• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

ahh SAĞOLUNN,özür dılerım kızlarr cevabım gecıktı :61: HEMEN ANLATAYIMM...ben bırz sabırsızmm ole 1 ayda 3-5 kılo verdıren dıyetlerı beceremıodm :1: ki 7 yasımdan 18 yasıma kadr hep kılo problemı cektım her yolu denedm dıyetlerın hepsni denıyodum ama dıyetı harfı harfıne uygulamak zordur bılırsınız:34: veee ne zamankıı tartıda 90 rakamını gordm o zamnn hırslandmm (ayrıyeten hoslandığım ınsanın etkısı cok buyukturr onaa minnettarım =)) kızlar sabah erkenden dersnye gttiğm ıcn kahvaltı yapmıyodum aama öğle arası ne ıstrsem onu yıyodum artıkk aklınza ne gelırse pizza,pide,kebap..vs :1: aksam 4 gıbı eve geldığımde nescafe 3 ü 1 aradalar var ya onun 1 paketını 3 e bolup (1 paktte 90 kalorı var cnku =)) ole kullanıodum her aksm spora baslamadan once.Sıcak bıseylr ıcmk metabolızmayı hazrlar ve hızlandırır ,tbı kalorısızz yada benım yaptğım gbı cok az kalorılı ıceceklr tuketmelısınız... sonra evde1 saatlık bı sporm vaardı onu yapıyodum (100 kez sandalyeye ınıp cıkmak,100 kez mekik cekmek,20 dk kadar hareketlı bı dans yapmakk orneğin,oryantal gıbı=)) bu hareketlerden keyıf aldğm ıcn her aksam bıkmadan yapıyodm.hatta haftanın 4 gunu bu sporu yaptıktan sonra 1 saatlık bı yuruyuse de cıkıodum. Tum bunları her gun hıç bozmadan yaptım ve ılk 1ayda verdığım 32 kgnın 20 kg si gıttı :64: diğer 12 kgyı de bu sekılde hızla verdım... Sağlıksız bıseymıs gıbı gorunuyo,kısmen sağlıksız da..ama ınanın şişman olmak kadar sağlıksız olamazz hıcbıseyy..Ki Hıc bı sağlık sorunu yasamadım kızlar,o donem saclarım fazlaca dokuluodu sadece ama kılo vermenın sonrasında duzgun beslendığım ıcn o sorun da bıttı. Size şunu demeliyım kı bu zayıflama işinde en onemlı sey SÜREKLİLİK. yaptıığm seylerı (her aksm spor,spordan once kahve,ve sadece öğle saatinde yemk yemk gbi..) surekli yapmasaydım veremezdım,ve-ril-mi-yoo.. O yuzden sakn yılmayın:34: yaptığım her şeyi yazdım umarım acıklayııcı olmusumdur..:16:

Çok çok hayretteyim, 1 ayda nasıl 20 kilo verilir? Sağlığın falan bozulmadı mı? Bir de pizza yiyerek nasıl kilo verdin ilginç :D en şişiren şeylerden biri pizzadır. ben pizza yiyip kilo aldım:( herkesin bünyesi değişik, kesinlikle kimseye pizza, pide kebap falan tavsiye etmiyorm :(

masallah. dikkat et kendine. onerilerin guzel. ozellikle spor hakkinda. ve simdi ben mekik cekmeye gidiorm :P

Çok çok hayretteyim, 1 ayda nasıl 20 kilo verilir? Sağlığın falan bozulmadı mı? Bir de pizza yiyerek nasıl kilo verdin ilginç :D en şişiren şeylerden biri pizzadır. ben pizza yiyip kilo aldım:( herkesin bünyesi değişik, kesinlikle kimseye pizza, pide kebap falan tavsiye etmiyorm :(
verdığıme goree verılıomuss demkkı :34: kılo vermede bellı baslı kurallar vardrr dedğm gbi.uygularsanızz pasa pasa verırsınızz ben allahın mucızesı deıllm sonucta?:34: pizza yiypp yatarsan kılo alırsın tabıkı sekerım. turk kadınları canlarına cooookk duskunn bunu farkeettım ben. 5 dk yurumeyle kalorı hrcadğnı sananlar var,ben her gun sureklı sekıldee 2 saat sporr yaptım ole verdım o kıloları,buyuk emek werılmeden buyuk sonuclar beklenmemelı...:34:

verdığıme goree verılıomuss demkkı :34: kılo vermede bellı baslı kurallar vardrr dedğm gbi.uygularsanızz pasa pasa verırsınızz ben allahın mucızesı deıllm sonucta?:34: pizza yiypp yatarsan kılo alırsın tabıkı sekerım. turk kadınları canlarına cooookk duskunn bunu farkeettım ben. 5 dk yurumeyle kalorı hrcadğnı sananlar var,ben her gun sureklı sekıldee 2 saat sporr yaptım ole verdım o kıloları,buyuk emek werılmeden buyuk sonuclar beklenmemelı...:34:

Bence senin bünyenle alakalı bir şey bu:) Pizza yiyerek kilo alınır, üzerine yaptığın 2 saatlik sporda o yediğin pizzayı yakmaya yarar sadece. Bence kimse denemesin :D Maazallah verdiklerinizi de geri alırsınız

Bence sende yakın zamanda bir doktora görün canım, 1 ayda 20 kilo veren birinin sağlığı ciddi derecede bozulmuş demektir. Hastalıkla bile 1 ayda 20 kilo verilmez.

