Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

74.7 ile karsinizdayim sekerler pek bi keyfim yerinde cok sukur. 74 u gordugum gibi 70 leride gorurum en yakin zamanda insallah

1 saat 10 dk eliptige binerek 9013 adim attim ama oldum oldum... Bu eliptik normal kosu bandindaki gibi kolay olmuyor adim attiginda iki kat nerdeyse kalori harcatiyor ve bayaa yoruluyorsun. 100 mekikle bitircem artik baya yoruldum

Gankaa bir saat eliptige bindim 150 mekik cektim fitwellimi yaptim 11000 adim yapmis oldum boylelikle cook sukur

canım süper gidiyosun ben 75 i gördüm tartıda biraz önce dün kendimi yemeğe vermiştim sinirden dikkat ediyorum artık tekrar inicem inşallah

Olsun bosver sabahlari tartil zaten ac karnina wcden sonra. Neler gitmemis biden be oda gider ganka bize bisey olmasin :)

Fitwell hesabina goresizinde 350-360 arasi yakmaniz lazimeliptikte orta siddetli bir egzersizde valla cok sukur suan itibariyle 4.5 kilo verdim yaptiklarimla

Heee pardon yuruyus te oyle az yakiliyor ben eliptige cikiyosunuz anladim. Eliptik mukemmel bir alet imkaniniz varsa tavsiye ederim gerrcekten. Tum vucudu calistirip orantili verdiriyor. Tabi ben bazen iki saat bile yaptim. Su aralar izleyecek dizim kalmadigi icin bitazgevsedim iki turk dizisini bitrdim eliptige binerken

Evet ya insallah insallah cok tesekkur ederim temennin icin. Sende ne kadar fazlalik var yapiyormusun biseyler

evimde yok ama gittiğim spor salonunda en sevdiğim alet eliptic , tatil dolayısıyla spor salonuna gitmiyorum şuan evde bişeyler yapıyorum eylülün ilk haftası tekrar başlamayı düşünüyorum..çok güzel yapıyosun dizi izlerken zaman nasıl geçiyo farketmiyosundur:)

Evet ya insallah insallah cok tesekkur ederim temennin icin. Sende ne kadar fazlalik var yapiyormusun biseyler
benim 10 kilo fazlalık var vallahi daha işte uğraşıyorum diyet şart yediklerime dikkat ediyorum sporda leslie yapıyorum veya dışarda yürüyorum ama bugün malum gün sabahtan beri bi karın ağrısı hiç spor yapmayı düşünmüyorum en azından ilk gün

Dun benim tatil gunumdu haftada alti gun spor yapiyorum eliptik yani. Simdi totomu kaldirabilirsem bende bi bineyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…