Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Veeee O muazzam aşk ,dün resmi nikah ile taçlandırıldıı :)
Tüm destekçilerimize ve takipçilerimizee teşekkür ederiiiz :) Rabbim herkese nasip etsin Amin :)

Eklentiler

• 11216293_1053766271317605_1717928385_n.jpg
    11216293_1053766271317605_1717928385_n.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 210
Keşkee :) Neden olmasın ki ,herkes yuvasını kursun isterim tabii ki.Allah hayırlı eşler nasip etsin tüm bekarlara :)

İsimlerin hepsi silindiğine göre ayağını sürümüş olman lazım hani eskiler ayağını mı sürüdün derler ya yakında bol bol hayırlı evlilik haberleri gelecektir senin listeden :) duanada en içten şekilde 'Aminnnnnnn ' demeden geçemiycem :)

Geçen c.tesi ablamla konuşuyoruz cafedeyiz... Dedi ki bi adamakıllı insan evladı çıkmadı kıymetini bilecek!
Dedim ki beni arıyor o , niye bulamıyorum seni diyor , neredesin diyor... Çok yakınımda bazen hissediyorum... Beni bul artık dediğimde içine sızım düşüyor ..Bulacak, az kaldı ..Beni gördüğünde işte sensin o aradığım diyecek dedim...
Ve Pazar günü olanlar ;
Sabah ajansa gittim ,görüşmem iyi geçti ,çekimdi vs ... Akşama doğru da otobüse bindim (bi sonrakini bekleyeceğim derken anlık kararla)
Nereden bindi ,bilmiyorum bile... Farkettiğimde gözleri direk üzerimdeydi ... Yüzüme bakıyordu, öyle ki telefonumun ön kamerasını açıp bi anormallik mi var diye baktım... Sonra ona ters ters baktım ve yön değiştirdim... Bu kez kalabalıktan rahatsızlık duymaya başladım.. Ve yanımdaki adama çatık kaşlarımla bi bakış uçurdum uzak dur dercesine ve o an gördüğüm şey, beni göz hapsine alan adam ,bana rahatsızlık verene ters ters gözünü dikmiş bakıyordu... Otobüsün yoğun kalabalığı ve yorgunluğum asabiyetimi arttırmıştı ve bi anlık hareketle orta kapıya ilerledim... Yanımdaydı beni göz hapsine alan ve öyle bi güven vardı ki ... Ben ona yaklaştıkça hissettiğim şey, tamamlandığımdı... Sanki diğer yarım oydu da, kavuşmuştum ona... Onun bakışlarını hissediyordum hiç ayırmadı gözlerini bi an bile... İnanmayacaksınız belki o an herşey durdu sanki ve kalp atışlarını bile duydum o an garipti...
Telefonumun titremesiyle irkildim... Ve bana gelen mesaja yanıt verdim... Bi de faceye baktım ,çıktım hemen...
Çok geçmedi ,indi ...O gidince kendimi kötü hissettim, peşinden inesim geldi sanki zincirliydim ona...
Yoluma devam ettim eve gittim ...Yorgunluk kahvesi yaptım kendime ,haberlere bakıyorum ... Bildirim geldi, faceden arkadaş eklemiş biri beni ...
Oydu ...
Çok sevinmiş,şaşırmıştım... KAbul ettim ,attığı mesajları görüntüledim...
-Merhaba, böyle birşey yaptığım ve rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Ama ilk kez başıma böyle birşey geliyor ve ben sizi gördüğüm anda tamamlanmışlık hissine kapıldım. Evli misiniz,hayatınızda biri var mı vs kim olduğunuza dair en ufak bi fikrim yok... Ama İzin verirseniz size kendimi tanıtmak isterim...

Bu nasıl bişey dedim kendi kendime... PAzartesi-salı-çarşamba-perşembe ve cuma ... Şimdi düşünüyorum ki, iyi ki o otobüse binmişim...
Arabası olmasına rağmen , o gün otobüse binmesi tesadüf değildi...
Bizi biraraya bi getiren var...
Çünkü biz ;
Bi dönem aynı okulu ve yıllardır yakın mahalleyi paylaşıyormuşuz zaten...
O benden habersiz beni ararken, ben nerdesin bul beni artık derken kimbilir kaç kere yanımızdan geçtik gittik, belki aynı cafede oturup birşeyler içtik...

Sürükleniyorum...Ki mantık insanı ben!
En ufak bi art niyet sezmiyorum ,bi yakınlaşma çabası yok ... Ciddiyetli konular üzerinde konuşuyor, ailesini anlatıyor,bana karşı ailesinin olacak tutumunu anlatıyor...
Geleceğe yönelik sürekli ...
Eğer içinde en ufak bi soru işareti oluşursa kim olduğumla ilgili bu beni üzer diye kimlik fotokopisini verdi, istediğin kadar araştırabilirsin dedi...
Buna benzer şeyler ve inceliğini kesinlikle söylemedim bile... Daha çok şey var, emek ve çaba gibi... Saygı gibi...

