Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

kızlar 10 kilo fazlam var.izlanda yosun hapı kullanmyı düşünüorum.bu hapı kullanan var mı? zararı nedir

bu tür zayıflama haplarının ilerde ne gibi yan etki oluşturacağını bilemeyeceğinden kullanmamanı tavsiye ederim.

10 kilo çok fazla bi şey değil. asansör kullanmamak, yürüyüş yapmak gibi aktivitelerle 3 ay içinde verebilirsin.

kilo vermek kısa süreli bir şey değildir. bir yaşam stilidir. çünkü her şeyden önemlisi zayıflamak değil, zayıfladıktan sonra bulunduğun kiloyu koruyabilmektir.

bende senın gıbı baslamıstım ımkansız degıl
ınsanlar yapmadıkları ıcın ımkansız gelıyo ama bazı metabolızmalar boyle cevap verıyo
sımdı farklı beslenıyorum ve almıyorum
yıne az az verıyorum bıle
hos bugun bay a sıslık var :)
tebrıkler
ama sunuda ogrenmıs olmalısınız ''ıyı yada kotu kımseye kulak asma''
cunku herkesın bır yorumu mutlaka var
hele bırde bır bakısta kemık yag olcumu yapanlar yok mu
ben tanıdıklara kılomu demıyorum bıle
ya saglıksız ya az ya fazla ama mutlaka bır yorumları oluyo
nasıl hıssettıgın ve nasıl gorundugun onemlı
hayırlı olsun yenı kılon umarım bır aksılık olmazda almayız gerı:)

çok saol sekerım ben 3 senedir bu kılodayım 1-2 kılo almam haricinde daha kılo alamdımhıc şükür..kionlarda benım hatam aksamlarıbıseyler yemeyı cok sevıormm ozellıklee cayın yanında bı tatlı,cıkolata,abur cuburr flnn bayılıormm ama abarttğm ıcın kılo alıormm o yuzden dıkkat edıormm sendee kılo vermeyıı basaranlardansn sanırım sana da hayırlıı olsunn canım

öncelikle seni tebrik ediyorum canım. bende 94 kiloyum bir türlü kilo veremeyenlerdenim. fakat senin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım keşke fotoların olsaydı.. bende sein yöntemini denemeyi düşünüyorum tekrar tebrikler

Ben inanıyorum 1 ayda 20 kilo verilebileceğine. Nedenine gelince cok takıntılıyım kilo konusunda ve hic bisey yedemen ( sıvısı bol meyveler ve şekersiz çay dısında bunları limitsiz tükettim ) 3 gün hareketliliğimi sağladım 53 kilodan 48.8 gibi bi kiloya düştüm. Yani imkansız gibi gözüksede öyle değil. İsteyin yeter. Sağlıksızlık konusunda gelince kesinlikle öyle. Tekrarlıyorum gercekten büyük bi başarı tebrik ediyorum!

Peki canım sonuç? Aldın mı korudun mu:44:

Sevindim, ne mutlu size... İnşallah kalıcı bir kilo sonucu olur.
İnşallah bizler de hayırlısıyla ve sağlıkla normal kilomuza ulaşıp, o kilomuzu koruruz.
Amin

Son düzenleme:

tesekkrlrr cnm özelmsj gonderemıum ben 10 msj olayını daha doldurmadığım için.sen atabılıosan ozelden msj at face hesabın varsa ordan ekleyeyım gor fotolarımı

oncelıklee cok teskkrlerr cnm. bendensın sende ii vermıssın bende o kdr kılo verdm suan5 kg vermem gerekıoo usenormm veremıormm :) eet yontem sağlıklı deıl ama kılolu olmak da bı o kdr sağlıksz bı durum sonuctaa :S :S dur baslıorm suandan ıtıbaren hedef 7gunde 5 kg =)

tesekkrlrr cnm özelmsj gonderemıum ben 10 msj olayını daha doldurmadığım için.sen atabılıosan ozelden msj at face hesabın varsa ordan ekleyeyım gor fotolarımı

canım şimdi denedim malesef olmuyo benimde 100 msj olmamış senin resimlerini görmeyi çok istiyordum neyse kısmet ama bişey diyim ben senin taktiği denemeye basladım bile sanırım işe yarayacak...

bnde diyetteyim ama en az günde 2 fincan nescafe içiyorum vazgecemiyorum ama 1 paketi bölüpte içmek iyi fikirmiş

ama ole şekerim bı paket nescafede 90 kalori var ne gerek var 90 ınını birden almaya 2 ye bolersın 45 kalori olur ben 3e böldüm 30 kalori aldım o da olsun yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…