Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım nazara ben çok inanırım ve bana nazar değdi bu yuzden lysde batırdım ygsde çok iyiyken.Sınav sonuçlarını söylerken maşallah dedirttir eğer dersaneye falan gidiyorsan adını ve netlerini karala kimse görmesin
Ay sagol canım yapıcam valla eski hırsım yine var ama bu sefer pek umursamıyorum ya cok sinir oldum ama insallah böyle devam etmez allah var güzel gidiyorum ama yine yetmiyor herkes sabahlıyor aksama kadar durmadan soru cözüyor ben uyuyorum uyanıyorum bazı günler hic ama artık kimseye netlerimi söylemiycem valla hic calısmıyorum diycem o sevmedigim calıskanlar gibi yapcamddd
Kızlar ben ygs kimya bitirdim matematik konu calısmıyorum zaten hep soru çözüyorum iki hafta oldu geometri çözmeyeli cok aksattım türkceden full deneme cözüyorum biyoloji konularımdan sistemler ve dokular kaldı sadece fizik hic calısmıyorum birde sey ben son olarak karar kıldım ygs4 iyi gecerse ygs den isitme engelliler ögretmenligine gidicem ama iste ben sayısalcıyım ve ygs4 sosyal agırlıklı ama of cok kararsıızıım insaşşah zihinssel engelliler ögretmenligini tuttururum o zaman