Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Insallah ikimiz beraber istedigimiz zamanda veririz kilolarimizi. Birde aramizda kalsin esim bana altin bilezik alcak 30 gr oda beni kamciliyor. O bilennnzik bu kola gircek haci o kaa :)))

ne güzel sana destek oluyo burda okuyorum fazla kilosu var diye eşlerinden hakaret duyanlar var sende gördün muhtemelen..bu kadar spora sen çok güzel sıkılaşıyosundur öncesi sonrası fotoğraflarını mutlaka çek motivasyonun düştüğünde bakarsın:)

Insallah ikimiz beraber istedigimiz zamanda veririz kilolarimizi. Birde aramizda kalsin esim bana altin bilezik alcak 30 gr oda beni kamciliyor. O bilennnzik bu kola gircek haci o kaa :)))
ooo ödül var sonunda iyimiş vallahi 68 olunca alınacaksa o 1 ay kalmış sen eşine söyle hazırlasın kendini

Ah bi ona pismanim gulum en basta cekmedim diye. Simdide zaten baya verdim sikilastim cekmek gelmiyor hic icimden ama ben cok iyi biliyom o hallerimi kazidim beynime

Ah bi ona pismanim gulum en basta cekmedim diye. Simdide zaten baya verdim sikilastim cekmek gelmiyor hic icimden ama ben cok iyi biliyom o hallerimi kazidim beynime
bende çekmemiştim ama birkaç resim var eski halimden arada açıp bakıyorum gencecik yaşımda ne hale gelmişim diye kendime kızıyorum

ooo ödül var sonunda iyimiş vallahi 68 olunca alınacaksa o 1 ay kalmış sen eşine söyle hazırlasın kendini
Heee valla biliyor zaten sen yeterki ver aliriz diyor kacari yokki. Su halde bile bes kilo vermisken cok hoslandi bi bes daha versem bildigin cillop

Kolay gelsin gulum bana haberdar et gidisati insallah. Insallah super kilolar verirsin oha nasil verdim bunu ben yaaa dersin

Kolay gelsin gulum bana haberdar et gidisati insallah. Insallah super kilolar verirsin oha nasil verdim bunu ben yaaa dersin
şu 69 a bir inebilsem tekrar hırslanıcam ama yok gitgide alıyorum..inşallah bi faydasını görürüm 2 günlük zaten ama ben 1 gün yapıcam sanırım

Olsun olsun hergun tartil bak motive edecek seni. Fazla ciktiginda bir freen hop noluyo diye birgun sonrasi daha dusuk goruyorsun.

Bende bugun 73.5

Vallaa bugun sekeresarcam galiba cok canim istiyorr..uc tane hatta dort oldusuan bayram sekeri yedim ulkerin lokumcuk yaza sekerlerinden

Vallaa bugun sekeresarcam galiba cok canim istiyorr..uc tane hatta dort oldusuan bayram sekeri yedim ulkerin lokumcuk yaza sekerlerinden
ay canım çok aşırıya kaçma şeker ihtiyacını kuru hurmayla karşıla hem sağlıklı hem kalorisi az diyetlerde tavsiye ediliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…