ne güzel sana destek oluyo burda okuyorum fazla kilosu var diye eşlerinden hakaret duyanlar var sende gördün muhtemelen..bu kadar spora sen çok güzel sıkılaşıyosundur öncesi sonrası fotoğraflarını mutlaka çek motivasyonun düştüğünde bakarsın:)Yok be anacim ilk on dkkadan sonra kronometreye bakmaktan sasi olcam. Aslinda telefona indirdigim fitwell programina mahcup olmamak icin bi tarafimi yirtiyom bildigin. Birde esimde kocum pozisyonunda onunda cok etkisi var onada mahcup olmamak icin yapiyom.
ooo ödül var sonunda iyimiş vallahi 68 olunca alınacaksa o 1 ay kalmış sen eşine söyle hazırlasın kendiniInsallah ikimiz beraber istedigimiz zamanda veririz kilolarimizi. Birde aramizda kalsin esim bana altin bilezik alcak 30 gr oda beni kamciliyor. O bilennnzik bu kola gircek haci o kaa :)))
Ah bi ona pismanim gulum en basta cekmedim diye. Simdide zaten baya verdim sikilastim cekmek gelmiyor hic icimden ama ben cok iyi biliyom o hallerimi kazidim beynimene güzel sana destek oluyo burda okuyorum fazla kilosu var diye eşlerinden hakaret duyanlar var sende gördün muhtemelen..bu kadar spora sen çok güzel sıkılaşıyosundur öncesi sonrası fotoğraflarını mutlaka çek motivasyonun düştüğünde bakarsın:)
bende çekmemiştim ama birkaç resim var eski halimden arada açıp bakıyorum gencecik yaşımda ne hale gelmişim diye kendime kızıyorumAh bi ona pismanim gulum en basta cekmedim diye. Simdide zaten baya verdim sikilastim cekmek gelmiyor hic icimden ama ben cok iyi biliyom o hallerimi kazidim beynime
Heee valla biliyor zaten sen yeterki ver aliriz diyor kacari yokki. Su halde bile bes kilo vermisken cok hoslandi bi bes daha versem bildigin cillopooo ödül var sonunda iyimiş vallahi 68 olunca alınacaksa o 1 ay kalmış sen eşine söyle hazırlasın kendini
çok şükür rabbim boylu poslu yaratmışHeee valla biliyor zaten sen yeterki ver aliriz diyor kacari yokki. Su halde bile bes kilo vermisken cok hoslandi bi bes daha versem bildigin cillop
vallahi öyle:) ben yarın ayran detoksu yapıcam canımHe valla cok sukur pampa :) oda olmayaymis yarim dunya olurmusuz bu kiloyla
şu 69 a bir inebilsem tekrar hırslanıcam ama yok gitgide alıyorum..inşallah bi faydasını görürüm 2 günlük zaten ama ben 1 gün yapıcam sanırımKolay gelsin gulum bana haberdar et gidisati insallah. Insallah super kilolar verirsin oha nasil verdim bunu ben yaaa dersin
yarına kaldı malesef canım bugün geçe kaldımBugun su ayrran detoksunu yap 69 bile gorebilirsin
ay bide kararsız kaldım annem yapma yiyemezsin diyoOylemi olsun bosver yarin yaparsin sende
ay canım çok aşırıya kaçma şeker ihtiyacını kuru hurmayla karşıla hem sağlıklı hem kalorisi az diyetlerde tavsiye ediliyor zatenVallaa bugun sekeresarcam galiba cok canim istiyorr..uc tane hatta dort oldusuan bayram sekeri yedim ulkerin lokumcuk yaza sekerlerinden