Helal olsun ne demek. Benimde çok baş ağrım oluyordu. Migren ağrısı gibi tek bir tarafım özellikle gözüm. Şimdi yok hamdolsun. Bende sende bir hastanenin endokrinine git. Kadın doğum ne kdar bilebilir ki. Benimkisi illa kendi doktorlarına git diyor. Ben tsh yüksek diye endokrine başladım. Çocuk düşündüğümüz için. Sonra arkası geldi. Çocuk olmuyor diye başka şeylere baktılar prolaktin yüksek çıktı. Kaç kere farklı testler yaptılar en son dostinexi verdiler. Mr sonucunu görmeden hemde. Allah razı olsun devletin doktorları daha iyi valla. Mümkünse devlet hastanesine git derim. Doktorun da moral vermek yerine daha da moralini bozuyor. Sen ne zamandır dostinex kullanıyorsun.? Allah büyüktür kötü düşünmeden devam et. İnşallah hayırlısıyla sevineceksinCanim 4 yildir hic korunmadik esimde varikosel vardi ameliyat oldu ameliyattan sonra bi kere dusuk yaptim bi kere kimyasal gebelik oldu bidahada kalamadim adenomun buyumesinden korkmuyorum drumda buyucek ondan kacis yok prolaktinin artinca malesef etkilicek dedi endokrin mi takip ediyor seni suan benim kadin dogum takip edio endokrinde benim yaptimi yapicak extra bisey yapmicak dedi adenom buyudukten sonra hamile kalmak zor dedi iste cok buyuk sikinti yasiyorum ya dayanilmaz agrilarim olupta ilac verirlerse cocuma zarari olursa ya emziremezsem cunku emzirme doneminde bana sikintisi olursa cocugu memeden keseriz dedi suttede acilik olabilir dedi bu dostinex te bana acayip yan etki yapiyor halsizlik cok oluoyor zaten surekli hic gecmeyen bas agrilarim var sende varmiydi yada suan adenomdan kaynakli agrilarin var mi bu agrilar sende nasil benim ya sag tarafim ya sol tarafim yada bebeklerde bingildak derler ya iste orasi zonklama seklinde agri yapiyor gozlerim bayiliyor cok soruda sordum hakkini helal et
Insallah canim benim daha 2 bucuk hafta oldu ogreneli hemen dostinexe basladik haftada bir iciyorum suanda yumurtlama gunundeyim iste nasip olursa insallah tutar dostinexe dr hamililigini ogrenene kadar devam et dedi ama ben kararsiz kaldim cuma dostinex zamanim icmesem mi die dusunuyorum sen hamileligi ogrenmeden oncede icmismiydin bu arada cok sukur benim butun hormonlarim normal cikti sadece sutlendigim icin mr cekti hatta sasirdi prolaktin normal nie sut gelio die.gozlerinde normalde sorun varmiydi ben astikmat yuzunden gozluk kullaniyorum ama son zamanlarda gozluk num.yetmiyomus gibi gelio bulanik gormeye basladim Allah tum hastalara sifa versin bizede sifa versin tez zamanda insallahHelal olsun ne demek. Benimde çok baş ağrım oluyordu. Migren ağrısı gibi tek bir tarafım özellikle gözüm. Şimdi yok hamdolsun. Bende sende bir hastanenin endokrinine git. Kadın doğum ne kdar bilebilir ki. Benimkisi illa kendi doktorlarına git diyor. Ben tsh yüksek diye endokrine başladım. Çocuk düşündüğümüz için. Sonra arkası geldi. Çocuk olmuyor diye başka şeylere baktılar prolaktin yüksek çıktı. Kaç kere farklı testler yaptılar en son dostinexi verdiler. Mr sonucunu görmeden hemde. Allah razı olsun devletin doktorları daha iyi valla. Mümkünse devlet hastanesine git derim. Doktorun da moral vermek yerine daha da moralini bozuyor. Sen ne zamandır dostinex kullanıyorsun.? Allah büyüktür kötü düşünmeden devam et. İnşallah hayırlısıyla sevineceksin
Benim gozlerde bişey yok çok şukur. Pazartesi günleri içiyordum. Pazartesi içmiştim. O haftası sonu pazar idrarla hamileliğimi öğrenmiştim. Sonra ertesi sabah hemen gidip kan verdim kesin bileyim diye. Hamile olduğum kesinleşince doktor kaç tane içtiğimi sordu 4 tane içtim dedim. O zaman bırak dedi. Az içmişsen iç diyecektim dedi. Zararı olsa iç demezdi herhalde.Insallah canim benim daha 2 bucuk hafta oldu ogreneli hemen dostinexe basladik haftada bir iciyorum suanda yumurtlama gunundeyim iste nasip olursa insallah tutar dostinexe dr hamililigini ogrenene kadar devam et dedi ama ben kararsiz kaldim cuma dostinex zamanim icmesem mi die dusunuyorum sen hamileligi ogrenmeden oncede icmismiydin bu arada cok sukur benim butun hormonlarim normal cikti sadece sutlendigim icin mr cekti hatta sasirdi prolaktin normal nie sut gelio die.gozlerinde normalde sorun varmiydi ben astikmat yuzunden gozluk kullaniyorum ama son zamanlarda gozluk num.yetmiyomus gibi gelio bulanik gormeye basladim Allah tum hastalara sifa versin bizede sifa versin tez zamanda insallah
