işte anlatılmak istenen bu kadın neden erkeklerin dalga geçtiği bi mevzu olsunBu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor, konu sahibinin sevgilisi bu olayı arkadaşlarına anlatsa eminim arkadaşları gülerek alay ederler her şeyi eline yüzüne bulaştırmışsın doğru düzgün çapkınlık yapamıyorsun diye dalga geçilir gülünür falan, ama kadın olunca neredeyse linç edilirsiniz aynı olay yüzünden. İşte kadınla erkek arasındaki en temel fark bu
kimse öyle birşey demedi ki aksine çoğu arkadaş cinsel hayatın olabilir buna kimse karışamaz diye bas bas bağırdı buradaki insanlar dediler ki bunun için ev tutulmuş olması gurur kırıcı ve küçük düşürücü .. olay o yani şekerim isteyen istediğiyle takılsın buna birşey söyleyen yokBuradaki kadınların hiç biri sanki sevgilisiyle zamanında bişeyler yaşamadı =D
Öyle şeyler yazılmış ki inanamadım okurken.
Burda atıp tutmak kolay tabi eli elime değmedi hiç yalnız buluşmadık vs vs.
Arkadaşım eğer güvenin yoksa ayrıl .
Evlilik dışı cinsellik yaşayabilirsiniz, bu sadece sizi ilgilendirir. Herkesin değer yargıları, bakış açısı ve düşünceleri kendine özgüdür. Sizin yaşantınız kimseyi ilgilendirmez/ilgilendirmemeli.
'Her zaman gittiğimiz yer, buluştuğumuzda kullandığımız ev, gittiğiniz evi kuzeninin ayarlaması' bu kısımlar hoş değil, bence. Sanıyorum, gelen tepkilerde bu yazılanlara geldi. Evlilik dışı cinsellik tercihinizi de ahlakınızı da sorgulamak/yargılamak kimseye düşmez zira.
Dışardan bir gözle, yaşamadan, konunuzu okuyunca direkt kullanıldığınız, değersiz görüldüğünüz anlaşılıyor. Sadece cinsellik yaşamak için arada bir kiralık bir evde buluşuluyormuş gibi geldi ki siz de bunu hoş karşılamazsınız. Gelen tepkiler böyle anlaşıldığı için geldi bence.
Sevdiğiniz, aşık olduğunuz kişiye güveninizin kırılması çok kötü. Ama daha da ilerlemeden, birbirinize iyice alışmadan bir şeylerin farkına varmış olmanız sizin yararınıza. Birine güvenirken iki defa düşünürsünüz bundan sonra. Acı da olsa bir tecrübe olmuş.
insallah sevgiliniz bu evleri bizim sitede tutmuyorduuuurehe ohe
ne büyük tespitttt tebriklerrrBir konunda 8 aylık birlikteliğim var demişsin burda 1 yıllık????cuma günü bikini bölgesi ağda diye konu açmışsın. Kimse kimsenin ahlak bekçisi değildir bana göre bu konuda bir dert değildir. daha 12 aylık yada 8 aylık ilişkide direk özel kullanılan eve geçmişseniz birilerinin bu evi kullandığınızı bilmesinde sıkıntı yoktur...
klasik site iste, studyosu, tek odalisi, zaten butun sitelerde gunluk kiraya verilen evler var artik, internette filan gorebilirsiniz.sizin site nası bi yer ki öle günü birlik ev tutuluyor
hazır ol şimdi senide taşlayacaklarhımm evli bir arkadaştan duymuştum öle daireler varmış şikayet etmişler filan olmaması lazım ailelerin olduğu yerde çoluk cocuk var tahmin ettiğim semt sanırım ben evlenmeden önce daire tutmak hiç aklımıza gelmedi normal otelde kaldık hep daha mı uygun oluyorki ne farkı var
çok uğraşmadım tespit için çünkü o kadar dikkat çekiyor ki konularınız.ne büyük tespitttt tebriklerrr