Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Bende bugun regl donemime girdim. Burda bir tame spor hocasivardi onunda cok faydasini gordum Allah ondan da razi olsunodemistiki regl doneminde vucut sporla daha cok kalori harcar demisti.o yuzden band gecen aydaki reglimde ara verrmedimspora bundada vermicem. Zaten haftada alti gun yapiyorum pazar gunu tatil veriyorum spora. Bence sende verme ki ben umitliyim senden guzel bir haber bekliyorum insallah

Hani brn iki gun once sislik vs gaz problemimde 74.8 e cikmistim ya ogun acicehre cignemistim dort tane sabahina direk 74.0 a dusmustum. Varsa at agzina dort tane falan cigne sabahina odem sislik gaz problemin kalmiyor

Hani brn iki gun once sislik vs gaz problemimde 74.8 e cikmistim ya ogun acicehre cignemistim dort tane sabahina direk 74.0 a dusmustum. Varsa at agzina dort tane falan cigne sabahina odem sislik gaz problemin kalmiyor
bende var ondan geçenlerde kabızlık sorunu oldu attım 2 tane ama bu sefer faydasını görmedim sende ne güzel işe yaramış

resmen unutsuz vakayım 69 ları görmeyi planlarken 70,9 çıktım geçen hafta 70,8 di reglim diyemi böyle bilmiyorum ama çok moralim bozuldu:KK43:

Bence hergun tartilmayi denemelisin insani hepfrenliyor.ben hergun tartiliyorum ve motivasyonumu hep yuksektetutuyor. Hergun tartilinca birgun eksik birgun fazla cikiyor ya fazla cikinca spora asiliyor daha az yiyorsun.bende etkisi buyonde. Bir hafta boyunca tartilmayip fazla cikmak canimi sikar heralde benim.
Birde reglde siskinlik oluyor haftaya daha net gorebilirsin 68leri falan bence

Bence hergun tartilmayi denemelisin insani hepfrenliyor.ben hergun tartiliyorum ve motivasyonumu hep yuksektetutuyor. Hergun tartilinca birgun eksik birgun fazla cikiyor ya fazla cikinca spora asiliyor daha az yiyorsun.bende etkisi buyonde. Bir hafta boyunca tartilmayip fazla cikmak canimi sikar heralde benim.
Birde reglde siskinlik oluyor haftaya daha net gorebilirsin 68leri falan bence
bu hafta öyle yapayım o zaman ben regle bağladım artı kiloyu umarım öyledir

Sok diyet uygulamadan durmasi gecmiyir galiba kilonun diye biliyordum yanlismi ama. Hergun tartil bak benim gibi gercekten bu haftada oyle dene bakalim. Hergun sabah wcden sonra sadece ic camasirlariyla tartil ki kiyafet artisi eksisi olmasin. O zaman daha net olur

Sok diyet uygulamadan durmasi gecmiyir galiba kilonun diye biliyordum yanlismi ama. Hergun tartil bak benim gibi gercekten bu haftada oyle dene bakalim. Hergun sabah wcden sonra sadece ic camasirlariyla tartil ki kiyafet artisi eksisi olmasin. O zaman daha net olur
her türlü yeni fikre açığım canım yapıcam dediğin gibi..senin çiğnediğin acı çehre siyahmı yoksa koyu yeşilmi , yeşil olanlar daha etkili diye okumuştum

Karisik ikiside var gulum. Sen dort tane cigne hemen su ic bol bol. Insallh sislikten kurtulursun Allahin izniyle

Yok gulum hergun kullanmicam berbat bi tadi var gaz yada siskinlik oldugu zaman cignerim ben. Sende hergun yeme bence afedersin ishal ettigi icin bagirsaklarda problem yapar uzun vadede.
evet ya çok kötü yapıyor ama napalım kısa sürede çözüm..bende hergün kullanmıyorum zaten senin kullanıp kullanmadığını merak ettim dediğin gibi bağırsaklara zarar verebilir

Evet aliyorum boyum 171. Sana yazayim bak olculeri
27 temmuz
Bel 85
Gobek 105
Basen 109
Kol 33
Bacak 64

27 Agustos
Bel 81
gobek 100
Basen105
Kol 30