regl dönemin 4 5 gün önce bitti canım ilaçta kullanmadım anlamadım ne olduregli döneminde misin ? vucudun su toplamış olabilir veya ilaç felan kullandın mı 69 ları görmüşsüno aradane oldu da çıktı onu bilmek lazım ama haftalık tartıl 2-3 kilo bile oynama olabiliyor bazen
Hocam ben daha 69 lari gormedim o yol arkadasimin roxenin kilosu. Ben daha 73.5 lerdeyim. En son 73.2 yi gordum 3 gun once ama uc gundur 73.5 bugun ise 73.6 daydim.regli döneminde misin ? vucudun su toplamış olabilir veya ilaç felan kullandın mı 69 ları görmüşsüno aradane oldu da çıktı onu bilmek lazım ama haftalık tartıl 2-3 kilo bile oynama olabiliyor bazen
geçmiş olsun canım..ben 69.3 gedimKanka nerdesin bugun 73.5 yine. Bu gece 3 saat uykum car esim hasta atesi dusmuyor kompres yapiyorum sekizde kahvaltimi yaptim. Sende durumlar nasil
Netten baktım evet birebir kullanan birinden duymak istedim,peki marka olarak önereceğiniz varmı ,iki çeşitmiş heralde bu alet sizinki nedir ,fiyat vs.Netten bo arastorma yaptinmi gerekli tum cvbi alirsin ama ben eliptikkolik olarak soyleyebilirimki mukemmel bir alet. Ben tam bir ayda 5 bucuk kilo verdim ve heryerden verdim. Orantili bir sekilde verdiriyor cok yer kaplamiyor benim evimde zatwn cok esya yok belkide ondandir ben cok memnunum.
Bir de kolay taşınabilir mi bu,benim evim küçük o Yüzden soruyorum sürekli taşımam gerekirNetten bo arastorma yaptinmi gerekli tum cvbi alirsin ama ben eliptikkolik olarak soyleyebilirimki mukemmel bir alet. Ben tam bir ayda 5 bucuk kilo verdim ve heryerden verdim. Orantili bir sekilde verdiriyor cok yer kaplamiyor benim evimde zatwn cok esya yok belkide ondandir ben cok memnunum.
benim evimde yok fakat gittiğim spor salonunda en memnun kaldığım alet eliptik bisikletti tüm vücudu yormadan çalıştırıyor ve oldukça etkiliNetten ba
Netten baktım evet birebir kullanan birinden duymak istedim,peki marka olarak önereceğiniz varmı ,iki çeşitmiş heralde bu alet sizinki nedir ,fiyat vs.
Benim kilo problemim çok yok ama basenlerim belirgin biraz rahatsız oluyorum,leg Magic diye bir alet var hangisi uygun olur bilemedim