vayyy tebriklerr...
saol tatlımm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy tebriklerr...
kızlar 10 kilo fazlam var.izlanda yosun hapı kullanmyı düşünüorum.bu hapı kullanan var mı? zararı nedir
bende senın gıbı baslamıstım ımkansız degılİmkansız değil bence.Sabah kahvaltısı yok öğlen limitsiz yiyecek akşam yemeği yok.Yani tek öğün.16dan sonra katı alımı yok.Ara öğünler yok.Bununla birlikte 1 saat alıştırma, bir saat yürüyüş ve fire vermeden günü gününe bunu uygulayış.Elbet bu spor, yürüyüş şeyleriyle bol miktarda alınan su.
Sağlıksız olduğu konusunda hemfikirim.Yok isveç diyeti, yok bilmemne diyeti gibi şeylerde ayda 7-15 kilo verimini vadediyor ki bence onlar da sakıncalı.
Sonuçta sağlığınızdan olmadan büyük bir riske girip, istediğinize ulaşmışsınız.Tebrikler.
Ben şunu merak ediyorum; 3 senedir aynı kiloyu koruyor olduğunuzu yazmışsınız.Bu üç senedir tek öğün mü besleniyorsunuz? Yoksa ne yerseniz yiyin kilo almıyor musunuz? (Bu seçenek saçma oldu, kabul)
Tebrik ederim hilary
Ben inanıyorum 1 ayda 20 kilo verilebileceğine. Nedenine gelince cok takıntılıyım kilo konusunda ve hic bisey yedemen ( sıvısı bol meyveler ve şekersiz çay dısında bunları limitsiz tükettim ) 3 gün hareketliliğimi sağladım 53 kilodan 48.8 gibi bi kiloya düştüm. Yani imkansız gibi gözüksede öyle değil. İsteyin yeter. Sağlıksızlık konusunda gelince kesinlikle öyle. Tekrarlıyorum gercekten büyük bi başarı tebrik ediyorum!
Peki canım sonuç? Aldın mı korudun mu:44:
öncelikle seni tebrik ediyorum canım. bende 94 kiloyum bir türlü kilo veremeyenlerdenim. fakat senin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım keşke fotoların olsaydı.. bende sein yöntemini denemeyi düşünüyorum tekrar tebrikler
tesekkrlrr cnm özelmsj gonderemıum ben 10 msj olayını daha doldurmadığım için.sen atabılıosan ozelden msj at face hesabın varsa ordan ekleyeyım gor fotolarımı
Ben inanıyorum 1 ayda 20 kilo verilebileceğine. Nedenine gelince cok takıntılıyım kilo konusunda ve hic bisey yedemen ( sıvısı bol meyveler ve şekersiz çay dısında bunları limitsiz tükettim ) 3 gün hareketliliğimi sağladım 53 kilodan 48.8 gibi bi kiloya düştüm. Yani imkansız gibi gözüksede öyle değil. İsteyin yeter. Sağlıksızlık konusunda gelince kesinlikle öyle. Tekrarlıyorum gercekten büyük bi başarı tebrik ediyorum!
tebrikler büyük başarı
tesekkrlrr cnm özelmsj gonderemıum ben 10 msj olayını daha doldurmadığım için.sen atabılıosan ozelden msj at face hesabın varsa ordan ekleyeyım gor fotolarımı
bnde diyetteyim ama en az günde 2 fincan nescafe içiyorum vazgecemiyorum ama 1 paketi bölüpte içmek iyi fikirmiş