- 10 Kasım 2015
- 13
- 1
- 26
- Konu Sahibi diet killer
90 nette takılı kaldım bu aralar modum düştü mezun psikolojisine girdim ya öf nazar falan değdi galiba sen napiyosun canım 10 saat oluyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuyor canım ya aşırı stres oldum ilişkimdeki gel gitler ve ailevi durumlar beni çok darladı bir iki gündür dinleniyorum yarın devam.90 nette takılı kaldım bu aralar modum düştü mezun psikolojisine girdim ya öf nazar falan değdi galiba sen napiyosun canım 10 saat oluyo mu
Aynen öyle tıpkı benim gibi yarında abim geliyor iste pazartesi tamamen kendimi tekrar vericem insallahOlmuyor canım ya aşırı stres oldum ilişkimdeki gel gitler ve ailevi durumlar beni çok darladı bir iki gündür dinleniyorum yarın devam.
90 nette takılı kaldım bu aralar modum düştü mezun psikolojisine girdim ya öf nazar falan değdi galiba sen napiyosun canım 10 saat oluyo mu
Herkese selam umarım ygs konularını çabucak bitirebiliriz kızlar bu arada bişi sorucam sizdede normalde iyi oldunuz hatta denemelerde 30 net cikardiniz dersin sınavından düşük aldığınız oldumu benim matematik normalde iyiydi hatta arkadaslara bile anlatirdim ders ama yazılım kötü geçti ve 25 aldım calistirdim arkadaşlarım da 50 60 gibi aldı çok ilginç bi durum ya
Aralık ayı çalışma programınız nasıl kızlar?
Ay çok teşekkür ederim okul sınavlarına da çalışıyorum ama ygs da önemli tabikide çok saol yorumun içinKız olabilir tabikide okuldaki sınavları takma çünkü çok dandik ve sınavla alakalı olmuyor genelde Bide mat 1 ile mat 2 çook farklıdır kuzum bozma moralini.
Yinede kendini gözden geçir iyice çalış nerde yanlış yapmışsın ona bak acaba konu mu yoksa dikkat mi? Yinede kafanı takma okula çok
Bence kul hakkı olmaz ama için rahatlasin diye sor istersenBen de katılayım kızlar aranızaa Mezunum bende hazırlanıyorum özel ders ve sınav için bir yere gidiyorum.Eşit ağırlıkçıyım bu arada.Ygs konularım bitti sayılır Benim mezun olarak tavsiyem Aralıkta lys çalışın çünkü Şubattan sonra zaten lys çalışılmaz.Eğer eşit ağırlıkçıysanız Ocak ayına kadar konuları bitirmeniz gerek.Mat 2 yine çalışılabilir Ocakta.O yüzden Aralık ayı çok kritik bir ay benim gözümde.Bu ay sakın kopmayın derslerden.Ben ders ders çalışıyorum çok faydalı oluyor.Ayın 14üne kadar falan edebiyat/tarih/coğrafya çalışıp bitireceğim inşallah.Sonra da mat2/edebiyat ve ygsden soru çözümü şeklinde gideceğim.
Kızlar sormam gereken bir konu var.Pdf kitap çıkartmak kul hakkı olur mu? Kitaplara para yetiştiremiyorum artık Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bence kul hakkı olmaz ama için rahatlasin diye sor istersen
Cok sagol canim ya ama icim elvermiyor bir yandan en iyisi diyaneti arayip sorayim burayada yazarim
Ya bence kul hakkı daha büyük olaylarda olur ama bencede tereddutluysen güvenilir yere danışman en iyisiCok sagol canim ya ama icim elvermiyor bir yandan en iyisi diyaneti arayip sorayim burayada yazarim
Hoşgeldin fıstıııkSevgili Fancy Pency beni de aranıza alır mısınız acaba?
Onlar konu eksiklerini seninle kapatmış senin de konu eksiğin varmış demekki yada kaygı bozukluğu nedeniyle karıştırdın birbirineHerkese selam umarım ygs konularını çabucak bitirebiliriz kızlar bu arada bişi sorucam sizdede normalde iyi oldunuz hatta denemelerde 30 net cikardiniz dersin sınavından düşük aldığınız oldumu benim matematik normalde iyiydi hatta arkadaslara bile anlatirdim ders ama yazılım kötü geçti ve 25 aldım calistirdim arkadaşlarım da 50 60 gibi aldı çok ilginç bi durum ya
İndir ya benceBen de katılayım kızlar aranızaa Mezunum bende hazırlanıyorum özel ders ve sınav için bir yere gidiyorum.Eşit ağırlıkçıyım bu arada.Ygs konularım bitti sayılır Benim mezun olarak tavsiyem Aralıkta lys çalışın çünkü Şubattan sonra zaten lys çalışılmaz.Eğer eşit ağırlıkçıysanız Ocak ayına kadar konuları bitirmeniz gerek.Mat 2 yine çalışılabilir Ocakta.O yüzden Aralık ayı çok kritik bir ay benim gözümde.Bu ay sakın kopmayın derslerden.Ben ders ders çalışıyorum çok faydalı oluyor.Ayın 14üne kadar falan edebiyat/tarih/coğrafya çalışıp bitireceğim inşallah.Sonra da mat2/edebiyat ve ygsden soru çözümü şeklinde gideceğim.
Kızlar sormam gereken bir konu var.Pdf kitap çıkartmak kul hakkı olur mu? Kitaplara para yetiştiremiyorum artık Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Maşallah cınımKız ben yukarıda karmaşık yazdım ama şöyle yazayım :
Aralık'ın 14üne kadar falan full edebiyat/coğrafya/tarih çalışıp coğrafya/tarih bitireceğim
Daha sonra ful mat2/edebiyat çalışacağım aynı zamanda ygsden günlük soru çözeceğim.Matematik 2 den 4 konu belirledim onları bitireceğim inşallah
Aralık ayına çok önem verdiğim için bu ay sıkı çalışmayı planlıyorum.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Çok iyi tatlım benim netlerin ne durumdaBu arada ben ygs mat konularının cogunu bitirdim yani bi 12 konu bitti Türkçeye çok ağırlık vermedim test çözüyorum genelde feni de bu yaz bitircem umarım hepimiz sonunda mutlu oluruzz
türkçe 30 matematik 30 ama sosyal ve fen çok kötü fen 10 falandi sosyalde aynı şekil hedefim türkçe ve matematiği fulle yakın yapmak sosyalde 30 yapmak fen de 25 30Hoşgeldin fıstııık
Onlar konu eksiklerini seninle kapatmış senin de konu eksiğin varmış demekki yada kaygı bozukluğu nedeniyle karıştırdın birbirine
İndir ya bence
Maşallah cınım
Çok iyi tatlım benim netlerin ne durumda
Sayısaldan hangi bölüme hazırlanıyorsuntürkçe 30 matematik 30 ama sosyal ve fen çok kötü fen 10 falandi sosyalde aynı şekil hedefim türkçe ve matematiği fulle yakın yapmak sosyalde 30 yapmak fen de 25 30