Ay canim cok saol beni cok rahatlattin Allah razi olsun iletisimi koparmayalim ltfn sen beni rahatlattin yazdiklarinla Allahta karsiligini en guzel sekilde versin sana ve bebegine.insallah bu ayda benim bebesim tutmustur hayirlisiyla sagliklaBenim gozlerde bişey yok çok şukur. Pazartesi günleri içiyordum. Pazartesi içmiştim. O haftası sonu pazar idrarla hamileliğimi öğrenmiştim. Sonra ertesi sabah hemen gidip kan verdim kesin bileyim diye. Hamile olduğum kesinleşince doktor kaç tane içtiğimi sordu 4 tane içtim dedim. O zaman bırak dedi. Az içmişsen iç diyecektim dedi. Zararı olsa iç demezdi herhalde.
Sağol canım inşaalllah sende bu ay güzel haber alırsın. Ben buralarda oluyorum çoğunlukla istediğin zaman yazabilirsinAy canim cok saol beni cok rahatlattin Allah razi olsun iletisimi koparmayalim ltfn sen beni rahatlattin yazdiklarinla Allahta karsiligini en guzel sekilde versin sana ve bebegine.insallah bu ayda benim bebesim tutmustur hayirlisiyla saglikla
Saol canim Allah razi olsun hamilelin duasi kabul olurmus bana ve tum isteyenlerede dua et gozlerim ve basim cok agriyor bu ayda tutmazsa bebis bi noroloji ve endokrinolojiye iyice bi takibe aldiricam kendimi goz olcumleri falan yapilcak goz dr.da bakicak herhaldeSağol canım inşaalllah sende bu ay güzel haber alırsın. Ben buralarda oluyorum çoğunlukla istediğin zaman yazabilirsin
Bencede git canım. Kaç yaşındasın ?Saol canim Allah razi olsun hamilelin duasi kabul olurmus bana ve tum isteyenlerede dua et gozlerim ve basim cok agriyor bu ayda tutmazsa bebis bi noroloji ve endokrinolojiye iyice bi takibe aldiricam kendimi goz olcumleri falan yapilcak goz dr.da bakicak herhalde
28cnm senBencede git canım. Kaç yaşındasın ?
33 yaşındayım canım :)28cnm sen
Masallah Allah saglikla nice yaslar gostersin bu yaslarda bu kadar erken hastaliklar cekiyoruz Rabbim sifa versin biz hormonlarla buyumusuz hep esimin dedesi 100 yasinda masallah biaspirin icmisligi yok hic bi hastaligi yok sadece yasliliktan kulaklar duymuyor bizler bu yaslarda yok yok yine hamd olsun33 yaşındayım canım :)
Sağol canım aminn cümlemize. Öyle valla. Allahım sonumuzu hayreylesinMasallah Allah saglikla nice yaslar gostersin bu yaslarda bu kadar erken hastaliklar cekiyoruz Rabbim sifa versin biz hormonlarla buyumusuz hep esimin dedesi 100 yasinda masallah biaspirin icmisligi yok hic bi hastaligi yok sadece yasliliktan kulaklar duymuyor bizler bu yaslarda yok yok yine hamd olsun
Merhabalar, nasılsın? Var bir gelişme :)Canim sanirim hamilesin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin benim annemde makroadenom yuzunden iki kez ameliyat oldu 3. Ye yine buyudu bundan kurtulus yok sanirim bizde genetik 2mm capindada bende var ama benim prolaktinim cok normal fakat goguslerimden sut akiyor hic dogum yapmadim ben suan dostinex kullanmaya basladim dr catlama ignesi vurucam bu ay dedi buyurse gebe kalamayabilirsin dedi hamileligin nsl geciyor ben bebegime bi zarari olursa yada cok sikintili bi hamilelik geciririm die cok korkuyorum yardimci olur musun
Yok canim malesef bu ayda hamile kalamadim dostinex ictim halde goguslerim cok sanciyo ve buyume yapiyor sut kesildi ama neblim goze baski yaparsa ameliyat ediyolar canim ama baski yapinca mutlaka gormende problem oluyor senin yokmus cok sukur korkma Allah bebeginide senide korusun insallah ben daha dr gidemedim ankarada oturuyorum iyi bi dr arastiriyorum endokrin ve goz dr bulmam lazim cocuguda bi sure ara vericem artik cok korkuyorum acikcasiMerhabalar, nasılsın? Var bir gelişme :)
Ben bugün hastaneye gittim. Mr sonucumu gösterdim. Hamile olduğumu söyledim. Gözle ilgili takip edicez sizi hamileliğiniz boyunca dedi. Göze bir baskı yapmadığı sürece ne kdar büyüdüğü önemli değil şimdi çocuğuda düşünüyoruz dedi.