Eğer mantığa aykırı bişeyler varsa beni uyandırın nolur... Üzülmekten korkuyorum üzmeyecek dese de içimdeki ses...
Merhaba Abla :) :KK54:
Yeni açtığınız konuda tebrik ettim ama sonuna kadar okuduğum 25 sayfa olunca yazmadan olmaz dedim... :) :KK51:
Aşk hikayelerini her zaman dinlemeyi ve okumayı sevmişimdir... :) :KK51::KK75:Sizinkide okuyupta beğendiklerim arasında yer aldı :KK66:
Çektiğiniz bir önceki üzüntüden ötürü merak ettim eski konularınızı da okudum.Başınızdan az şeyler geçmemiş :/ hatırlatarak üzmek için yazmıyorum.Hüzünlü, sabır dolu zor bir sürecin ardından hiç beklenmedik mutluluğun,mutlu son olması çok güzel...
Mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
:KK73::KK36::KK73::KK36::KK73:

Merhaba Abla :) :KK54:
Yeni açtığınız konuda tebrik ettim ama sonuna kadar okuduğum 25 sayfa olunca yazmadan olmaz dedim... :) :KK51:
Aşk hikayelerini her zaman dinlemeyi ve okumayı sevmişimdir... :) :KK51::KK75:Sizinkide okuyupta beğendiklerim arasında yer aldı :KK66:
Çektiğiniz bir önceki üzüntüden ötürü merak ettim eski konularınızı da okudum.Başınızdan az şeyler geçmemiş :/ hatırlatarak üzmek için yazmıyorum.Hüzünlü, sabır dolu zor bir sürecin ardından hiç beklenmedik mutluluğun,mutlu son olması çok güzel...
Mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
:KK73::KK36::KK73::KK36::KK73:
Canimm benim Merhaba. Her harfinde o kadar hissettim ki samimiyetini çok mutlu oldum. Güzel yorumun güzel yüreğin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim en güzellerini nasip etsin sizlere. Ben yuvamı kurdum, sabrımla selamete eriştim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına inşallah :-*

Canimm benim Merhaba. Her harfinde o kadar hissettim ki samimiyetini çok mutlu oldum. Güzel yorumun güzel yüreğin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim en güzellerini nasip etsin sizlere. Ben yuvamı kurdum, sabrımla selamete eriştim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına inşallah :-*
Oyy Ablacığım benim teşekkür ederim :KK66:
O kadar samimi bir şekilde duygularınızı dile getirmişsiniz ki cevap yazarken içten,samimi olmamak elde mi??? :)
Rabbim hayırlısı ile bizlere de zamanı geldiği zaman ins nasip eder :)
:*
Hakkınızda ki bilgilerde nişanlıyım yazısını evliyim diye artık görmek istiyoruz :KK70: :KK66:

Canım evlenmişsin hayırlı olsun çok sevindim çok yakışıyorsunuz maşallah Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:nazar::KK68:Ben daha bekliyorum bak:KK70:
Canıııımm eveeeet evlendim ki been :) Ama babamın evindeyim daha düğün olmadı. 1. yılımızı nikahla ödüllendirdik :)
Ağustos 23 , Teknede olcak düğünüm hihihi ^_^ yine benden önce evlenmiş oluyosun .musmutlu ol çok mutlu olalım hepimizz yahuuu :)

Canıııımm eveeeet evlendim ki been :) Ama babamın evindeyim daha düğün olmadı. 1. yılımızı nikahla ödüllendirdik :)
Ağustos 23 , Teknede olcak düğünüm hihihi ^_^ yine benden önce evlenmiş oluyosun .musmutlu ol çok mutlu olalım hepimizz yahuuu :)
Olsun canım ama yinede resmi olarak evlisin düğün formalite bir eğlence:KK73:Çok sevindim çok klas farklı bir düğünün olacak ne güzel Rabbim gönlüne göre versin:nazar::KK68:Amin inşallah mutlu musmutlu olalım:KK60:

Olsun canım ama yinede resmi olarak evlisin düğün formalite bir eğlence:KK73:Çok sevindim çok klas farklı bir düğünün olacak ne güzel Rabbim gönlüne göre versin:nazar::KK68:Amin inşallah mutlu musmutlu olalım:KK60:
Fiilen evli değilim amaa babişkomun evindeyim daha :) aah geçse zaman :) Güzel olacak herşey...Ne zaman istedik de olmadı ,Rabbime şükürler olsun :) :*

Fiilen evli değilim amaa babişkomun evindeyim daha :) aah geçse zaman :) Güzel olacak herşey...Ne zaman istedik de olmadı ,Rabbime şükürler olsun :) :*
Rabbime şükürler olsun tabi ki çok şükür geldik bugünlere elbet bu zamanlarda geçer:nazar:Herşeyin sorunsuz devam eder inşallah:KK68:

Şimdi bir aksilik olacak, kavga mı çıkacak, ayrılacaklar mı? aşk romanı okur gibi konunuzu ve mesajları baştan sona okudum. Dizi/filmlerden ve kitaplardan alıştığımızdan mutlaka bir pürüz çıkacağına inanıyoruz, her şeyin güzel gideceğine pek ihtimal vermiyoruz. Belki de, bu olumsuz düşüncelerle kötü şeyleri üzerimize çekiyoruz.

Gerilim/entrika/ihanet içeren bol reyting alacak bir dizi izler gibi değil, huzur dolu, mutlu bir aşk hikayesi okumuş gibi oldum ve tüm samimiyetimle dilerim ki mutluluğunuz daim olsun :) Allah bir yastıkta kocatsın. Sevgilerimle.

X