ben adanadaki evime gittiğimde temizlerken 3 günlük spor yapıcam çok fena haldedir cadde üstü bide toz doluyoAmin cok sukur iyilesti arrik daha iyi. Uc gun ama baya kotuydu fena usutmus. Cok sukur bugun iyi. Ama ben bittim bu sefer. Toparlanmam bikac gunn alcak galiba evi b.k goturuyor temizlik yapcam. :) cok calismam Lazim coook
tebrik ederim canım çok sevindim72.3
Cok sukur 72yi gordum hemide yaninda 3 ile beraber ennn sevdigimden :)
Yarini merak ediyorum sadece. Dun aksam bildigin detoks yaptim aci cehre icimi bosaltti.tebrik ederim canım çok sevindim
inşallah artı çıkmazYarini merak ediyorum sadece. Dun aksam bildigin detoks yaptim aci cehre icimi bosaltti.
ben tam 69 geldim bugün.. burda hava çok kötü resmen toz asılı duruyor nefes alamıyorum sporu şimdilik yapmamaya karar verdim73u gormem diye tahmin ediyorum askinda ama bellide olmaz. 72lerde kalabilirim artik
bende yapmam heralde bide ateşim var gibi zatenBugun tatil gunum or ymicam dun 40 dkyi tamamladim eliptikte. Askinda dundu benim tatilim ama unutmusum 25 dk bindim 40a tamamladim nugun spor mpor yok
evde de yokki kuşumYaa sendemi cok gecmis olsun hemen bi parol falan al ilerlemsin salgin varmis Aten dikkat et kendine
iyiyim ateş geçti canım ama sersem gibiyim uykum var gibi hep sen nasılsınGulum nasil oldun
geçmiş olsun canım..yakıyodurda ne kadar yakıyodurIyi aman cok sukur gecmis olsun ya. Bende iyiyim cok sukur hastanekerde geciyor bikac gunden beri Allah beterinden saklasin. Buyuk kizimin dis problemleri var ona gittim bugun kayseriye baya yorgunum. Ama bir saat bindim yine cok sukur bi on dk bincem insallah. Acaba araba kullanmak kalori yaktirirmi acep :)))
Anam agladi bugun direksiyon sallamaktan cok yoruldumgeçmiş olsun canım..yakıyodurda ne kadar yakıyodur
ben 50 dk yürüdüm bugün yettiAnam agladi bugun direksiyon sallamaktan cok yoruldum