Göz polikliniğine gideceğim takip yapılacakmış. Eğer göze baskı yaparsa o zaman müdahale ediyoruz dedi. Nasıl müdahale ediyorsunuz dedim. Şimdi söylemiyim kafanızda bir sürü soru olur dedi söylemedi ama bir sürü soru oluştu bile. Ama benim görmemde bir sıkıntı yok. Ne biliyim valla anlamadım hiçbişey Allah yardımcımız olsun.
Sağolasın Allah razı olsun. İnşaalllah sen en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler alırsın.Yok canim malesef bu ayda hamile kalamadim dostinex ictim halde goguslerim cok sanciyo ve buyume yapiyor sut kesildi ama neblim goze baski yaparsa ameliyat ediyolar canim ama baski yapinca mutlaka gormende problem oluyor senin yokmus cok sukur korkma Allah bebeginide senide korusun insallah ben daha dr gidemedim ankarada oturuyorum iyi bi dr arastiriyorum endokrin ve goz dr bulmam lazim cocuguda bi sure ara vericem artik cok korkuyorum acikcasi
Insallah canim icini ferah tut duamdasin insallah bisey olmucak hem sen benim pusulam olcaksin hamile kaldimda butun adimlarisenden ogrenicem insallahSağolasın Allah razı olsun. İnşaalllah sen en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler alırsın.
İnşaallah canım çok sağol. İnşaalllah her zaman yardımcı olmaya hazırımInsallah canim icini ferah tut duamdasin insallah bisey olmucak hem sen benim pusulam olcaksin hamile kaldimda butun adimlarisenden ogrenicem insallah
Saol canim Allah razi olsun bugun goz olcumune girdim cok sukur benden daha ii goruyosun dediİnşaallah canım çok sağol. İnşaalllah her zaman yardımcı olmaya hazırım
Aaaa iyi bari sağol canım Allah razı olsun. Bende cuma gününe randevu aldım göze. Hiç göz doktoruna da gitmemiştim. Bakalım ne diyecekler :)Saol canim Allah razi olsun bugun goz olcumune girdim cok sukur benden daha ii goruyosun dediama gozlerim cok agriyordu megerse gozluk num ilerlemis yukselttik num daha cok agrimaya basladi hamilelikte buyuyup goze basi yaparsa nolur dedim senin icinde sormus oldum hamilelikten once goze basi yapmiyorsa hamilelikte goze basi yapacak kadar buyumez ameliyatta edilmez korkmaniza gerek yok dedi yalniz 3 ayda bi kesin kontrol edilemesi gerek hamilelikte ise aylikgoz olcumu yapilmasi gerek dedi
Ii haberle gel canim insallah olcumde eline bi buton veriyor cihaza bakiyorsun direk parlak bi isik var icinde ona bakarak kenarlarda degisik yerlerde minik bazen parlak bazen solgun noktalar cikiyor onlari kacirmamaya calis insallah seninde benimki gibi cok ii cikar ben gozluk kullandigim halde gordum o silik noktalari bile senin gozlerin daha ii die biliyorumAaaa iyi bari sağol canım Allah razı olsun. Bende cuma gününe randevu aldım göze. Hiç göz doktoruna da gitmemiştim. Bakalım ne diyecekler :)
Anladım canım. Benim bir şikayetim olmadı hiç gözlerimden. Olsa olurdu herhalde. Bakalın ne diyecekler. Yarın yazarım sana sonucu :)Ii haberle gel canim insallah olcumde eline bi buton veriyor cihaza bakiyorsun direk parlak bi isik var icinde ona bakarak kenarlarda degisik yerlerde minik bazen parlak bazen solgun noktalar cikiyor onlari kacirmamaya calis insallah seninde benimki gibi cok ii cikar ben gozluk kullandigim halde gordum o silik noktalari bile senin gozlerin daha ii die biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?