HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

aman oky sorma ergen muhabbeti oluyormuş sonra

ayrıca seni göz ardı ediyorum daha önceki yorumlarınıda biliyorum insanların canını sıkmaktan başka bir işe yaramıyorsun hiç hoşlanmıyorum senden
oy canım benimmm bende senden haz etmiyorum merak etme şaka bi yana olumsuz yorum yapmamıştım ki neden bu kadar kızdın bak üzüldüm şimdi

Bu adamla hala beraber misin? bu konuyu açtığına göre hala berabersin
önceden de yaşamıştın.
at gözlüğü ile bakıyorsun sanırım olaya

O okypete yorumlarını her zaman hayranlıkla okumuşumdur ama yorumdaki eve kız atmak kısmını onayladığın için senin hakkında düşüncelerim tamamen değişti
Resmen hancer cikardiniz..alicilarinizi acin lutfenn...
Kiz atmak tabirine cok takildini.onun adi baska bisey olsaydi onu kullanirdim.

Daha oncede yazdim..sevgiliniz 30 yasinda hala gunluk ev tutabiliyorsa oturun bi dusunun neden diye?
Sevgilinizin evine gidip kalabilirsiniz sevisebilirsiniz kimse bisey demez.

Ama 30 yasinda bi adamin gelecek evlilik planlari yapmak yerine gidip ev tutmasi(kalmadi halde) zihniyetini acikca gosteriyor..siz anlamak istemesenizde bu hic normal bi durum degil..ama size oyle normallestirmiski bu durumu,en ufak birseyi anlamadan hemen saldirisa geciyorsunuz

Yargılamıyorum kesinlikle.Ama birlikte kalmak için ev tutmak ve sizin bunu kabul etmeniz hiç hoş değil bence.Olaya ne dini açıdan ne de geleneksel açıdan bakıyorum.Kaldı ki biraz serbest düşünmek gerektiğini hep konulara yazmışımdır.Yani sadece kendinizi kullandırmışsınız gibi geldi.

Neyse ayrilmissiniz...yorgan gitti kavga bitti
önceki konusunda da ayrılmışlardı ama barışmışar bunları yaşamışlar.
bence yine barışır.

pamuk27 dedi:
Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor

owwwwww aman tanrımm didim

AYNEN katılıorum ne isin var elalemin evinde bide hep 1 kerede degil bisey yapıp yapmaman bizi baglamaz ama o eve gitmen bile erkegin gözünde arpayı delmiş görüntüsü verir yani hafif kadın modu

Bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor, konu sahibinin sevgilisi bu olayı arkadaşlarına anlatsa eminim arkadaşları gülerek alay ederler her şeyi eline yüzüne bulaştırmışsın doğru düzgün çapkınlık yapamıyorsun diye dalga geçilir gülünür falan, ama kadın olunca neredeyse linç edilirsiniz aynı olay yüzünden. İşte kadınla erkek arasındaki en temel fark bu

Olay bitmistir.

Konu sahibi çok yanlış yere çattınız; buradaki kadınlar sevişen kadınlardan nefret ederler. O kadar ki ellerinden gelse kocalarıyla da sevişmezler Adam gibi adamlar da sevişmez zaten

Sinirim bozulmasın diye üçüncü sayfadan sonrasını okumadım, demek ki sandığınız gibi sevgili değilmişsiniz, adam sadece sevişmeye çalışıyormuş sizle, üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…