kaldır kaldır aç bi müzik yap sporunu incecik halini düşün:)Dun benim tatil gunumdu haftada alti gun spor yapiyorum eliptik yani. Simdi totomu kaldirabilirsem bende bi bineyim diyorum
huhuuu tebrik ederim:)bugun tam 31. gunum ve bugun 73.5 kiloyum...yaaanniii tam tamina 5.1 kilo vermis bulunuyorum.insallah bir ay sonra buhizdagidersem eger idealime kavusmus olacagim. Buyuk bir hafiflik ve sikilik varustumde. Muthis fit hissediyorum bu halimle bile kendimi.
inşallah..yarında benim tartı günüm bakalım sonuç ne çıkacakKizlar cok tesekkur ederim desteginiztebriginiz icin cok sukur iyi gidiyoruz. Hepsini verdigimiz gun daha da iyi olcaz insallah
cnm maşallah 73ü gördün bak tebriklerbugun tam 31. gunum ve bugun 73.5 kiloyum...yaaanniii tam tamina 5.1 kilo vermis bulunuyorum.insallah bir ay sonra buhizdagidersem eger idealime kavusmus olacagim. Buyuk bir hafiflik ve sikilik varustumde. Muthis fit hissediyorum bu halimle bile kendimi.
inşallah ya pek umutlu değilim çünkü şişliğim çok fazlar , reglim bide bakalım ne olacak..sen 1 ayda çok güzel verdin çok sağlıklı gidiyosun allah sabrını iradeni bol versin:)Evet cok sukurki gordum bakalim birazdaha cabamla 68 i gorebilecekmiyim insallah birlikte yapicaz kizlar insallh. Roxen yarin haberini bekliyorum cnm ins sende guzel kilo vermissindor