Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilary merak ettim zayıflayınca şu hoşlandığın kişinin dikkatini çekebildin mi.kızma ama sadece merak benimkisi.
İmkansız değil bence.Sabah kahvaltısı yok öğlen limitsiz yiyecek akşam yemeği yok.Yani tek öğün.16dan sonra katı alımı yok.Ara öğünler yok.Bununla birlikte 1 saat alıştırma, bir saat yürüyüş ve fire vermeden günü gününe bunu uygulayış.Elbet bu spor, yürüyüş şeyleriyle bol miktarda alınan su.
Sağlıksız olduğu konusunda hemfikirim.Yok isveç diyeti, yok bilmemne diyeti gibi şeylerde ayda 7-15 kilo verimini vadediyor ki bence onlar da sakıncalı.
Sonuçta sağlığınızdan olmadan büyük bir riske girip, istediğinize ulaşmışsınız.Tebrikler.
Ben şunu merak ediyorum; 3 senedir aynı kiloyu koruyor olduğunuzu yazmışsınız.Bu üç senedir tek öğün mü besleniyorsunuz? Yoksa ne yerseniz yiyin kilo almıyor musunuz? (Bu seçenek saçma oldu, kabul)
canım benımkısı ımkansız ve platonıktıı cocuğun benden haberı bıle yoktuu.ben o kadar buyuk bı bağlaa bağlanmıstım kıı onaa --herhangı bı yerde tanısmamız ihtimali--- olursaa ve ben onu sırff kılolarım yuzundenn kaybedersemm dıee dusundğmdenn cok hırs yapmıstımm.. sımdı benden haberı olsaa emınım o benden beter olurr herhldee,ole yanıı
canım ya çok güzel anlatmışsın. İnşallah Allah kalbine göre verir. kalbinin istediği kişiyi tez zamanda sana göndersin. çok ama çok mutlu ol.(içimden geldi sana karşı, samimi buldum seni neyse konu dağıldı) zayıf ve sağlıklı günler
Tebrik ediyorum demek çok yavan kalacak bacımm : ) Sizi takdir ve hayranlık duygularının karışımı pc başında kıskançlıktan çatlıyorum : )) 1 yıl önce doğumda 30 kg gibi rekor ve bir o kadar lüzumsuz kilo alarak yeni bir dert edindim.Ancak motivasyonumu yakın zamanda toparladım ve 20 günde 10 kg verdim.Ancak ondan sonra tık dedi gitmiyor kilolar.Sanırım bende de biraz tembellik olmaya başladı.Malum vereceğin kilo fazla olunca heveste azalıyor.Ancak size gerçekten inanıyorum ve fotoğralarınızı görmek için can atıyorum.Darısı başımıza inşaallah.
kıskananlar çatlasın :)))))))))))))
azminden iradenden ötürü seni tebrik ediyorum canım
Tebrik ediyorum demek çok yavan kalacak bacımm : ) Sizi takdir ve hayranlık duygularının karışımı pc başında kıskançlıktan çatlıyorum : )) 1 yıl önce doğumda 30 kg gibi rekor ve bir o kadar lüzumsuz kilo alarak yeni bir dert edindim.Ancak motivasyonumu yakın zamanda toparladım ve 20 günde 10 kg verdim.Ancak ondan sonra tık dedi gitmiyor kilolar.Sanırım bende de biraz tembellik olmaya başladı.Malum vereceğin kilo fazla olunca heveste azalıyor.Ancak size gerçekten inanıyorum ve fotoğralarınızı görmek için can atıyorum.Darısı başımıza inşaallah.
tebrik ederim canım süpersin
darısı başıma inşallah