Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

sürekli dokunma, içgüdüsel bazız şeyler yapmsam kaçacak gibisin, kırılacak gibisin. gerçekten öyle misin bu muhabbet?
ne yapmalıyım kızlar lütfen yardım edin bana...
,
sizin mesajlarınıza çok ihtiyacım var.
Yeni konu açabilirsin bu sorunun için :)

Uçları dantel detaylı uzunca bi duvak... enseye yakın bi topuz ve şık bi tokayla kombinlenecek olan gelinliğim tıpkısının aynısı olacak :) İnşallah :)

Eklentiler

• GELİNLİK.jpg
    GELİNLİK.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 165
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkınızda:nazar:yalnız belirteyim istediğiniz mekanda istediğiniz tarihte yer kalması açısından elinizi çabuk tutun 2015 gelinleri aceleci:KK73:
:) Hazırlıklar bitsin de nikah olur en kötü ihtimal. Zaten kokteyl tarzı düşünüyoruz..Gemi kiralanacak . Sorun olmaz sanırım rağbet düğün salonu ve kır düğünlerinde olduğu için sorun yaşamayız sanıyorum :)

:) Hazırlıklar bitsin de nikah olur en kötü ihtimal. Zaten kokteyl tarzı düşünüyoruz..Gemi kiralanacak . Sorun olmaz sanırım rağbet düğün salonu ve kır düğünlerinde olduğu için sorun yaşamayız sanıyorum :)
Anladım canım o zaman sorun yok tabi ki dediğin gibi kır ya da salonlara daha çok saldırılıyor :KK53:

Sen tarihi almışşsın bile yanlış anlamadıysam ,sonunda yaa :) Nasıl gidiyor hazırlıklar ne durumda :)
Evet canım aldık nasipse inşallah :nazar:Güzel tek tek hallediliyor çok şükür halletmeye çalışıyoruz topiğime aldıklarımı ekliyorum sırasıyla az çeyiz eksiklerim kaldı büyük parçalara geçtik artık eksikler tamamlanıyor:nazar::KK16:

Evet canım aldık nasipse inşallah :nazar:Güzel tek tek hallediliyor çok şükür halletmeye çalışıyoruz topiğime aldıklarımı ekliyorum sırasıyla az çeyiz eksiklerim kaldı büyük parçalara geçtik artık eksikler tamamlanıyor:nazar::KK16:
Maşallah ya :) Benim de ufak tefek eksiğim var çeyizde :) Amaaan diyorum nasılsa zaman var :) Neleri hallettim onlar ne ki diyorum :) Allah yardım ediyor gerçekten evlenecek olana :)
İnşallah herşey gönlünce olsun canımmm :)

Maşallah ya :) Benim de ufak tefek eksiğim var çeyizde :) Amaaan diyorum nasılsa zaman var :) Neleri hallettim onlar ne ki diyorum :) Allah yardım ediyor gerçekten evlenecek olana :)
İnşallah herşey gönlünce olsun canımmm :)
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:nazar::KK68:Hallediliyor Rabbim yardım ediyor gerçekten nasıl oluyor anlamıyorsun bile:nazar::KK23:Ev içine girdiğimizde eksikler daha da belli olur eksik bitmez ki olduğu kadar sonradan tamamlanacak ne yapalım bütçede zorluyor artık beni:KK70:

X