- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
Birde bu durumdayken bile 1 saat 10 dk eliptige bindim ciftlik isi bana kaldi tabi bugun ordada baya yuru ugras derken 13000 kusur adim attim yine fena sayilmam bide 100 mekik cekersem iyi olcak insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bu durumdayken bile 1 saat 10 dk eliptige bindim ciftlik isi bana kaldi tabi bugun ordada baya yuru ugras derken 13000 kusur adim attim yine fena sayilmam bide 100 mekik cekersem iyi olcak insallah
bişe yapmadım kuzum bende bütün gün sıkıldım evde napim..sporumu yaptım iyi beslendim standart gidiyoKanka sen naptin bugun ya bisey yazmamisin. Benim efendi hasta o yuzden pek sgiremiyom yani
ben tartılmamıştım bugün yemek olarak iyi ama spor yapasım yoktu 35 dk yürüdüm sadece73.1 geldim bugun dun aksam okuze baglamama ragmen. En dusuk oldugun gun bugun qma siskinlik hissi devam ediyor. Ins yarin 72 yi gorurum insallah
1 saattir temizlik yapıyorum şimdi bide yürüyüş yapıcam bu hafta 68 i görmek istiyorum daha tartılmadım belki yarın sabah tartılırım..Bugun 73.0 geldim uc gundur biraz azalsada hareketLerim iyi gidiyor
tuz tüketiyomusunSorma ya bende bi goremedim 72yi. Cok sukur hala 73 lerdeyim ama
oda ödem yapabilir tuz su tutuyo vücutta bu hafta biraz tuzu azaltıp güzel sonuçlar alabilirsinCok fazla degil normal yani
kız onada çok bel bağlama sonra tuvalete çıkmada sıkıntı yaşarsınTamam deniyim insallah. Somdi 5 tane aci cehre cignedim az daha kusuyodum tobe yarabbim. Su siskinlik inse vercem zatwn biliyom direk 72.5 e inebilirim. Eger istedigim sonucu alirsam yarin kesin gorurum 72.5 bile ama nerdee
Ama etki etmedi en son iki kullanimimda o yuzden bu sefer umitliyim siskinligin gitmesi icin. Zaten bende taraftari defilim berbat bi tadi var ya tovbe tovbekız onada çok bel bağlama sonra tuvalete çıkmada sıkıntı yaşarsın
ben bu aralar içmemeye karar verdimAma etki etmedi en son iki kullanimimda o yuzden bu sefer umitliyim siskinligin gitmesi icin. Zaten bende taraftari defilim berbat bi tadi var ya tovbe tovbe
bende yeşilçayımı içiyorumCok sukur etkisini gosterdi biraz hafifledim ya kac gundur sis sis sis patlicaktim
allah şifa versin en kısa zamanda canımfiyet olsun bugun mola gunumdu sporda ama 25 dk bindim belki bir saate tamamlarim molayi yarin veririm cok fenayim bugun yorgunluk falan. Aslinda gonul yorgunlugu plsa verek esim hastalandi falan ev cocuklar ciftlik hastalik... Allah beterinden saklasin sikayet degil benimki ama biraz yorgun hissediyorum kendimi