Son düzenleme:
Bence senin bünyenle alakalı bir şey bu:) Pizza yiyerek kilo alınır, üzerine yaptığın 2 saatlik sporda o yediğin pizzayı yakmaya yarar sadece. Bence kimse denemesin :D Maazallah verdiklerinizi de geri alırsınız

Bence sende yakın zamanda bir doktora görün canım, 1 ayda 20 kilo veren birinin sağlığı ciddi derecede bozulmuş demektir. Hastalıkla bile 1 ayda 20 kilo verilmez.

şekerim denemediğin içi ımkansız gelıo sanaa benım bunyem kııı kılo almaya cok yatkın bunyeyle fln alaksı yok yanı:34: artııı etrafım doktor dolu onlar snn soledğn tarzdaa hcbsyy solemedılerr:34: cnku ac kalarak zayıflamadm tek eksı yönü kılo verdğm donemde saclarım brzz dökuluoduu o kdr o daolsun yanı boru deıll.. artı o kıloları verelı 3YIL oldu blmem bşy ıfade edıo mu sana :40: ve hıc bı sorun yasamadm,yasasaydm örnek olsun dıee burda paylamazdımm ztn dmi.:19:

bnm gbı kısa surede kalıcı sekıldee Kılo vermek ıstyen her bayana öneriormm yöntemımı,yeterkı azimlı olun gerısıı cooooookk kolayy:34:

3 gün önce okumuştum senin yazını ve tam 3 gündür sandalyeye inip çıkıyorum mekik,oryantal vs.bacaklarım koptu vallahi(1 yaşındaki kızım çok gülüyor :)) çok iyi fikir bu sefer bende çok kararlıyım.inş.10 - 12 kilo veririm kısa sürede .senide tebrik ederim azminden dolayı

tesekkurlerr :61: o hareketlre 3 gundurr yaptğnaa goree vucudun alısmıstrr artık ağrı cekmezsın dıe tahmın edıorm =) ınsallah verırısın ıstedğn kıloyuu :nazar:

Benim de 10 gün de bi 3-4 kilo vermem lazım ama kahvaltıdan vazgeçmesem olmaz mı? :P Günün en sevdiğim öğünü. Miden tertemizken domates peynir ekmek o kadar lezzetli oluyor ki :)) Ben de kahveyi çok severim ama tatlandırıcıyla içiyorum yalnız çok fena selülit yaptı bırakmam lâzım o yüzden :/

Benim de 10 gün de bi 3-4 kilo vermem lazım ama kahvaltıdan vazgeçmesem olmaz mı? :P Günün en sevdiğim öğünü. Miden tertemizken domates peynir ekmek o kadar lezzetli oluyor ki :)) Ben de kahveyi çok severim ama tatlandırıcıyla içiyorum yalnız çok fena selülit yaptı bırakmam lâzım o yüzden :/

ooo 3-4 kılo ne kı canmm verırsın hemen.:34: ben o zmanlardersaneye gttığım ıcın kahvaltıya vkıt bulamıodum o yuzden hıçbsey yemıodum.oğle saaat12de sınırsız yemek özgürluğm vardı ama :52: bende kahvaltıya bayılırım ve gunun en sevdğm öğünüdürr metabolızmanın gune hızlı baslaması acısından da yararlı kahvaltıdan vazgceme tbıkı :49: kahve selulıt yapıoo doğru,bnde de varr napcük bılmıormmm :52:

ramazandan hemen sonra başlayacagımm :64: 2 ayda 10 kılo versem yetti gıttı daha ne oLsun :D

oyy verırsın sekerım yterkı ıste ve ınann :34:
suan 58-59 cıvarıyım bnde ama mutlaka 50 ye ınmem gerek :37: 3 senedr aynı kılodaym, bı cırpıda 32-33 kıloyu verdım deee şu 6-7 kıloyu veremıorm :52 ama bnde baslıcm bugun yarın ve o 7 kgyı de hızlı bı sekılde vercm,baska turlu vremem cnku,guzel gorunmem gereken bi vatandasa sebepp :66::69:

arkadaşlar zaten sağlıklı dememişki bu yorumlar çok gereksiz.

walla canım yaa fahri doktor herald bazı arkadaslarr :19::1: bnm doktorum benı tebrık ettı tehlıkelı bsey yapsaydım zaten o uyarırdı yaniii ufak tefek rahatszlıklar oldu tabıkı o da demıstı sac dokulmesı,kan sekerı dusmesı gıbı ama onlar da olcak yanıı boru deıll savas verıorz kılolarla :52: kii hepsine değer suankıı halimm :66: allaha sukurr yaniii allah basarmak ısteyenlere de nasıp etsın ınsallah...

Back