HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

Konu sahibi bi sakin olsaniz da yorumlari anlayarak cevaplasaniz?
Su an kizdiginiz kisi biz degiliz; sevgiliniz.
Ama kizginiliginizdan size gercekten soylenilmek isteneni bile yanlis anlayip iyice sinirleniyorsunuz.
Lutfen biraz sakin.
sence konu sahibi gerçekten bunun farkında değilmi herkes yorumlarına dikkat etmiş olsa konu sahibide sinirlenmez bence kimsenin namus bekçisi değiliz aslında konu sahibinin açmış olduğu konuyu okusanız sevdiğim adamla seviştim doğrumu yanlışmı diye sormuyor

burada kimse günah keçisi değil herkes haddini bilsin vajina konu sahibinin istediğini yapar

siz hayatınızda çokmu tutarlısınız insanların hayatında inişler çıkışlar olabilir
arkadaşım sen yaptığım yorumu okudun mu? hayatla ne ilgilisi var. bir konusunda 8 aylık ilişkim var demiş bir konuda 1 senelik demiş ve açılan konular arası sadece 1 hafta bunun için yorum yaptım. sizde bana saldırmaya mı yer arıyorsunuz anlamadım. sorunada yanıt vereyim evet ben çok tutarlı bir insanım attığım adıma söylediğim söze dikkat ederim...

aaa saldırmak gerçekten çok ayıpppp siz konu sahibine kırıcı yorumlar yaparken saldırmışmı oluyorsuz kesinlikle üstüme alınmıyorum ayrıca tarih çokmu önemli 8 ay yazmış olsaydı aferin iyiki yattınmı diyecektiniz neyse canım cevap vermeyeceğim artık

bende aynı şeyi düşünüyorum

Ay inanmıyorum yaa hemen namus bekçileri gelmis kendini kullandırtmasaydın iste seninle yatıyorsa başkalarıyla da yatar yok eve atar bilmem ne... Insan sevdigiyle beraber olamaz mı cınsellik yasayan herkes kendisini kullandırtmıs mı oluyor? Buradaki kadınlara göre evet cunku bizim kadınlarımız kendilerini mal olarak gördüğü icin (mal = kullanılır)...
Konuya gelirsek bir erkek cinsellik yaşayabildigi bir kadını başkalarıyla yatarak aldatıyorsa bu gercekten cok acı bır sey... Niye yapar ki böyle bir sey hic anlamıyorum com uzuldum.

İyide kimse konu sahibinin sevişmesine bişey dememişki.
Genel olarak yorumlar konu sahibinin kendi değerini düşürmemesi konusunda yapılmış.
Onu da açıklayan arkadaşlar olmuş zaten.
Namus bekçiliği yapan da yok .
Olduysa da ben görmedim ve bu onların ayıbı.

Eve atmak ne demek ya herkesin kendine ait bireysel bir evi yok ki bu ülkede ben sevgilimle beraber olacak olsam ya otele giderim ya da ne bileyim bir ev tutulur birlikte zaman geçirmek icin oraya gidilir bu eve atmak mı oluyor, sevgilimle starbucksın arka masalarında kuytu köşelerinde mi opuseyim ergenler gibi

keşke bazı insanlar yargılamak yerine yol gösterebilseler...
kadınlar 2 ye ayrılır kısmına hiç girmiycem banlanmak istemiyorum çünkü...

niye evde buluşuyodunuz ki dışarda buluşsaydınız ya?

Ne çok ahlak bekçisi varmış aramızda, baksan kendi kapılarının önünde kim bilir ne pislikler birikmiştir.. Kadın kadının düşmanı diyorlar ya, maalesef öyle.. Dayanışmayı bilmiyoruz, destek olacağımız yerde köstek olup yerden yere vuruyoruz.. İnsanlar hata yapabilir, burda aşağılayıcı yorumlar yazan şahıslar hayatların da hiç mi hata yapmamışlar yani, geçin bunları lütfen.. Ayrıca orta da hata olan bir şey de yok.. Aşk-sevgi, yemek, içmek, su gibidir, hayatın temelini oluşturur. Burda tek hata yanlış adam seçimi olmuş sadece.. Başkalarının özel hayatları kimseyi ilgilendirmez.. Konu sahibine itafen; yanlışı ne kadar erken görebilirseniz sizin için kardır. Bu saatten sonra değmeyecek biri için üzülmeyin derim sadece..

