- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
birazcık empati yapın sırf millete laf sokamak için yorum yapmayınçok uğraşmadım tespit için çünkü o kadar dikkat çekiyor ki konularınız.
sence konu sahibi gerçekten bunun farkında değilmi herkes yorumlarına dikkat etmiş olsa konu sahibide sinirlenmez bence kimsenin namus bekçisi değiliz aslında konu sahibinin açmış olduğu konuyu okusanız sevdiğim adamla seviştim doğrumu yanlışmı diye sormuyorKonu sahibi bi sakin olsaniz da yorumlari anlayarak cevaplasaniz?
Su an kizdiginiz kisi biz degiliz; sevgiliniz.
Ama kizginiliginizdan size gercekten soylenilmek isteneni bile yanlis anlayip iyice sinirleniyorsunuz.
Lutfen biraz sakin.
laf sokmak için yazmadım tutarlı olmalı diye düşünüyorumbirazcık empati yapın sırf millete laf sokamak için yorum yapmayın
siz hayatınızda çokmu tutarlısınız insanların hayatında inişler çıkışlar olabilirlaf sokmak için yazmadım tutarlı olmalı diye düşünüyorum
şimdi şöyle düşünülebilir seni ailesiyle tanıltırdığı için böyle düşünülmesini istemmemiş olabilirtanıştırmıştı hatta beraber yemek yedik hatta ve hatta ailesi ile tanışmıştı
arkadaşım sen yaptığım yorumu okudun mu? hayatla ne ilgilisi var. bir konusunda 8 aylık ilişkim var demiş bir konuda 1 senelik demiş ve açılan konular arası sadece 1 hafta bunun için yorum yaptım. sizde bana saldırmaya mı yer arıyorsunuz anlamadım. sorunada yanıt vereyim evet ben çok tutarlı bir insanım attığım adıma söylediğim söze dikkat ederim...siz hayatınızda çokmu tutarlısınız insanların hayatında inişler çıkışlar olabilir
aaa saldırmak gerçekten çok ayıpppp siz konu sahibine kırıcı yorumlar yaparken saldırmışmı oluyorsuz kesinlikle üstüme alınmıyorum ayrıca tarih çokmu önemli 8 ay yazmış olsaydı aferin iyiki yattınmı diyecektiniz neyse canım cevap vermeyeceğim artıkarkadaşım sen yaptığım yorumu okudun mu? hayatla ne ilgilisi var. bir konusunda 8 aylık ilişkim var demiş bir konuda 1 senelik demiş ve açılan konular arası sadece 1 hafta bunun için yorum yaptım. sizde bana saldırmaya mı yer arıyorsunuz anlamadım. sorunada yanıt vereyim evet ben çok tutarlı bir insanım attığım adıma söylediğim söze dikkat ederim...
bende aynı şeyi düşünüyorumaaa saldırmak gerçekten çok ayıpppp siz konu sahibine kırıcı yorumlar yaparken saldırmışmı oluyorsuz kesinlikle üstüme alınmıyorum ayrıca tarih çokmu önemli 8 ay yazmış olsaydı aferin iyiki yattınmı diyecektiniz neyse canım cevap vermeyeceğim artık
sence konu sahibi gerçekten bunun farkında değilmi herkes yorumlarına dikkat etmiş olsa konu sahibide sinirlenmez bence kimsenin namus bekçisi değiliz aslında konu sahibinin açmış olduğu konuyu okusanız sevdiğim adamla seviştim doğrumu yanlışmı diye sormuyor
niye evde buluşuyodunuz ki dışarda buluşsaydınız ya?yaklaşık 1 yıldır bir erkek arkadaşım vardı ikimizde evlenip ayrıldık ben 28 o ise 30 yaşında
bugün ise doğum günü.
erkek arkadaşımla buluştuğumuzda kullandığımız bir ev vardı cumarteside yine oraya gidecektik
doğum günü kutlayacaktık çünkü benim doğum günümüde öyle kutlamıştık neyse
cuma aradım sabah ne durumdasın dedim herzaman gittiğimiz yer müsait değilmiş
ali (kuzeni) yeni bir yer bakıyor dediben şok tabiii hani bu durumu ikimizden başka kimse bilmiyordu dedim herzaman ali hallediyordu ozaman öyle demiyordun şimdi böylemi oldu dedim
saçmalama seninle gittiğimi bilmiyor dedi nasıl yani sen başka kiminle gidiyorsun dedim sustu
şaştım kaldım bu adama neredeyse 6 aydır bana oyun oynamış resmen ben onun iyi bir insan olduğunu düşündüm hep şuan okadar şaşkınım ve kalbim kırılmış bir durumdayım ki anlatamam
hiçmi düzgün biri kalmadı bu dünyada .
evettt namus abideleride geldi hepiniz dört dörtlüksünüz değilmi ???
Ne çok ahlak bekçisi varmış aramızda, baksan kendi kapılarının önünde kim bilir ne pislikler birikmiştir.. Kadın kadının düşmanı diyorlar ya, maalesef öyle.. Dayanışmayı bilmiyoruz, destek olacağımız yerde köstek olup yerden yere vuruyoruz.. İnsanlar hata yapabilir, burda aşağılayıcı yorumlar yazan şahıslar hayatların da hiç mi hata yapmamışlar yani, geçin bunları lütfen.. Ayrıca orta da hata olan bir şey de yok.. Aşk-sevgi, yemek, içmek, su gibidir, hayatın temelini oluşturur. Burda tek hata yanlış adam seçimi olmuş sadece.. Başkalarının özel hayatları kimseyi ilgilendirmez.. Konu sahibine itafen; yanlışı ne kadar erken görebilirseniz sizin için kardır. Bu saatten sonra değmeyecek biri için üzülmeyin derim sadece..