bende var ondan geçenlerde kabızlık sorunu oldu attım 2 tane ama bu sefer faydasını görmedim sende ne güzel işe yaramışHani brn iki gun once sislik vs gaz problemimde 74.8 e cikmistim ya ogun acicehre cignemistim dort tane sabahina direk 74.0 a dusmustum. Varsa at agzina dort tane falan cigne sabahina odem sislik gaz problemin kalmiyor
Dort tane almayi dene. On dislerinle bikac parcaya bol yut hemen bir ltsu ic tadi berabet bisey zaten ogur ogur mahvediyor benibende var ondan geçenlerde kabızlık sorunu oldu attım 2 tane ama bu sefer faydasını görmedim sende ne güzel işe yaramış
bugün denicem yarında ayran detoksu yapıcam olmuyo böyle durdu kiloDort tane almayi dene. On dislerinle bikac parcaya bol yut hemen bir ltsu ic tadi berabet bisey zaten ogur ogur mahvediyor beni
bu hafta öyle yapayım o zaman ben regle bağladım artı kiloyu umarım öyledirBence hergun tartilmayi denemelisin insani hepfrenliyor.ben hergun tartiliyorum ve motivasyonumu hep yuksektetutuyor. Hergun tartilinca birgun eksik birgun fazla cikiyor ya fazla cikinca spora asiliyor daha az yiyorsun.bende etkisi buyonde. Bir hafta boyunca tartilmayip fazla cikmak canimi sikar heralde benim.
Birde reglde siskinlik oluyor haftaya daha net gorebilirsin 68leri falan bence
2 günlük vallahi kısa diye bunu yapim dedim durdu çünkü kilo vermem 13 kilodan sonra 1 ayda 2 kilo veremedimDene dene. Ayran detoksunu dene bakalim nasil olcak ise yarayacakmis kac gunluk detoks
her türlü yeni fikre açığım canım yapıcam dediğin gibi..senin çiğnediğin acı çehre siyahmı yoksa koyu yeşilmi , yeşil olanlar daha etkili diye okumuştumSok diyet uygulamadan durmasi gecmiyir galiba kilonun diye biliyordum yanlismi ama. Hergun tartil bak benim gibi gercekten bu haftada oyle dene bakalim. Hergun sabah wcden sonra sadece ic camasirlariyla tartil ki kiyafet artisi eksisi olmasin. O zaman daha net olur
her birini 1 bardak suyla çiğneyip yuttum inşallah işe yararKarisik ikiside var gulum. Sen dort tane cigne hemen su ic bol bol. Insallh sislikten kurtulursun Allahin izniyle
Yok gulum hergun kullanmicam berbat bi tadi var gaz yada siskinlik oldugu zaman cignerim ben. Sende hergun yeme bence afedersin ishal ettigi icin bagirsaklarda problem yapar uzun vadede.hakimebu hergün kullanacak mısın sen
evet ya çok kötü yapıyor ama napalım kısa sürede çözüm..bende hergün kullanmıyorum zaten senin kullanıp kullanmadığını merak ettim dediğin gibi bağırsaklara zarar verebilirYok gulum hergun kullanmicam berbat bi tadi var gaz yada siskinlik oldugu zaman cignerim ben. Sende hergun yeme bence afedersin ishal ettigi icin bagirsaklarda problem yapar uzun vadede.
canım boyun kaç senin bide vücut ölçülerini alıyomusunHe ya saglikli degil hurgun. Ona tek ihtiyacim bagirsaklar tembellik yapinca oluyor