sende boylusun maşallah o avantajımız var benimde 173 boy bende ölçü alıyorum her hafta ama santim santim gidiyoEvet aliyorum boyum 171. Sana yazayim bak olculeri
27 temmuz
Bel 85
Gobek 105
Basen 109
Kol 33
Bacak 64
27 Agustos
Bel 81
gobek 100
Basen105
Kol 30
Bacak 62
70,9Cok sukur ki boy var bizde oda olmasa zaten ohooo. Sen 70 kilosun dimi
bende bayrama kadar 65 olmak istiyodum ama zor 6 kilo vermem lazımSenin kilona biinebildem cabucak saglikla oh mis
Benim umudum var 70 e dusebilirim. Ama bayram donusu kac kilo olurum onu bilmem tabi. Memlekete gidice bir hafta oncesinden hemdebende bayrama kadar 65 olmak istiyodum ama zor 6 kilo vermem lazım
inşallah almadan dönersinBenim umudum var 70 e dusebilirim. Ama bayram donusu kac kilo olurum onu bilmem tabi. Memlekete gidice bir hafta oncesinden hemde
et yersin tek ekmekten uzak dur protein diyetlerimiz için gayet uygun olur yürüyüş ve evde yapılan egzersizlerlede sporunu tamamlarsın alıcam zaten diye düşünme bence almadan hatta vererek dönebilirsin bak burda ne zamandır emek verip zarzor veriyoruz kiloları ama almamız malesef çok kolay o yüzden emeğini hiç etme canımInsallah elimden geldigince gayret edicem insallah almam ki hiic umudum yok bu anlamda cunku kurban bayrami bir,ikincisi eliptik bisikletimden ayri kalcam yuruyusle kapatmaya caliscam artim ip ile birde
bugünün sporunuda yaptım kilo veremiyorum bari sıkılaşayım:)Tamam gulum insallah kulagima kupe ettim soyediklerini insallah bayaaa bilincaltina yolladim kilo almicam ustelik veripte gelcem insallah insallah
vayyy süpersin ben toplam 50 dakika yaptım iyi çalıştım diye geriniyorumBende simdi oturdum totomun ustune cnm. Gittim bir saat yuruyus yaptim geldim eve 1 saat eliptik bisiklete bindim fitwell egzersizlerimi yaptim 17 dk birde 150 mekik cektim simdi oturdum daha:)
2,5 saat nerdeyse iyimi diyorsun maşallah o yeni oturduğun totonu kaşı canımIyimi hadi yaa :)
2,5 saat nerdeyse iyimi diyorsun maşallah o yeni oturduğun totonu kaşı canım
amin amin senide canımHay Allah seni 90-60-90 etsin beee :) evet aslinda simdi dank etti sen deyince 2.5 saat spor yaptigim. Harbiden bana masallahmis :))))