Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Kanka sen naptin bugun ya bisey yazmamisin. Benim efendi hasta o yuzden pek sgiremiyom yani

73.1 geldim bugun dun aksam okuze baglamama ragmen. En dusuk oldugun gun bugun qma siskinlik hissi devam ediyor. Ins yarin 72 yi gorurum insallah

Bende bugun 50 dk eliptik 100 mekik ile gunu bitirdim esim hasta oldugu icin ciftlik isleri bana kaldi ve cok yorgun oluyorum iyilesince eskiye doncem. Bugun saat 9da aksam yemegini yedik o kotu oldu sadece.ins yarin 73.1 in ustune cikmam

Tamam deniyim insallah. Somdi 5 tane aci cehre cignedim az daha kusuyodum tobe yarabbim. Su siskinlik inse vercem zatwn biliyom direk 72.5 e inebilirim. Eger istedigim sonucu alirsam yarin kesin gorurum 72.5 bile ama nerdee

Tamam deniyim insallah. Somdi 5 tane aci cehre cignedim az daha kusuyodum tobe yarabbim. Su siskinlik inse vercem zatwn biliyom direk 72.5 e inebilirim. Eger istedigim sonucu alirsam yarin kesin gorurum 72.5 bile ama nerdee
kız onada çok bel bağlama sonra tuvalete çıkmada sıkıntı yaşarsın

fiyet olsun bugun mola gunumdu sporda ama 25 dk bindim belki bir saate tamamlarim molayi yarin veririm cok fenayim bugun yorgunluk falan. Aslinda gonul yorgunlugu plsa verek esim hastalandi falan ev cocuklar ciftlik hastalik... Allah beterinden saklasin sikayet degil benimki ama biraz yorgun hissediyorum kendimi

allah şifa versin en kısa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…