hiç bir şey bilmiyordum evlendiğimizde, biraz sakar biraz da beceriksiz diyeyim ona rağmen her şeye o kadar kolay alıştım ki .. İlk günler kavgalar çok olur alışmak zordur dediler, hiç kavgamız olmadı, 6 ay geçsin bu sürekli el ele gezmeleriniz biter dediler, hala dip dibeyiz, 1 sene geçsin, bilmem kaç sene geçsin vs diye çoğaltıyorlar, en güzeli kulaklarını her şeye kapatıp tek ses duymak Aman ben bu konuda susmak bilmem biraz fazla duygusal ve romantik bir insanım