Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 68 i gördüm sonunda 2 gündür diyet spor bişe yapamadımValla pek bisey yapmadik kizimi doktora goturdum falan derken biraz spor azaldi yorgunluktan. Yinede azda plsa birakmadim. Iki gun once bir saat dun 45 dk yaptim eliptigimj
görürsün canım daha kaç gün var bayrama haftada 1 kilo versen yeter sen biraz yediklerinede dikkat et bu hafta bak gör 1 haftada bu yaptığın spora 2 kilo bile gider..şuan kaç beden giyosunIyi masallah iyi gidiyosun. Sukurki 72.5 tayim bende rtok. Bayrama birak 70i 71i bile goremicem galibA
kız sen ne yiyosunBugun 73.0 geldim
Valla ekstra bisey yok yedigim ayni sadece sislik var wcye cikamiyom pekkız sen ne yiyosun
bendede o dert var malesef yaValla ekstra bisey yok yedigim ayni sadece sislik var wcye cikamiyom pek
benim çok midem bulandı ya halada bulanıyor her an kusacak gibiyim çok kötü oldumAynen bende attim bqkalim nolcak.
bugünde mi yedinAynen banada oluyor her cignemede birde on dislerle cogniyom hemen yutuyom o halde bile ogur ogur mahvoluyorm. Bugun 72.3