Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Yoo hayir yemedimde bu alsam misafirlige gittik acayip karpuz yedim. Bikactanede biskuvi

ben bugün bütün gün karpuz karpuz diye gezdimde yiyemedim ya afiyet bal şeker olsun
Valla bildigin gpmuldum karpuza ama cok canim cekiyormusmus haberim yok bile. Nugun 1 saat 10 dk eliptik, 35 dk yuruyus 200 mekik ve 15 dk fitwell egzersimi yaptim superim icim cok rahat yatacam insallah kanka

Valla bildigin gpmuldum karpuza ama cok canim cekiyormusmus haberim yok bile. Nugun 1 saat 10 dk eliptik, 35 dk yuruyus 200 mekik ve 15 dk fitwell egzersimi yaptim superim icim cok rahat yatacam insallah kanka
ay ne güzel ben 45 dk spor 45 dk ev işi bugünlük bu kadar fazla bile

Haddi canim heyt be massallah. Ben bugun cok mutluyum az once esim bana ilk spora basladigim zaman eliptigin ustunde videomu cekip anneme yollamisti. Onu banA yollamasini istedim. Cok zayiflamisim cok mutlu oldum cok hemde. Inanilmaz fitlesmisim ne yapmisim ben kendime oyle ya sok pldum bes kilo nasil farkediyormus

görüntüleri bilmiyorum ama ben 5 kilodan fazla durduğuna adımdan eminim 8-10 kilo gibi duruyodur maşallah çok güzel spor yapıyosun

Sende gorsen anlarsin demek istedigimi bu yanlarim ve gobegim baska bir vucud olmus kendi baslarina af ya igrencmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…