Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Evet aliyorum boyum 171. Sana yazayim bak olculeri
27 temmuz
Bel 85
Gobek 105
Basen 109
Kol 33
Bacak 64

27 Agustos
Bel 81
gobek 100
Basen105
Kol 30
Bacak 62
sende boylusun maşallah o avantajımız var benimde 173 boy bende ölçü alıyorum her hafta ama santim santim gidiyo

Bu arada kilo bildirimi yapmamisim bugunun. Tartida 73.8 idim bu sabah. Yarin insallah 73.5 bekliyorum belki altisa olabilir

Insallah elimden geldigince gayret edicem insallah almam ki hiic umudum yok bu anlamda cunku kurban bayrami bir,ikincisi eliptik bisikletimden ayri kalcam yuruyusle kapatmaya caliscam artim ip ile birde

Insallah elimden geldigince gayret edicem insallah almam ki hiic umudum yok bu anlamda cunku kurban bayrami bir,ikincisi eliptik bisikletimden ayri kalcam yuruyusle kapatmaya caliscam artim ip ile birde
et yersin tek ekmekten uzak dur protein diyetlerimiz için gayet uygun olur yürüyüş ve evde yapılan egzersizlerlede sporunu tamamlarsın alıcam zaten diye düşünme bence almadan hatta vererek dönebilirsin bak burda ne zamandır emek verip zarzor veriyoruz kiloları ama almamız malesef çok kolay o yüzden emeğini hiç etme canım:KK19:

Tamam gulum insallah kulagima kupe ettim soyediklerini insallah bayaaa bilincaltina yolladim kilo almicam ustelik veripte gelcem insallah insallah

Bende simdi oturdum totomun ustune cnm. Gittim bir saat yuruyus yaptim geldim eve 1 saat eliptik bisiklete bindim fitwell egzersizlerimi yaptim 17 dk birde 150 mekik cektim simdi oturdum daha:)

Bende simdi oturdum totomun ustune cnm. Gittim bir saat yuruyus yaptim geldim eve 1 saat eliptik bisiklete bindim fitwell egzersizlerimi yaptim 17 dk birde 150 mekik cektim simdi oturdum daha:)
vayyy süpersin ben toplam 50 dakika yaptım iyi çalıştım diye geriniyorum:KK70::KK70: sen neymişsin maşallah tütütü:KK66::KK5:

:KK70::KK70::KK70: Hay Allah seni 90-60-90 etsin beee :) evet aslinda simdi dank etti sen deyince 2.5 saat spor yaptigim. Harbiden bana masallahmis :))))
amin amin senide canım :KK70: keyifle yaptığın çok belli sonuçlarını alacağına eminim bende o istek olsa 4 aya 90-60-90 olurdumda sen benden önce ulaşırsın gör bak:KK9::KK9:

Yok be anacim ilk on dkkadan sonra kronometreye bakmaktan sasi olcam. Aslinda telefona indirdigim fitwell programina mahcup olmamak icin bi tarafimi yirtiyom bildigin. Birde esimde kocum pozisyonunda onunda cok etkisi var onada mahcup olmamak icin yapiyom.

X