Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Iste bnde o etkiyi ariyorum hani biliyondur 73.0 dan72.3 u gordugumde bu etkinin sebebiydi. Sende tartiyanasil yanaideki bu durum. Ama bir hafyta yine yuksek ciktimcunku odemmis cikan bendeki

Iste bnde o etkiyi ariyorum hani biliyondur 73.0 dan72.3 u gordugumde bu etkinin sebebiydi. Sende tartiyanasil yanaideki bu durum. Ama bir hafyta yine yuksek ciktimcunku odemmis cikan bendeki
ben tartılmadım çünkü ne bulsam yiyorum saate bakmadan cips çerez kola aldım başımı gttim kendime konu açtım motive olurum diye bakalım

Salma kendini lutfen ben hergun yazmiyom sporLRi am ben hala hayvN gibi yardiriyom. Carsamba memlekete gidiyz ama ben hala 71i goremedim

Tabi tabi insallah. Gene saatyediden sonrayemek yok. Orda biraz daha gec yeriz buyuk ihtimal yemegi. Sporla odare etmeye caliscam ama yine de cok pis korkuyom yaaa MEMLEKET ANNE YEMEKLERIIII YAAAAA

Canim izledim ben o diziyi. Cok guzeldi baska varmi taavsiyen
Canım yine geç oldu cevap ama kusura bakmazsın.. başka bu kadar iyi bi iş çıkmadı bana sorarsan, Kuzey fırtınası harbiden öyle bi diziymiş ki, diğerleri o tadı vermiyo sanki, kuzey güney'den sonra çıta acaip yükseldi bende :) avrupa yaksını 1. bölümden tekrar izlemek iyi geldi bana, o da 100. bölümlerden sonra sıkıyo biraz. sizin tavsiyeleriniz varsa alayım gerçekten ihtiyaç oluyo, ben daha çok mutfakta iş yaparken dizi izlemekten keyif alıyorum.

Baktim turk pek beni acacak dizi yok bende forever diye bir diIye basladim yabanci ama cok akici etkileyici cok pis tavsiye ederim. Altinci bolumdeyim

Az once ikinci kez nefsime yenik dustum ve salcali ekmek yedim hemde doyana kadar. Cokta deli gibi acikmamistim esime yedirirken ellerimle bikere isirmayla baslyn salcali ekmek maceram tamamrn doymayla bitti. Esime yediriyom derken bi baktim o yemeyi birakmis ve ben hala yemisim. Evet cok kotu oldu. Yarin sabah 71 leri gorecek olan ben 72.5-6-7 lerle karsiniza cikabilirim. Uzgunum sadece cok uzgunum

Hemde spor tatili gunumde 9 gundur arasiz spor yaptigim icin yorgun dusen ruhum bedenim ve hirsini mideden alan bir nefsim var. bu seferlik boyle tamamen tatil pldugum gun herseyiyle koyverdigim bir gun. Ve son gun

Kızlar ümitsizlik yok.. dün salçalı ekmek yendiyse sabah ekmek yenmez, meyve kahvaltısı olur, ekmeksiz omlet olur..

roxen2303 senin bu kaçamaklara cısss demen çok şeker :)
İyi ki de diyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…