Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

regli döneminde misin ? vucudun su toplamış olabilir veya ilaç felan kullandın mı 69 ları görmüşsüno aradane oldu da çıktı onu bilmek lazım ama haftalık tartıl 2-3 kilo bile oynama olabiliyor bazen
regl dönemin 4 5 gün önce bitti canım ilaçta kullanmadım anlamadım ne oldu

regli döneminde misin ? vucudun su toplamış olabilir veya ilaç felan kullandın mı 69 ları görmüşsüno aradane oldu da çıktı onu bilmek lazım ama haftalık tartıl 2-3 kilo bile oynama olabiliyor bazen
Hocam ben daha 69 lari gormedim o yol arkadasimin roxenin kilosu. Ben daha 73.5 lerdeyim. En son 73.2 yi gordum 3 gun once ama uc gundur 73.5 bugun ise 73.6 daydim.

Kanka nerdesin bugun 73.5 yine. Bu gece 3 saat uykum car esim hasta atesi dusmuyor kompres yapiyorum sekizde kahvaltimi yaptim. Sende durumlar nasil

Kızlar selam.. bende bu topiğin başlığında geçen bişi eksik bunu farkettim "hırs" bunu biraz üstüme alsam iyi olur..
Hırsa rağmen 70,9 um ama regl oldum olucam.. haftaya yeni bir başlangıç yapacağım. sizleri de takipteyim.

Aorma ya bende bi on gundur nerdeyse duruyom durdugum yerde regl im iki gun once bitti karnim daha sis sanki. Regl denmi bilmiyorm ama hala 73.5 im.sporida cok yapiyom ama bilmiyom sorun nedir

Merhaba kızlar bu eliptik bisiklet nasıl birşey,nereyi çalıştırıyor neye faydası var,ben De biraz basen problemi var da bana yarar mı,bir de çok yer kaplıyormu bu alet bilgi verirmisiniz

Netten bo arastorma yaptinmi gerekli tum cvbi alirsin ama ben eliptikkolik olarak soyleyebilirimki mukemmel bir alet. Ben tam bir ayda 5 bucuk kilo verdim ve heryerden verdim. Orantili bir sekilde verdiriyor cok yer kaplamiyor benim evimde zatwn cok esya yok belkide ondandir ben cok memnunum.

image.jpg

Netten ba
Netten bo arastorma yaptinmi gerekli tum cvbi alirsin ama ben eliptikkolik olarak soyleyebilirimki mukemmel bir alet. Ben tam bir ayda 5 bucuk kilo verdim ve heryerden verdim. Orantili bir sekilde verdiriyor cok yer kaplamiyor benim evimde zatwn cok esya yok belkide ondandir ben cok memnunum.
Netten baktım evet birebir kullanan birinden duymak istedim,peki marka olarak önereceğiniz varmı ,iki çeşitmiş heralde bu alet sizinki nedir ,fiyat vs.
Benim kilo problemim çok yok ama basenlerim belirgin biraz rahatsız oluyorum,leg Magic diye bir alet var hangisi uygun olur bilemedim

Bir de kolay taşınabilir mi bu,benim evim küçük o Yüzden soruyorum sürekli taşımam gerekir

Netten ba

Netten baktım evet birebir kullanan birinden duymak istedim,peki marka olarak önereceğiniz varmı ,iki çeşitmiş heralde bu alet sizinki nedir ,fiyat vs.
Benim kilo problemim çok yok ama basenlerim belirgin biraz rahatsız oluyorum,leg Magic diye bir alet var hangisi uygun olur bilemedim
benim evimde yok fakat gittiğim spor salonunda en memnun kaldığım alet eliptik bisikletti tüm vücudu yormadan çalıştırıyor ve oldukça etkili

Benim altis LF-1200 modeli. Simdi baktimda yer kapliyir baya. Ama memnun kalacagina r,inim brn 350 ye falan almistim gittigidiyordan

Esim hasta bugun tek kelimeyle aburcubur manyagi oldum. Esimle yedim hersey oda yesin diye. Olsun pisman degilim onun cani sagolsun iyilessin

Birde bu durumdayken bile 1 saat 10 dk eliptige bindim ciftlik isi bana kaldi tabi bugun ordada baya yuru ugras derken 13000 kusur adim attim yine fena sayilmam bide 100 mekik cekersem iyi olcak insallah

X