HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

İş tutmak ne demek yaa

Ne kötü bi gidişatı var bu konunun. Baştan sona kokuşmuş..

Yorumları okuyunca şok geçirdim, evlilik dışı cinsellik hakkında farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz ama terbiyesizce aşağılama hakkına sahip olamazsınız. Kaldı ki konu sahibi bize bunu sormamış, bu kısım hakkında yorum getirelim diye konuyu açmamış. Zaten üzgün olan birine nasıl bu kadar gaddarca davranılır bunu da anlamıyorum.

Ayrıca evlenmeden cinsel birliktelik yaşayınca öyle dediğiniz gibi kullanılmış, sürprizi kaçmış, hevesi alınmış olmuyor; karşıdaki erkek bu şekilde düşünüyorsa o da sorunludur, ondan uzak durulmalı zaten. Bu şekilde düşünmeyen normal erkekler içinse o sakındığınız cinsellik onu size bağlayan asıl şey, değerli bir hazine, eşi bulunmaz bir nimet falan değil; kendinizi "koruyarak" ona mükemmel bir hediye vermiyorsunuz, diğer bütün kadınlarda bulabileceği bir şey veriyorsunuz. Bir erkeği asıl bağlayan şey kişiliğinizin diğerlerinden farklılığıdır, zerafetinizdir, karizmanızdır, sadece sizin yanınızdayken hissettikleridir. Cinselliğin de elbette önemi var, ama sizin tek kozunuz buysa daha iyi sevişen birini çok rahat bulabilir ve diğerlerinden hiçbir farkınız kalmaz o anda. O yüzden ona vereceğiniz şey vajina yerine çarpıcı bir kişilik olmalı.

benim rahatsız olduğum konuda bu zaten çok iyi anlatmışsınız teşekkür ederim

Hayır bir de örnek istanbul... İstanbul ve kadın benzetmesi yapılacaksa istanbul ancak hayat kadını olur son 20 yıldır...
hayır neyi feth ediyorsun. savaşamı gittin kardeşim.:)
nasıl erkek egolu bir mesaj. acaba neden:) düşünsek mi bu mesajın neden böyle olduğunu:)

bayburt gibi olmalı kadın yalın ve az bilinen gizemli kimselerin uğramadığı ıssız bunu mu desin ne desin

Bilecik de olabilir bence

hayır neyi feth ediyorsun. savaşamı gittin kardeşim.:)
nasıl erkek egolu bir mesaj. acaba neden:) düşünsek mi bu mesajın neden böyle olduğunu:)

Düşünmeyelim, beynimiz yanabilir...

aha bunada katılıyorum

erkek egosu kokan mesajlardan biri daha..

Sende yanlış olan birşey yok sevmişsin güvenmişsin ihanete uğramışsın yanlış olan burası Türkiye arkadaşım Bende kocamla evlenmeden önce bu tarz yerlerde kaldım mecburen çünkü ikimizde ailelerimizle yaşıyorduk .Hiç bir arkadaşımızda kalmadık paramız vardı çünkü gerek duymadık .Ama biz ikimizde bekardık daha önce hiç evlenmemiştik en önemli farklılıkta benim kocam türk değil ve bu tarz evlilik öncesi birlikte olmak ya da boşanmış olman onların umrunda olmaz .Benim kızkardeşim de boşandı eşinden ve şimdilerde bir sevgilisi var ve herkesin gözüne batıyor en başta erkek kardeşim olmak üzere malesef ki bizim toplumumuz böyle ama en kötüsü ne biliyormusun bu toplumu burda namus bekçiliği yapan kadınlar yarattı ne diyeyim Türkiyede kadın olmak zor iş .Kendini bu tarz adamlardan sakın lütfen...

O okypete yorumlarını her zaman hayranlıkla okumuşumdur ama yorumdaki eve kız atmak kısmını onayladığın için senin hakkında düşüncelerim tamamen değişti
o eve ne için gidiyorsunuz peki hadi hepimiz yanlış anladık sen bize doğrusunu anlat canım cidden yanlış anladıysam ben özür dilemeye hazırım

geçenlerde de konu açmıştın.
şehir dışından arkadaşı geldi uyuyakaldı 24 saat telefonu açmayan adamla tekrar barıştın mı?
bu o kişi mi?

O okypete yorumlarını her zaman hayranlıkla okumuşumdur ama yorumdaki eve kız atmak kısmını onayladığın için senin hakkında düşüncelerim tamamen değişti
bak ben cinselliğe asla karşıı değilim. yaşayabilirsin. çok normal bence

.ama biraz dikkatli olman gerekir. residans tutması hoş gelmedi. neler duyuyoruz. bunun için günlük kiralamış sanırım. benim burnuma kötü kokular getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…