HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

Türkiye 'deki kaç erkeği tanıyorsunuz da bu kadar genelleyebiliyorsunuz hayret!

İlk taşı biri atsın diye bekleyip mal bulmuş mağribi gibi doluşuyosunuz. O adam gibi adama kadın gibi kadın msjından sonra ohh start verildi. Adım gibi eminim ilk mesajlar ılımlı olsa bu konu böyle devam etmezdi.

herşeyin adabı var yanlış bulduğunu söylemenin de.çocuk yok karşınızda.

Sevgilinizin "seninle gittiğimi bilmiyor" lafı zaten her şeyin özeti. 2 kere mi gittiniz 5 kere mi bilemeyiz ama durumdan anladığım; kuzen boş ev ayarlıyor, sevgiliniz kullanıyor, ya sizinle kullanıp adınızı vermek istemiyor ya başkalarıyla da kullanıp onların adını veriyor. Sonuçta hoş bir durum değil. Güya tanıştırıldığınız kişi sevgilisi olduğunu bilmesine rağmen ev ayarlıyor. En iyi ihtimalle sizinle gittiğini biliyor ama sevgiliniz toparlamak için öyle bir cümle söyleyiverdi.

Bu erkek milletini hic anlamiyorum ama sizi de anlamadim. Basbasa dogum gunu kutlayacaksaniz gidin sehir yakininda guzel bir butik otele basbasa guzel bir haftasonu gecirin (istanbuldaysaniz riva, polonezkoy, buyukada vs) neden gunluk kiralik ev tutuyorsunuz, hele de o dolu diye kuzene ev ayartmak nasil bir kafadir? Liseli kafasi dicem de onlar bile yasi tutsa daha romantik bir ambiyans yakalarlar.

Türkiye 'deki kaç erkeği tanıyorsunuz da bu kadar genelleyebiliyorsunuz hayret!

Niye amerikalimiyim ben? Babam kardeşim abim arkadaşlarım eşim dostum yakınım yok mu benim? Zihniyeti görmek için Bireysel olarak sormaya gerek yok,hayatına giren kadınların hangi davranislarindan olumlu etkilenip, hangi davranışlarından olumsuz etkilendiklerini, neleri garipseyip neye göre değer vermedigini görmeyecek kadar kör değilim çok şükür. Bunun tartışmaya çok kapalı olduğunu düşünüyorum,inanin bana gece gündüz gezen tozan milyarderide,aileri düzeni göz kamastiran arkadaslarim,eşim dostum adam etti. Akıl var beyin var çok şükür. Ki ben erkek olsam muhtemelen "anneme" benzeyen bir kadına aşık olurdum. Ki genel durum zaten bu yönde. Zaten haksız olsam,beyefendi kuzenine yegenine bilmem kimine ev arattiricak kadar rahat davranmaz "kimse yanlış dusunmesin hakkında"diye kendini parcalardi. Ben ikinci dediğimi yaşıyorum kusura bakmayın bırakın o kadarinida bilelim. Kimin haddine düşmüş beni ele güne reklam etmek,zaten kimseye o imkanı vermem. Boşuna burda yaygara çıkarmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…