Hiperaktivite bozukluğu olabilir imiş.

başka bir uzmana götürseniz?
eğer imkanlarınız elvermiyorsa tam gün kreşe vermekten başka şansınız yok tabi
Allah yardımcınız olsun

Ne alaka diyeceksin belki ama çocuğuna hacamat yaptırmayı düşünür müsün? İyi geldiğini duymustum...
Bir de şekerli gıdalardan uzak tutuyor musunuz? Yavrum aldığı enerjiyi atamıyor belli ki...

İşe başlar ve tam gün kreşe verirdim. Birkaç ay denenebilir, baktınız olmuyor istifa edersiniz. ( tabi tazminat vs nasıl olur onları bilmiyorum)
Evde kesinlikle durmayın, çok üzülüyorum konularınıza, bir yıl daha çok zor gerçekten kendinize bir uğraş bulun.
Ayrıca yarım gün kreş yarım gün spor olamıyor bu yaş grubuna sanırım.
Kızımı üç yaşında jimnastiğe başlattık bir veli bekliyordu mutlaka salon kapısında.
Keza yüzme vs de tek başına zor sizin gözetiminiz gerekebilir. Tabi gidip görüşmek lazım belki kurumların farklı uygulamaları vardır

Maalesef öyle bir durum olmadı. Birlikte girdik içeriye. Zaten sürekli koşturduğu için içeriye girmek bile olay oldu. Bir başka uzmana daha götürmekte fayda var dediğiniz gibi.

O kadar yorgun, o kadar bezginim ki kendime güvenim bile yerle bir oldu. İşi, evliliği ve oğlumun bakımını nasıl bir arada götürürüm diye düşünüyorum. Paraya da ihtiyaç var. Şu an kafam çok karışık. O yüzden bu konuyu açtım zaten. Her durumda çözüm üreten ben, dondum kaldım.

Kendi işim dışında ne yapabilirim bilmiyorum ki. Okurken pazarlama işi yapmıştım geçici bir süre. Başka da iş deneyimim yok farklı alanda.

Eşim de bu hususta sürekli maraz çıkarıyor. Asla istemiyor tam gün okula gitmesini. Çözüm üret diyorum, sigarayı bırakalım ben gönderirim yarım gün okula diyor. Tabi benim ruh sağlığım mühim değil. Her şeyin üstesinden gelirim nasılsa.

Iki tarafın ailesinden de zerre destek beklemiyorum. Ne maddi ne de manevi. Zira ben bitik vaziyette olduğum halde, herkes inanılmaz bencil. Yardım etmedikleri gibi, beni bencillikle suçlayıp beklenti içine giriyorlar. Ben banyo yaparken bile zaman planlanması yaparken, neden sıkıntıları ile ilgilenmediğimi soruyorlar mesela. Falan akrabanın yardıma ihtiyacı varmış da neden aramamışım mesela. Sanırım artık insanlardan da nefret ediyorum.

Şu anda hiçbir desteğim yok çevremden. Eşim bile kısmen yanımda olabiliyor. Karar verirken "ben tek başına yapabilirim" diyerek vermeliyim. Çok mu yorulur yıpranırım bilemiyorum. Zira evden çıkmamız bile olay olurken, her sabah düzenli işe gitmek nasıl bir zulüm olur bilmiyorum. Lakin evet evde durmaktan iyidir her şekilde.

Ben de bunu düşünüyorum ama oğluma ne kadar tahammül edebilirler tam gün onu bilemiyorum.
Böyle durumlarda okullar az saatli kabul ediyor maalesef özel veya devlet . Genelde şunu gördüm devler okulları daha çok tahammül ediyor . Özel dürümlü çocuklar için biz genelde 2 saatle başlatıp zamanı fazlalasriyorduk. Bir anda 5 gün tam zamanlı çok zor imkansıza yakın görünüyor çocuğunuz için

Uzun zamandir evde olmanin verdigi bir his bu. Guven kaybini anliyorum ama calismak bir yerde senin icin degisim ve su bunalimli ev ortamindan kurtulman icin bir sans olacak.
Ruhen iyi hissettikce evinle de, cocugunla da, isinle de ilgilenmen cok daha kolaylasacak.
Cunku bu yorgunlugunun neredeyse tamami bunalmislik ve sıkılmısliktan kaynaklaniyor.

Senin once kendi ruhunu onarman, ondan sonra para kazanarak guclenmen, bunlardan sonra cocugun icin neler yapabilecegine bakman gerekiyor.

Maalesef bu ayrıntılar var okullarda. Ben kendi çalıştığım kuruma alırsam, bunlar sıkıntı olmaz. Lakin muhtemelen her çıldırdığında nasılsa annesi çözüm bulur diyerek yanıma getirebilirler. Bu da benim iş verimimi etkiler.

yarım gün kreş yerine oyun gruplarına gitseniz birlikte. çocuğunuzda saldırgan davranışlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…