Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Masallah sana yarin sanah 11 de yine gidicem randevu var. bugun burger kingten steakhause burger yedin :))

Ben diyette degilim biliyorsum sadece aksamdan sonra yemeyerek vermek istiyorum. Sonucta kalorimi gecmiyorum ya o onemli bence

Ben yiyorum ama sporda yukleniyorum. Cok sukur kilo gidiyor az az da olsa ben sporu hayatima soktum yemekten aburcubursan kistim bu bile devrim benim icin. Fazla da kasmaya ferek yok az az gitsin ama gitsin. Puf nokta saat 6 dan sonra hicbirsey yeme su cok ic okey benim icin

Şu işi bi ben de yapabilsem akşam 6.10 da servisten iniyorum, çocukları almaya anneme gidiyorum 6,35 de ancak eve giriyorum Ya yoğurt meyve benim akşam yemeğim olacak ya da hazır olacak herşey önceden. spor aleti almayı düşünmekteyim yavaş yavaş..

Canım yaaa bel ağrıtıyo diyolar, 10 dakika zor dayanıyorum diyolar yardımcı olursan sevinirim markası ne sendekinin keşke deneyimlerini ve fotoğrafını da paylaşabilsen
ccnm hergün arttırarark başlayabilrisin 10 dk ile başlarsın yavas yavas arttırırsın bence tüm vucudu çalıştırıyor bisikletten farkı bu zaten benim markası dynamic resmni akşam atarım kendi resmimide özelden atabilirim tabiiki korse aldım buarada onuda takıyorum
ben spor yapamadan kilo veremiyorum ama işte tembelliğim tutuyor maalesef kızımın bakıcısı(bu ismide pek sevmiyorum ya neyse) bu aletle cok güzel kilo veriyor suan tabiiki diyetle beraber

Araştırıyorum roxencim.. henüz bilmiyorum. ama çocuklarım büyüdü ( 11 ve 6 yaşında ) tv de bir dizi, bir belgesel veya müzik eşliğinde kesin spor yapabilirim diye düşünüyorum.
ben tv karşısına koyuyorum 40 dk bazen 1 saat dizi tv izlerken zaman geçiyor işte

Kizlar biliyorsunuzdur bende eliptikle verdim 6kilo hala yapmaktayom bir ay 10 gun oldum baslayali. Ben acayip tavsiye ederim benim iki saat bile yaptigim oldu.

Bu arada bugun kizimi doktora goturduhum icin kilo bildirimi yapamadim bugun sabah 72.7 ayni yani....

50 dk eliptik binildi birde kizlar benim eliptigin resmi sayfalardan birinde ama nerde

Yabanci dizilerden cok biriktide hic icimden gelmiyor onlari izlemek. Esim baya pnerdigi diziler varda ben izlemiyorm niyeyse. Turk dizilerinden varmi senin tavsiye ettigin

Kızlar biraz eski bi cevap ama ben Kuzey Güney dizisinden pek hoşlanmamıştım ve tv de izlememiştim, sonra ramazanda 1. bölümden bi bakayım dedim youtube dan izledim ve hastası oldum, belki size hitap etmez ama o masum aşk nameleri ve Kıvanç Tatlıtuğ'un muhteşem karizması, oyunculuğu izlettiriyo.. Diğer oyuncuların da hakkını yemeyelim, hepsi ustaydı hepsi çok doğal oynamıştı ve bence harika bi iş çıkarmışlar.

Canim izledim ben o diziyi. Cok guzeldi baska varmi taavsiyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…