Selam canım.ben de günlük açtım.sen de benim gb tek takılmışsın günlügünde.:)) kolay gelsin.bana da beklerim :))O kofteden artan kiymayi pisirdim ekmegin arasina koydum ve yiyorum ahhh ah
kaçamak yapacaksak yoğurt yiyeceksin aşırı açsan içine salata da ekle bu olmazO kofteden artan kiymayi pisirdim ekmegin arasina koydum ve yiyorum ahhh ah
Hocammmm inanin ilk kez bu kadar zorlandim ve ilk kez savastim. Zaten suan 75.5 i gordum cezami aldim. Ama bu bir gecrube oldu bana bir musibet olayi nasihat yerine gecti iyi oldu aslinda. Oyle aksam yemegi atlanmamali onu ogrenmis oldum tecrube ile.kaçamak yapacaksak yoğurt yiyeceksin aşırı açsan içine salata da ekle bu olmazsonra niye kilo veremedim oluyor hiç yakışmadı sana
Evet artik kendimi gorunmez ilan ediyorum. Bir Allahn kulu bakmadi hic kendi kendime konusur oldum.Selam canım.ben de günlük açtım.sen de benim gb tek takılmışsın günlügünde.:)) kolay gelsin.bana da beklerim :))
Barones artik sendeyim canim seni yanliz birakmicam soz insallah hemen simdik geliyom topigineSen buldunarkadaşlarını.ben tek kaldım
hakimebu yanlız değilsin canım niye tek kalasın:)
hergün girmeye çalışıyorum bende takip etmek isterim kilolarımız yakın bende en son cuma tartıldım 71,6 yımSagolasin canim baya actigimdan beri cinlerle konusur oldum da ondan tripkolige bagladim en sonunda arasirabeklerim canim seni cok sagoldestegin icin
kankaAaaa tugbaaaa canim benim ya cok sagol :) baya siyirmaya baslamistim kafayi yanlizliktan artik bizim kendi topigimize donme karari almistim canim baya sikldi yanliz kalinca. Iyi oldu geldigin sagol..
Sorma yadun bi esseklik ettim bildigin ceyrek kofte ekmek yedim saat on ikide nerdeyse. Ama inanki olcektim acliktanacayip savastim kendimle sonuc olarak kaybettim. Suanda oluyom acliktan ama bi avuc beyaz leblebiyle gecistirmeye calisiyorm. Yogurt limon kurunu yaptim onu yiyom.
Inanki supersin masallah nasil 10 cm inceldin kiz masallah sana supersin super... Bundan sonra burayada ugra yanliz birakma beni kanka
Patates diyeti ile 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici yararından geliyor…#esiylemutlu tugbaaaa su patates yogurt diyeti de nedir ?