-
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Hikayenizi hic bikmadan buyuk bi zevkle okudum o kadar guzelki masallahh :) ask bnce budur kalbinizin icinizin kipirtisini her mesajinzda hissettim. Aynisini bnde istiyorm evet bnde bole bir ask istiyorum kalbm bole carpsin bole sevip seviliyim :) haberlerinzi bekliyorz :)Eki Görüntüle 1258323 Eki Görüntüle 1258324 Eki Görüntüle 1258325 Eki Görüntüle 1258326 Eki Görüntüle 1258327 Eki Görüntüle 1258328 Eki Görüntüle 1258323
Bana bohça hazırlandığı için 2. bi bohçayı ne yapacağım diye düşündüğüm için ilerde benim de işime yarayacak bişey olsun dedim ve hurç aldım onun yerine...
Geriye sadece traş & bakım seti ,seccade ve takkesi kaldı sevdiceğimin...
İç çamaşırları, terlikleri, havluları ,eşofman ve pijama takımı,kemer ve cüzdan takımı , kazak ve hırkası daha sayamadığım alıp da şuan aklıma gelmeyen herşeyini bavul içersinde süsleye püsleye götürcem aşkısımaa
Teşekkür ederim , Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygular.Hikayenizi hic bikmadan buyuk bi zevkle okudum o kadar guzelki masallahh :) ask bnce budur kalbinizin icinizin kipirtisini her mesajinzda hissettim. Aynisini bnde istiyorm evet bnde bole bir ask istiyorum kalbm bole carpsin bole sevip seviliyim :) haberlerinzi bekliyorz :)
Tuzu biberi onlar :) rabbim bizede nasip etsin kk uyeleri olarak :)Teşekkür ederim , Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygular.
Arasıra sıkıntılar çıkıyor nazar boncuğu olsun diyip geçiyoruz ...
Huu huuu hanimlaaar nasilsinizzuzun zamandir yogunluktan firsat bulup yazamasam da bi geleyim dedim
Keyifler yerindedir insallah
Cok guzel ve degisikmis, sana da cok yakisiyordur eminim
Amin, Allah tamamına erdirsin, mutluluklar.Davetiyemi de beğendim :) Rabbim herkese nasip etsin, çok güzel bi duygu yahu :)
Arkadaş evleniyor, düğün davetiyesini paylaşmış yukarıda...???Bncede sizin askiniz olabilir Allah hayırlısıni versin Bnde sevgilimi faceden eklemistim 5 yıl oldu çok seviyorum sizin içinde aynisi olur inşallah ama ciddiseniz en bastan ailenize söyleyin yoksa sonunda uzulursunuz
Kina salvarimEki Görüntüle 1351650
Davetiyemi de beğendim :) Rabbim herkese nasip etsin, çok güzel bi duygu yahu :)
Bayıldım bunaaaaaaa
teşekkür ederiimmm amin inşallah :):)Amin, Allah tamamına erdirsin, mutluluklar.
:) Aşk hiç eksik olmaz ki benden nehirnilim :) biliyosun beni :) Çok şükür çok iyi gidiyor herşey...Canım çok güzeller şalvarın özellikle çok değişik şık olacak belli herşeyini aşkla yap inşallah davetiyende sade şık Rabbim tamamına erdirsin
:) Ben de çarpıldım görür görmez :) Beğenmene sevindim canım :) İnşallah en güzelleri sizlerin olsun :)Bayıldım bunaaaaaaa
Bende istiyorum yaaaa