arkadaşlar ben hipofiz adenomuna bağlı olarak prolaktin sorunu yaşıyordum 1.5 yıl sonra hamileyim çok şükür
ama hamileleik esnasında bu sorun olurmu bendeki adenom 8x4mm mikro adenom hamileliğimde inşallah rabbime sığınıyorum inşallah eğer benle aynı durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar
sormana gerek yok
benim de mikroadenomdu
o zaten prolaktin yüksekliği yapıyor sadece
başka zararı yok
gebelikte de zaten prolaktin yükseliyor
kafana takacak bişey değil bence
ama için rahat etsin istiyorsan sor
ben en başından gittim endokrine, hamile kalmak istediğimi söyledim
adam doçent ünv hastanesinde ve adenoma hiç takılmadı bile
çok teşekkür ederim benim gittiğim jinekologda önce baskı altına alalım sonra hamile kal dedi öylede oldu çok şükür ama ne bileyim korku işte Rabbime emanet kuzum internetten bişeyler okuyunca korktum yok normal doğum olmazmış basınçtan kanama olurmuş yok adenom hamileleik esnasında büyürmüş Rabbim korusun meleklerimizi senle bağlantı halinde olsak çok rahattlattın beni Allah razı olsun senden teşekkür ediyorum canım
canım mr çektirdim ve adenom tespit edildi 2 ay haftada 2 tam dostinex içtim ve 2 ay korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında hamile olduğumu öğrendim dr dan hipofiz mr iste beyin cerrahına yönlendirir ve o talep eder inşallah bebeğine kavuşurun
çok teşekkür ederiim yarın büyük bi ihtimalle cerrahpaşaya gidicem mr istemek içinn :18:
ne yaptın canım merak ettim seni
işlerimin yogunluğundan henüz gidemedim anadolu yakasında oturuyorum çünkü avrupa yakasına gecmem lazım ama bu arada hayıt suyu aldıım onu kullanmaya başlıycam coğu arkadaşa iyi gelmiş inş. bende görürüm şifasını ..
inşallah dr gidersen haberdar et dilerim en kısa zamanda netice alırsın
saol canım i,lgilendiğin için yarına randevu aldım sabah 10 gidicem bakalım bişey cıkıcakmı senn bebeğin nasıl?
çok şükür herşey yolundabugün kalbinin sesini duyduk Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?