pardon:)Ltf alıntı yapmayın :)
aman oky sorma ergen muhabbeti oluyormuş sonrabak ben cinselliğe asla karşıı değilim. yaşayabilirsin. çok normal bence
.ama biraz dikkatli olman gerekir. residans tutması hoş gelmedi. neler duyuyoruz. bunun için günlük kiralamış sanırım. benim burnuma kötü kokular getirdi.
bunca yorumdan sonra eğer anlamadıysan bu saatten sonrada anlayamazsınsenin atarın kime şekerim adam gibi soru sorduk olayın aslını anlamaya çalışıyoruz cevaba gel
ayrıca seni göz ardı ediyorum daha önceki yorumlarınıda biliyorum insanların canını sıkmaktan başka bir işe yaramıyorsun hiç hoşlanmıyorum sendensenin atarın kime şekerim adam gibi soru sorduk olayın aslını anlamaya çalışıyoruz cevaba gel
garantisini veriyorsun yanibunca yorumdan sonra eğer anlamadıysan bu saatten sonrada anlayamazsın
ayrıldık canımsenin adına üüzüldüm ayrılmalısın
oy canım benimmm bende senden haz etmiyorum merak etmeayrıca seni göz ardı ediyorum daha önceki yorumlarınıda biliyorum insanların canını sıkmaktan başka bir işe yaramıyorsun hiç hoşlanmıyorum senden
en doğrusu. ağzından kaçırmış zaten başkalarınıda oraya götürdüğünüayrıldık canım
Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor
Resmen hancer cikardiniz..alicilarinizi acin lutfenn...
önceki konusunda da ayrılmışlardı ama barışmışar bunları yaşamışlar.Neyse ayrilmissiniz...yorgan gitti kavga bitti
owwwwww aman tanrımm didimönceki konusunda da ayrılmışlardı ama barışmışar bunları yaşamışlar.
bence yine barışır.
pamuk27 dedi: ↑
Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor
AYNEN katılıorum ne isin var elalemin evinde bide hep 1 kerede degil bisey yapıp yapmaman bizi baglamaz ama o eve gitmen bile erkegin gözünde arpayı delmiş görüntüsü verir yani hafif kadın modusınırları aşarak yaşandığı zaman bazı şeyleriin değeri gidiyor malesef, her şey ortada sizinle görüştüğü gibi başkalarıylada o şekilde görüşüyormuş, ve ondaki yerinizi görüp daha seviyeli ilişkilere yelken açın bence
Olay bitmistir.önceki konusunda da ayrılmışlardı ama barışmışar bunları yaşamışlar.
bence yine barışır.
pamuk27 dedi: ↑