evet canım haklısın o neki diğerlerinin yanındaOlsun bosver sabahlari tartil zaten ac karnina wcden sonra. Neler gitmemis biden be oda gider ganka bize bisey olmasin :)
He valla aynen elhamdulillahirabbilaleminevet canım haklısın o neki diğerlerinin yanında
elipticte kaç kalori harcıyosunuzAaaa 73 u goremedim ya la ben :) hala 74.1
710 falan oluyor bir saat canim. Ben fitwell uzerinden hesapliyorumelipticte kaç kalori harcıyosunuz
çok güzelmiş vallahi ben çıkıyorum yürüyorum yarım saat 150 kalori anca harcıyorum710 falan oluyor bir saat canim. Ben fitwell uzerinden hesapliyorum
umarım böyle devam eder:)Fitwell hesabina goresizinde 350-360 arasi yakmaniz lazimeliptikte orta siddetli bir egzersizde valla cok sukur suan itibariyle 4.5 kilo verdim yaptiklarimla
evimde yok ama gittiğim spor salonunda en sevdiğim alet eliptic , tatil dolayısıyla spor salonuna gitmiyorum şuan evde bişeyler yapıyorum eylülün ilk haftası tekrar başlamayı düşünüyorum..çok güzel yapıyosun dizi izlerken zaman nasıl geçiyo farketmiyosundur:)Heee pardon yuruyus te oyle az yakiliyor ben eliptige cikiyosunuz anladim. Eliptik mukemmel bir alet imkaniniz varsa tavsiye ederim gerrcekten. Tum vucudu calistirip orantili verdiriyor. Tabi ben bazen iki saat bile yaptim. Su aralar izleyecek dizim kalmadigi icin bitazgevsedim iki turk dizisini bitrdim eliptige binerken
benim 10 kilo fazlalık var vallahi daha işte uğraşıyorum diyet şart yediklerime dikkat ediyorum sporda leslie yapıyorum veya dışarda yürüyorum ama bugün malum gün sabahtan beri bi karın ağrısı hiç spor yapmayı düşünmüyorum en azından ilk günEvet ya insallah insallah cok tesekkur ederim temennin icin. Sende ne kadar fazlalik var yapiyormusun biseyler