Hee o olabilir ama bu saatlerde zor oluyor acikiyoz. Yeterince yiyop spora abanmak lazim. Biride ben olayim bende 21 inde memlekete gitcem insallah o zamana kadar 70-71 i gorurum.aklın yolu bir ama ben yinede akşamları biraz kısıcam
Vallami? Hadi insallah ya insallahverirsin bence
ivet ya erken uyusak ne güzel olurH
Hee o olabilir ama bu saatlerde zor oluyor acikiyoz. Yeterince yiyop spora abanmak lazim. Biride ben olayim bende 21 inde memlekete gitcem insallah o zamana kadar 70-71 i gorurum.
tabi canım 3 haftaya 3 kilo rahat giderVallami? Hadi insallah ya insallah
Kanka b kafa dinlemek icin oturuyom bu saate kadar kucugu uyutuyom yakiyom sigarami uzaniyom kanepeye utopyayi izliyom sabah 10da 11de kalkiyom ohh mis:))ivet ya erken uyusak ne güzel olur
bende sigara yok daha ama yakındır aynen bende geç kalkıyorum bi ara sabah yatıp 12 1 öyle kalkıyodumKanka b kafa dinlemek icin oturuyom bu saate kadar kucugu uyutuyom yakiyom sigarami uzaniyom kanepeye utopyayi izliyom sabah 10da 11de kalkiyom ohh mis:))
Insallah kanka. Sen gibi beni motive eden kankam olduktan sonra veririm tabetabi canım 3 haftaya 3 kilo rahat gider
Kullaniyonmu sendr profil resmindeki kiz bana benziyor haaama brnim gozler renklibende sigara yok daha ama yakındır aynen bende geç kalkıyorum bi ara sabah yatıp 12 1 öyle kalkıyodum
site bizim baksana kimsecikler yokInsallah kanka. Sen gibi beni motive eden kankam olduktan sonra veririm tabe
yok daha hiç içmedimKullaniyonmu sendr profil resmindeki kiz bana benziyor haaama brnim gozler renkli
Iyi ozaman super dahaaklindan gecirmeyok daha hiç içmedim
bilmiyom yaIyi ozaman super dahaaklindan gecirme
daha bişe yok bakim evime gidince nolacak orda tek başıma kalıyorum sıkıntıdan artıkYok yok icme kanka.
iyi gecelerTmm insallah baslamazsin ben yatmaya gidiyom kanka yarin gorusurz nitanede madensuyu ictim simdi yatmaya gidiyorm artik sana iyi geceler yarin iyi haberler cer bana bende sana vermek istiyrm insallah.