başkasında diyorumda kendime olmuyor bu aralarKızlar ümitsizlik yok.. dün salçalı ekmek yendiyse sabah ekmek yenmez, meyve kahvaltısı olur, ekmeksiz omlet olur..
roxen2303 senin bu kaçamaklara cısss demen çok şeker :)
İyi ki de diyorsun!
yinede tahmin ettiğin kadar çıkmadı canım ama hedefinden şaşma yahu bayrama 70 görecen
Hadi insallah ama zor gorunuyor yaaayinede tahmin ettiğin kadar çıkmadı canım ama hedefinden şaşma yahu bayrama 70 görecen
ben bu hafta kesin artıyımHadi insallah ama zor gorunuyor yaaa
orda topiğini ihmal etmeYRin nasip olursa memlekete yola cikiyoz. Ama yarin insallah 71i bir gorsem mutlu gitcem. Suan cok acim cok. Ama yemicem yemicem... Yaa lutfen yarin 71i goreyim
anammm çok sevindimBirazdan yola cikacagim insallah.
Ve bugun evden cikmadan kilo bildirimim 71.8
Sagolun hocam cok tesekkur ederim. Simdi bu onumuzdeki 15 gunde 15000 adim yapmayi planliyorum bir saat eliptik ve yuruyusle toplam.fitwell de kilom dustukce kalori hesaplamasi guncellemesi yaparken kalori alilim artiyor. 1700-1800 kalori gunluk almam gerekn kalori ama suan 71.5 ile guncelledigimde fitwelli 1900 kusur kalori alimi verdi sizce kacta kalmaliyim hocamharikasın canım benim tebrik ediyorum... kilo oranın düştüğü için ya kalorini biraz daha azaltman gerekecek veya sporu biraz arttırman gerekecek yoksa vucud duraklama dönemine girecektir.
bence kalori alımını 1500 de devam ettir bir hafta kadar sonraki hafta 1300 sonra gene 1500 ile devam et sana yağ yakıcı çay tarifi vereyim bir dilim zencefil yarım kabuk tarçın ve limon gece uyumadan önce iç uyu hızlandıralım biraz duraklama dönemine girmeSagolun hocam cok tesekkur ederim. Simdi bu onumuzdeki 15 gunde 15000 adim yapmayi planliyorum bir saat eliptik ve yuruyusle toplam.fitwell de kilom dustukce kalori hesaplamasi guncellemesi yaparken kalori alilim artiyor. 1700-1800 kalori gunluk almam gerekn kalori ama suan 71.5 ile guncelledigimde fitwelli 1900 kusur kalori alimi verdi sizce kacta kalmaliyim hocam
merhaba bende 71,1 kiloyum yaklaşık aynı kilodayızEveeett kizlarr merhabaa ben geldim. Bayram tatilim bitti ve suan evimdeyim cok sukur. Uzun zamandir bi on gundur netim olmadigi icin kilo ve spor bildirimi yapamadim ama benim memleketime gidip kilo alarak dondugumu dusunen varsaa hop dediiikkkk :)))))))
Henuz evden cikmadan gormus oldugum son kilom 71.8 idi. Esim ve ben dahil kilo vermeyi aoyle dursun en az 73 falan olurum diye dusunuyorduk ama ben asla kendimi salmicam yuruyus vs yapcam gec saatlerde kesinlikle bisey yemicem diye tam motive olarak gittim ki elhamdulillah aynende oyle oldu. Hergun en az yarim saat ama on gune ortalamaya vurursak funde 45 dk yuruyus yaptim ve kesinlikle bisey yemedim gec vakitte. Netim olmadigi icin kalori hesaplamasida yapmadim ama dikkat ettim ve bu cabamla kilo almayi birak en son 71,0 gordum. ( uc gun once)
Ama 71i gordugum gun regl donemime girdim odem toplMy basladim.ve vucut hem geri donus yolculugu ve regl sebebiyle 71.5 oldu. Az once geldik ve ben actim saat 11 de baya yedim ama yolculujtan geldik haloyle baya ac kaldik on saat yolculuk. Iste boyle.
Guncel kilom 71.5