- 21 Mart 2025
- 9
- 24
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin ol hamile kalıp cocukda yapar buMerak edip eski konuna baktım şimdi. Ya başkasıyla evlenirse ya bana cefa ona sefa cektirirse diyip geri dönmüşsün. Allah aşkına bu adamın herhangi bir kadına sefa sürdürme ihtimalimi var? Varsa bile sana ne bundan. Daha yeni evlisin, çocuğun yok, ne mal olduğunu da anlamışsın hala babamın evinden gelip almadı diye üzülüyorsun. Muhtemelen zorla geri döndün. Şimdi yapman gereken şey hemen darp raporu almak. Dün gece dövdü diyorsun git al raporunu tek celsede bosan. Neden adama gel beraber dava açalım diyorsun ne alakası var? Sen tek başına boşansan olmuyor mu, onun ve ailesinin ikna mı olması gerekiyor?
Sonunda olacağı o zatenEmin ol hamile kalıp cocukda yapar bu
Böylelerine çocuk yapilmazSonunda olacağı o zaten![]()
Ee sen ne dıye affedıp kandın öyle karaktersıze.Önceki konularıma hakim olanlar yada biz göz atanlar olarak anlayabilirsiniz ki . Ben o adamı affedip döndüm 5 aydır beraberiz ne sözler ne yeminlere kandım geldiğimden beri kumar devam ediyor dün gece ikinci siddetimi yaşadım küfür hakaret aynı şekilde ve Allah kahretsinki gidemiyorum o zaman bana bı güç gelmişti çekmiş gitmiştim keskeee donmeseydim şimdi ayağım gitmiyor bı anlık bı güc gelsin istiyorum ve bu sefer öyle çekip gidemezmisim babamın kiziysam öyle gidermisim boşanma davası aç sonra sıktır git diyor bana dün akşam gel beraber gidelim açalım ailemi ariyim bitsin dedim ailesi sabret kızım diyip duruyor sizler ne deseniz haklısınız sadece buraya dönerken ilerde pişman olmamak için döndüm ya düzelirse pisman olursam diyeydi ama ben salak gibi inandım ona bundan sonra duzelsede umrumda değil buraya yazma sebebim lütfen arkadaşlar kanmayın affetmeyin böyle karakteri olan insanlara gençliğime guzelligime yazık ettim.
Sabret kızım desin de biraz daha kalayım adamın yanında diye soruyor zaten.Yani "aman kızım idare et bu beş para etmezi üstümüze salma guzum"
Hamile kalmayı bekliyordur.böyle konularda bahane olsun diye hemen hamile kalınır ama konu sahibinin şansına(!) hemen tutmamışAdamın ne mal olduğu hikayenin başından belliymiş zaten.Taa nişanlıyken şiddet küfür hakaretlere maruz kalıyormuşsun. Ona rağmen evlenmişsin. Şimdi tekrar geri dönmüşsün. Üstüne bir de gidemem diyorsun.
Bizden tam olarak ne istiyorsun. Belli ki bunlara maruz kalmak hoşuna gidiyor. Yardım almalısın mazoşist olabilirsin. Yoksa bir kadın veya bir insan bu kadar aşağılanmaya tahammül edemez.
Buaya yazıp yazıp önerileri aldıktan sonra aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun
Söylediklerin hep bahane üzgünüm. Sadece kendimi kandırırsın bu şekildeÖnceki konularıma hakim olanlar yada biz göz atanlar olarak anlayabilirsiniz ki . Ben o adamı affedip döndüm 5 aydır beraberiz ne sözler ne yeminlere kandım geldiğimden beri kumar devam ediyor dün gece ikinci siddetimi yaşadım küfür hakaret aynı şekilde ve Allah kahretsinki gidemiyorum o zaman bana bı güç gelmişti çekmiş gitmiştim keskeee donmeseydim şimdi ayağım gitmiyor bı anlık bı güc gelsin istiyorum ve bu sefer öyle çekip gidemezmisim babamın kiziysam öyle gidermisim boşanma davası aç sonra sıktır git diyor bana dün akşam gel beraber gidelim açalım ailemi ariyim bitsin dedim ailesi sabret kızım diyip duruyor sizler ne deseniz haklısınız sadece buraya dönerken ilerde pişman olmamak için döndüm ya düzelirse pisman olursam diyeydi ama ben salak gibi inandım ona bundan sonra duzelsede umrumda değil buraya yazma sebebim lütfen arkadaşlar kanmayın affetmeyin böyle karakteri olan insanlara gençliğime guzelligime yazık ettim.