Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Hikayenizi hic bikmadan buyuk bi zevkle okudum o kadar guzelki masallahh :) ask bnce budur kalbinizin icinizin kipirtisini her mesajinzda hissettim. Aynisini bnde istiyorm evet bnde bole bir ask istiyorum kalbm bole carpsin bole sevip seviliyim :) haberlerinzi bekliyorz :)

Teşekkür ederim , Rabbim herkese nasip etsin çok güzel duygular.
Arasıra sıkıntılar çıkıyor nazar boncuğu olsun diyip geçiyoruz ...

Huu huuu hanimlaaar nasilsinizz uzun zamandir yogunluktan firsat bulup yazamasam da bi geleyim dedim
Keyifler yerindedir insallah

Canim bende seni dun dusunuyordum, nasildir, neler oldu, evlendi mi diye
Haberleri bekliyoruz
Ben nisanlandim bu ayin 14unde, "Nisan" bolumunde gorebilirsin ayrintilari

Cok guzel ve degisikmis, sana da cok yakisiyordur eminim

Ne güzel düşünülmek. tebrik ederim nisanini canimm beniiimm . Allah devamini erdirsin
Dugun Allah nasip ederse agustosta zaman cabucak geciyor

Bohcayi ne zaman vercemizi konusmadik ama muhtemelen dugunden once olur zaten cok bi zaman yok ben hazirlayayim dedim eksikler de var tabii ama yetistirebilecek zamanimiz var

Salvarim fotodakinden daha şık. . Ustelik kayinvalidem ozenerek dikip isliyor

Cok sagol canimm benim

Bncede sizin askiniz olabilir Allah hayırlısıni versin Bnde sevgilimi faceden eklemistim 5 yıl oldu çok seviyorum sizin içinde aynisi olur inşallah ama ciddiseniz en bastan ailenize söyleyin yoksa sonunda uzulursunuz

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

sürekli dokunma, içgüdüsel bazız şeyler yapmsam kaçacak gibisin, kırılacak gibisin. gerçekten öyle misin bu muhabbet?
ne yapmalıyım kızlar lütfen yardım edin bana...
,
sizin mesajlarınıza çok ihtiyacım var.

Canım çok güzeller şalvarın özellikle çok değişik şık olacak belli herşeyini aşkla yap inşallah davetiyende sade şık Rabbim tamamına erdirsin
:) Aşk hiç eksik olmaz ki benden nehirnilim :) biliyosun beni :) Çok şükür çok iyi gidiyor herşey...
Amin balımm çok sağol güzel dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…