Hiç mutlu değilim ..

Eşi yoğun çalışan kadınların duygusal halleri neden garipseniyor anlamıyorum.

Tamam ne güzel eve ekmek getiriyor da eşle hayaller gerçekleştirilemeyince doğal bir gerginlik de oluyor yani.

Bence sizin eşiniz eve gelmiyor,sizinle yeterince ilgilenmiyor,olay çalışması değil..çalışmasını ve işini bahane edip dışarda hayatını yaşayanlardan çıkmasın inşallah..kadınlık içgüdülerinizle birşey güvensiz hissettiriyor belli ki kıskandığınıza göre ve o içgüdüler sonradan hep dığru çıkar..çok rastladım kocam gece gündüz bizim için çalışıyor diye üzülüp sonrasında şok olan kadınlara..inşallah doğrudur ama bence yine de safmış gibi yapıp tetikte olun

Eşin bi düzen kurmaya çalışıyor yani hep böyle devam etmez iş kurmak kolay değil bi kaç yıl sabretmelisin yalnız kardeşi işin içinde olmasa daha iyi olurmuş tam sorumluluk vermesin bence çünkü kv para istiyor deyince konuda tek rahatsız eden kısım bu gibi geldi

Aynı işi benim babam 14 yıldır yapıyor ve hiç bi şeysiz başlamıştı ikinci el araba alım satımı yapa yapa oto galerisi oldu şimdi her şeyimiz düzende borcu harcı hepsi bitti sizinde biter inşallah rahatlarsınız size daha çok zaman ayırır eşiniz sıkmayın canınızıı

Yok canım öyle birşey yok :) gerçekten eşimin aklı fikri iş ben öyle bi durum söz konusu değil inşallah hiçbir zamanda olmaz :) eşimin davranşlarından bana olan bakışlarından herşeyinden anlıyorum . Benimle evde olduğu zaman tabiki ilgileniyor bir tartışma olduğu zaman yanıma gelir hemen sarılır öper istediğim herşeyi yapar sağolsun . Boş vakitlerinde gezeriz ayrıca şuan bayram ve tatil sürekli yanımda yani olsa bi knşmasuu görürümm duyarım telefonunu elime aldığımda bakmaz bile umrunda olmaz saklayacak birşeyi yok . Ve hiç yalan bile söylemez bana eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…