Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Kalkip peynir yedim bes alti parca ama hala acim bugun en son saat dortte yemistim ama baya saglam yedim toplantida. Cok yedigim icin aksam yemegi yok dedim ama cok pismanim keske birazdaha yeseydim saat alti da

Sonunda oldu ekmek arasi kofteden artan kiymayi yiyom suanda... 21 gunun sonunda yaptigim en buyuk kacamak hemde busaatte 00;08

kaçamak yapacaksak yoğurt yiyeceksin aşırı açsan içine salata da ekle bu olmaz sonra niye kilo veremedim oluyor hiç yakışmadı sana
Hocammmm inanin ilk kez bu kadar zorlandim ve ilk kez savastim. Zaten suan 75.5 i gordum cezami aldim. Ama bu bir gecrube oldu bana bir musibet olayi nasihat yerine gecti iyi oldu aslinda. Oyle aksam yemegi atlanmamali onu ogrenmis oldum tecrube ile.

canım topiğin hayırlı olsun yeni gördüm yoksa ben yanlız bırakırmıyım seni hiç bende bugün patatez yoğurt diyetine başladım 3 günlük ..bel ölçüm 78 şu an bakalım 3 günün sonunda ne olacak :) 3 hafta önce 88 le başlamıştım 10 cm incelmişim ama hala tartım yok ne kadar verdim bilmiyorumsende arada kaçamak yapmışsın ama bırakma canım sakın bayramda 69a inmiş ol en azından :)

Aaaa tugbaaaa canim benim ya cok sagol :) baya siyirmaya baslamistim kafayi yanlizliktan artik bizim kendi topigimize donme karari almistim canim baya sikldi yanliz kalinca. Iyi oldu geldigin sagol..

Sorma yadun bi esseklik ettim bildigin ceyrek kofte ekmek yedim saat on ikide nerdeyse. Ama inanki olcektim acliktanacayip savastim kendimle sonuc olarak kaybettim. Suanda oluyom acliktan ama bi avuc beyaz leblebiyle gecistirmeye calisiyorm. Yogurt limon kurunu yaptim onu yiyom.

Inanki supersin masallah nasil 10 cm inceldin kiz masallah sana supersin super... Bundan sonra burayada ugra yanliz birakma beni kanka

Sagolasin canim baya actigimdan beri cinlerle konusur oldum da ondan tripkolige bagladim en sonunda arasirabeklerim canim seni cok sagoldestegin icin
hergün girmeye çalışıyorum bende takip etmek isterim kilolarımız yakın bende en son cuma tartıldım 71,6 yım

kanka senin bana çok desteğin oldu yanlız bırakırmıyım seni hiç estafurullah canım öyle deme olsun arada o kadarcık bundan sonra dikkat edersin valla bende bilmiyorum nasıl inceldim belden 10 cm basen 4 cm incelmiş yoğurt kürünü bende yapıyorum 4 gündür onundamı etkisi oluyo bilmiyorum..patatez diyetide iyi gidiyo şimdilik sende dene istersen canım biraz aç kalıyo insan ama dayanılmıcak kadar değil :)

#esiylemutlu tugbaaaa su patates yogurt diyeti de nedir ?
Patates diyeti ile 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici yararından geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın

PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

• 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:

• 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

3.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates
Öğle:

Aksam:

• 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.netten alıntı yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…