Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

hilary merak ettim zayıflayınca şu hoşlandığın kişinin dikkatini çekebildin mi.kızma ama sadece merak benimkisi.

Tebrikler... Kilo vermen çok hızlı olmuş. umarım aynı hızda geri almazsın. Asıl bundan sonra çok dikkat etmelisin canım .sağlığını kaybetmeden kilonu korumalısın .sağlıkla kal...

hey heyy heyy ımkanszz dıyenlerr noluoo uslubunuzaa dıkkt edın ben bunu BASARDIM okee bu sızee ımkansızz gelıosaa ve şişmansanızz kusura kalmayın ama çare aramayın bosuna...yanı bırılerıne yardımcı olabılmek ıcın neyaptıysam yazdımm ve yapılan yorumlara bakın :Q:Q: ınandırmak ıcın cabalamycm tbıkı ama yalancılkla suclayarak saygısızlıkta bulunmayın.:Q ve ben o KILOLARI O derece hızlı verdım VE verelıı 3SENE olduu aynıyım kılo fln almadımm bu sızın elınızde olan bısey kılıf aramayın... ayrıyeten sağlıksız olduğunu zaten belırtmıstımm,Ancak vucudun kılolu halınden daha sağlıksızz olamycğnı da solemstmm bunu da Doktorm hücrelerımın deforme olması ıhtımalı dısında bı zararı olmycğnı soyleyerek desteklemstıı o surede o kıloyu vermeme doktorm da cok sasrdı..ki bı ayboyunca benı gormeyen herkes buyuk sok yasadı ama bn bunu belırttğm yontemle kendı yontemımle BA.SAR.DIM. gurur duyuyorum kendımlee etrafmdakı sısman ınsanlara da yardımcı oluyorum...VE kalkmıs bırılerı ımkansız yok bılmem ne vs haksız ve sacma ıthamlarda bulunuoo ayıp edıosunuzz benden haberınız varmıs gbı:Q facebook adresıme ulasabılrsınzz ordan fotolarıma bakabılırsnızz yada nasıl ınanmak ıstıyosanızz.. ama kalkıp atıp tutmayın verılmez ımkansızz dıee ne yasadığımı ne yaptığmı BEN bılıorum !!

hilary merak ettim zayıflayınca şu hoşlandığın kişinin dikkatini çekebildin mi.kızma ama sadece merak benimkisi.

canım benımkısı ımkansız ve platonıktıı cocuğun benden haberı bıle yoktuu.ben o kadar buyuk bı bağlaa bağlanmıstım kıı onaa --herhangı bı yerde tanısmamız ihtimali--- olursaa ve ben onu sırff kılolarım yuzundenn kaybedersemm dıee dusundğmdenn cok hırs yapmıstımm.. sımdı benden haberı olsaa emınım o benden beter olurr herhldee,ole yanıı

İmkansız değil bence.Sabah kahvaltısı yok öğlen limitsiz yiyecek akşam yemeği yok.Yani tek öğün.16dan sonra katı alımı yok.Ara öğünler yok.Bununla birlikte 1 saat alıştırma, bir saat yürüyüş ve fire vermeden günü gününe bunu uygulayış.Elbet bu spor, yürüyüş şeyleriyle bol miktarda alınan su.

Sağlıksız olduğu konusunda hemfikirim.Yok isveç diyeti, yok bilmemne diyeti gibi şeylerde ayda 7-15 kilo verimini vadediyor ki bence onlar da sakıncalı.

Sonuçta sağlığınızdan olmadan büyük bir riske girip, istediğinize ulaşmışsınız.Tebrikler.
Ben şunu merak ediyorum; 3 senedir aynı kiloyu koruyor olduğunuzu yazmışsınız.Bu üç senedir tek öğün mü besleniyorsunuz? Yoksa ne yerseniz yiyin kilo almıyor musunuz? (Bu seçenek saçma oldu, kabul)

kesınlıklee olee yaptıklarımı okumamıslarr herhldee. :44: hollwood dıyetıylee unlulerr haftda 5 kılo verıolarr gormuolarr sanırım benım yaptığım da ona benzerr bı yontem.tek öğün,ve her gun ortalama 2 saat spor sonucc ne olcaktıı pardondaa haftada 2 kılo fln mı wistonlight sorun ıcın de sunu soleyebılırımm aksam 5 ten sonra kesınlıklee bıseyy yememeye calısıorum ve her gun 1 saat yuruyus seklınde sporr yapıormm (unıversıtem evıme uzak sayılcak mesafede, bnde arabayla gıtmeyıpp yuruyerekk gıdıormm)

canım ya çok güzel anlatmışsın. İnşallah Allah kalbine göre verir. kalbinin istediği kişiyi tez zamanda sana göndersin. çok ama çok mutlu ol.(içimden geldi sana karşı, samimi buldum seni neyse konu dağıldı) zayıf ve sağlıklı günler

sağol canım dilediklerınıı Allah senın de kalbıne gore versın ınsallah

Tebrik ediyorum demek çok yavan kalacak bacımm : ) Sizi takdir ve hayranlık duygularının karışımı pc başında kıskançlıktan çatlıyorum : )) 1 yıl önce doğumda 30 kg gibi rekor ve bir o kadar lüzumsuz kilo alarak yeni bir dert edindim.Ancak motivasyonumu yakın zamanda toparladım ve 20 günde 10 kg verdim.Ancak ondan sonra tık dedi gitmiyor kilolar.Sanırım bende de biraz tembellik olmaya başladı.Malum vereceğin kilo fazla olunca heveste azalıyor.Ancak size gerçekten inanıyorum ve fotoğralarınızı görmek için can atıyorum.Darısı başımıza inşaallah.

vay be bravo :/ şok geçirdim okurken, 90 kilo olup ilk ayda 20 kilo vermek epey şaşırtıcı

ayda 3-5 kilo vermek de başarı bence, sağlıklı ve devamlılığı olduğu sürece tabi :82:

saoll cnmm bebeğin için aldığın kıloların hıc olmazsaa tatlı bı anlamı war benım gbı hızlı kılo vermeyee yatkınsınn mademm gerısıı gelırrr 20 gunde 10 kg superr bı değer tebrıklerr çoğu gıtmıs azı kalmıss umarımm ıstedğnee ulasırsın ozelden msj atamıormm yenı uyee olduğum ıcın.bı facebook hesabın varsa bana adını soyadını ozel msj olarak gonderırsenn facetee eklerımm senı, fotolarımıı gormuss olursun

öncelikle sizi kutluyorum kısa sürede çok kilo vermişsiniz emzirirkenmi verdiniz bu kiloları sizde tek öğün ve saat 17 den sonra yemek yemedinizmi kısacası az bi zamanda nasıl kurtuldunuz ben bebeğimi emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama kilolarda çok canımı sıkıyor

sizi tebri ederim.bende doğumdan çıktığımda 120 kiloydum.şimdi 107 kiloyum ama diyet yapmıyorum.bende senin gibi sabırsızım bi anda olsun bitsin istiyorum.bende deniycem ve sonucu sana bildiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…