Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Insallah tek temennim bu:KK43:
Bugunluk beni idare et kocum hassas gunumdeyim
ben daha sporumu yapmadım şimdi bi kahve içip arkasından yürüyüş yaparım 30-45 dakika sonra bölgesel hareketler sözde spor yapıyorum:KK70::KK70: bugün benim halimi görecektin açtım çokokrem kutusunu koklayarak nefsimi yenmeye çalıştım ay ağlanacak haldeyim:KK70::KK70:

Dahabende bi spor yapmadim suan misafirim var onunla beraber form cayi ictim iki tane N**** (Siyahi) nir tane yulafli biskuvi yarim kek ve bes tane badem yedim:KK61:

Benim bir saat eliptige binmem lazim sende al su kucuk bisikletin pedallarini cevir dedim. O yarim saat dayanabildi ben bir saat eliptigime bindim toplamda tam 10000 adim attim mekik cekmedim benu 200 de mekik cekeyim diyorum. Az once evine attim geldim onu simdi geldim

Benim bir saat eliptige binmem lazim sende al su kucuk bisikletin pedallarini cevir dedim. O yarim saat dayanabildi ben bir saat eliptigime bindim toplamda tam 10000 adim attim mekik cekmedim benu 200 de mekik cekeyim diyorum. Az once evine attim geldim onu simdi geldim
ay ne güzel yapmışsınız vallahi bravo bende istiyorum eliptik bisiklet:)

He ya cok sukur saat 12 den once yapmam lazimdi cunku telefonumda programlar var birinde 327cal vermem lazim digerindede 8000 adimi gecmem lazim. Ikisinin ortalamasi iste 10000 adim oluyor. Cok sukur bugun iki hedefide tutturdum misafir olmasina ragmen.

Kessinlikle tavsiye ediyorum. Az once cok iyi hissettim kendimi. O arkadas fotumu cekti baya fitlesmis gorundum gozume en azimdan ordan burdan yag cikmamis

He ya cok sukur saat 12 den once yapmam lazimdi cunku telefonumda programlar var birinde 327cal vermem lazim digerindede 8000 adimi gecmem lazim. Ikisinin ortalamasi iste 10000 adim oluyor. Cok sukur bugun iki hedefide tutturdum misafir olmasina ragmen.

Kessinlikle tavsiye ediyorum. Az once cok iyi hissettim kendimi. O arkadas fotumu cekti baya fitlesmis gorundum gozume en azimdan ordan burdan yag cikmamis
sende kayışlımı var manyetikmi bide ne kadara aldın canım bende evime alsammı spora yazılmak yerine

Manyetik aldim gulum ben 350 falandi galiba bi bakayim gittigidiyirdan almistim.bence hic gerek yok spor salonuna zaten bu tum aletlerin yaptigi herseyi yapiyor vucuda. Bence almalisin. Altis benimkinin modeli

Manyetik aldim gulum ben 350 falandi galiba bi bakayim gittigidiyirdan almistim.bence hic gerek yok spor salonuna zaten bu tum aletlerin yaptigi herseyi yapiyor vucuda. Bence almalisin. Altis benimkinin modeli
yani mantıklı eve almak ama 1 sene daha bu evimdeyim taşıması sıkıntı olur diye vazgeçiyorum bilemedim

Koskoca bir sene be gulum o zamana kadar sifir beden olursun birak bosver imkanin varsa hemen al dusunme. Tasinmasini falan dusunme sonunu dusunen kahraman olamaz kanka. Al pisman olmazsin sonuna kaa eliptik

X