bi gidimde evime karar veririm bu sene çok yoğun benim içinKoskoca bir sene be gulum o zamana kadar sifir beden olursun birak bosver imkanin varsa hemen al dusunme. Tasinmasini falan dusunme sonunu dusunen kahraman olamaz kanka. Al pisman olmazsin sonuna kaa eliptik
bunun en iyi yanı yorulduğunu anlamıyosun ve yürüyüşten daha keyiflihttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dynamic-950-n-manyetik-eliptik-bisiklet-183414186
Buda iyiymis ama bak simdi. Zaten kesinlikle koltuksuz olmasi gerek
hangilerini izliyodun belki ben önerebilirim :)Ayynen oyle ya inince anliyosun yoruldugunu. Zaten ipad den biseyler izliyorsam hic anlamiyorum ama simdi takip ettigim dizileri bitirdim biraz skiliyrm
valla türk dizisi değilde yabancı söylicektim bende...penny dreadful var güzel game of thrones harika 2 broke girls oda komik güzelYabanci dizilerden cok biriktide hic icimden gelmiyor onlari izlemek. Esim baya pnerdigi diziler varda ben izlemiyorm niyeyse. Turk dizilerinden varmi senin tavsiye ettigin
bu gazla sporu 1 saate çıkardım bugün iyi motive oldu bana ve dün gece 11 de dondurma yedim benUuuuuwww supersin roxenim harika bi haber bu harika. Veee bende 73.3 geldim
senin nasıl gidiyo bugün yoktunHarikasin harika
inşallah ya yeni eğitim dönemine fit başlamak istiyorum bıktım insanların beni kilolu görmesindenSohbetim vardi bugun oraya gittim geldim. Sabahtan 73.3 gelmistim cok sukur. Bugun tatil gunum spor yapmicam ama belki ilerleyen saatlerde biraz eliptige binebilirim. Ama beellki :) sen masallah iyi gidiyorsun yarin kesin 69 u. Gorceksin roxencim
seneye inşallah bu sene son senem hem okul hem sınav hazırlığı hem diyet hem spor işim çok yani bu seneInsallah insallah olacak senden cok umitliyim ben yapacaksin. Ogretmenmisin gulum
inşallah allah emeğinin karşılığını versin herkese:) aynen öyle ne yiyoruz içiyoruz biliyoruzda tanımıyoruz birbirimizi:) vallahi ben 21 yaşında bir öğretmen adayıyım ailemin yanında kalıyorum şimdi iskenderunda burda diyet yapmak çok zor biran önce evime gidip değişmeyecek bi düzen oturtmak istiyorum benim çok anlatacak yok aslında ya şimdi farkettimMasallah sana masallah. Rabbim hayirla okulunun bitmesini hayirla saglikla zayiflamani nasip etsin. Cok sevindim senin adina. Az bahsetsene kendinden. Zayiflamaya o kadar odaklan,isizki ikimizde tanismadik hic.