Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Soktayim ben anlamadim bugun 74.8 geldim. Dun yaptigim corekotlu cay acayip gaz yapti sisirdi karnimi daha da kullanmicam onu. Cok sinirim bozuk moralim altust oldu. Dun 16000 adim attim ben bunun 1 saat 15 dksi da epitikti. 45 dk yurudum 200 mekik cektim. Kalorimden dusukte aldim bu ne simdi anlamadim. Yesilcay ictim ama biliyorum sebep bu corekotlu tarcinli su sisirdikesin beni. Bi farkli onuyaptim.

Acayip sinir oldum ama tabi birakmak yok yani. Hayret bisey ya. Insallah daha birde simdi 74.1 gormusken yeniden ayni sayiyi beklemek var tartinin basinda kac gunde gelcem bakalim yeniden 74.1e

Ahh gunlukcum ben bile ugramaz oldum dimi sana... Ama sana super bir haberim var ben. Carsamba tartildim sabah tammm 74.0 geldim dun ah vahlarim gitti. Birgun oncesi 74.8 gekmisken hamdolsun 74.0 geldim bir gun sonra..

Ben anladim bagirsaklarda bi problem olmustu onu 4 acicehre cigneyerek hallettik o siskinlik birden indi tabi baya wc ile dost hayati yasadik :))) elhamdulillah bu sabahtan coook umutluyum sanki 73u gorecek gibiyim.

Bugun 55 dk eliptige bindim 150 mekikle bitirdim dun 1saat 20 dk binmistim 45 dkda yuruyus yapmistim o gazla 74.8 gorunce delirdim haliyle verdim kirbaci verdim kirbaci :)) ama bugun birazdaha fren fren fren...

bugun tam 31. gunum ve bugun 73.5 kiloyum...yaaanniii tam tamina 5.1 kilo vermis bulunuyorum.insallah bir ay sonra buhizdagidersem eger idealime kavusmus olacagim. Buyuk bir hafiflik ve sikilik varustumde. Muthis fit hissediyorum bu halimle bile kendimi.

Tebrik ederim.. Benim de başlangıç kilomdu 72.6 ... yani yola yeni başlıyoruz, Her hafta eksilerek, hafifleyerek güzelleşerek yola devam

huhuuu tebrik ederim:)

cnm maşallah 73ü gördün bak tebrikler

Evet cok sukurki gordum bakalim birazdaha cabamla 68 i gorebilecekmiyim insallah birlikte yapicaz kizlar insallh. Roxen yarin haberini bekliyorum cnm ins sende guzel kilo vermissindor

Evet cok sukurki gordum bakalim birazdaha cabamla 68 i gorebilecekmiyim insallah birlikte yapicaz kizlar insallh. Roxen yarin haberini bekliyorum cnm ins sende guzel kilo vermissindor
inşallah ya pek umutlu değilim çünkü şişliğim çok fazlar , reglim bide bakalım ne olacak..sen 1 ayda çok güzel verdin çok sağlıklı gidiyosun allah sabrını iradeni bol versin:)

Amin gulum amin. Sporda baya sebat gosteriyorum gercekten bende farkettim. Ben diyet yapmiyorum gulum hersey yiyorum. Ama cok degil saat alti yediden sonra bisey yemiyorum. Zaten oyle cok deli gibi yiyen birisi degilimdir ama kola cok iciyordum iste suyu yerine. Simdi light iciyorum bi kutu gunde okdar. Dusun gunde iki lt iciyordum.simdi suyu koydum onun yerine birde sporla gidiyor elhmdulillah.cok sukur bir ayda belden 4 gobektn 5 basenden 4cm inceldim. Spor hersey gercekten.birde bu eliptik mukemmel bir alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…