Hiç şaşılacak bir durum yok bence.. siz arkadaşlık seviyesinde olmasın gerekenden daha verim kar olursanız adamın sedece vakit geçirdiği kadın olarak kalırsınız..

evettt namus abideleride geldi hepiniz dört dörtlüksünüz değilmi ???

Lütfen elestiriyi yiyince millete saldirmayin,namusu filan at bi kenara. Gerçekten bi kadın gitmek için ev bark aratiyorsa bi adama,ya da adam söylediğinde bunu kabul ediyorsa tabi ki karsiligi bu olacak. Erkek adamın değer mantığı neye göre şekilleniyor bunu hiç dusundunuzmu??? Hani erkek arkadasinizin zaten kendi yaşadığı bi ev olur tek başına yaşadığı,o zaman gidilir. Ama bir evin içine girmek için ev aramak nedir bunu bi kadın nasıl kabul edip kendini küçük düşürür? Tabi ki siz böyle yaparsanız adamın gözünde "evlenmiş boşanmış bişey yasasakta bana dert olmaz ev arıyorum dert etmiyo bi de üstüne geliyo" DER. Türkiye burasi,Türk Erkeği beyni bu. Siz istediginiz kadar millete sarın namus abideleri diye. Biz namus üzerinden düşünmesekte karsinizdaki erkek zaten böyle düşünecek. Sahi ne bekliyordunuz? Hayret yani.

bırakın bu ahlak bekçiliği yapan yok ayaklarını. İlk sayfalarda neyin ne olduğu anlaşılıyor.yok gizemi kalmaz,yok senle yapıyosa niye başkasıyla yapmasın.

Yani sevişcek bu insanlar doğal olarak ya otelde,ya arkadaş evinde ya kiralık evde. Kızdığınız ne? Konu sahibi doğumgünlerinde ev kiraladık gittik diyor.nesi anormal. Eve atmak çok mu pis bişey.ben erkek arkadaşımı eve çagırırım.bu da eve atmaktır.ee?Sinemada falan mı öpüşüp koklaşcaklar.

Ama kuzen ne alaka. Onu işe karıştırıp bu kadar işin içine sokmak kötü. Cinsellik yaşamayan aldatılıp,kullanılamıyor gibi. Tüm mesele seks yani.ne kafalar yaşıyorsanız.

Ben tekrar söylemek istiyorum. Bunun namus bekciligiyle namus abideligiyle inanin bir alakası yok. Bir Türk erkeginin, evlenmiş boşanmış,kutlamalar için onun için bunun için ev aratmasi,ya da erkek aradığında bunu kabul etmesi durumunda ne düşünmesini bekliyorsunuz? Mesele burda evlenip boşanmasi değil,karsisindaki erkek sadece der ki aynı çati altına girmek için ev aratan arayan ya da bu durumu kabul eden bir kadın için der ki zaten evlenip boşanmış yani kız değil,bişeyler yasasakta başıma dert olmaz. AnlayabiliyormuyuM bilmiyorum. Ama hanim Efendinin bu duruma sasirmasi anormal. Değer ölçüsü neye göre şekilleniyor bunu herkes önce bi düşünsün, mesele namus değil. Namuslu olmak için değil değer görmek için yapmasin bunları o zaman değil mi? Bir kadına bu yüzden yakismiyor bir erkek bu yüzden yakistiramayip ona göre davranıyor kadınla gideceği evi kuzenine Abisine kardeşine tabii ki aratiyor. Bütün mesele bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…