- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
neden güvwnmesin. güvenip evlenenler erkek değilmi.ayrıca o söz çok komik. kadını resmen metalaştırma bu.
bayburt gibi olmalı kadın yalın ve az bilinen gizemli kimselerin uğramadığı ıssızHayır bir de örnek istanbul... İstanbul ve kadın benzetmesi yapılacaksa istanbul ancak hayat kadını olur son 20 yıldır...
benim rahatsız olduğum konuda bu zaten çok iyi anlatmışsınız teşekkür ederimöncelikle sevgilinle birlikte olmak, cinsel yakınlık kurmak evde buluşmak vb bunlar senin öz iradenle yaptığın kendi tercihlerin yargılama hakkına sahip değil kimse. asıl önemli olan, koskoca adamın sevgilisiyle buluşacağı evi niye ali ayarlıyor, kendi ayarlayamıyor mu, ikincisi bu eve ne tür insanlar girip çıkıyor kimler kalıyor nasıl bir kullanıma sahip bi eve gidiyosunuz. ve akrabalarının gözünde sizi küçük düşürmüş. önemli olan konu bu. olgun bi ilişkide kimse kimseye ev ayarlamaz adam kendisi bu işi gizlilik içinde halleder.
hayır neyi feth ediyorsun. savaşamı gittin kardeşim.:)Hayır bir de örnek istanbul... İstanbul ve kadın benzetmesi yapılacaksa istanbul ancak hayat kadını olur son 20 yıldır...
bayburt gibi olmalı kadın yalın ve az bilinen gizemli kimselerin uğramadığı ıssızbunu mu desin ne desin
hayır neyi feth ediyorsun. savaşamı gittin kardeşim.:)
nasıl erkek egolu bir mesaj. acaba neden:) düşünsek mi bu mesajın neden böyle olduğunu:)
ahhahahahbayburt gibi olmalı kadın yalın ve az bilinen gizemli kimselerin uğramadığı ıssızbunu mu desin ne desin
örneklerimiz çok da geyikten giderizBilecik de olabilir bence
Düşünmeyelim, beynimiz yanabilir...
aha bunada katılıyorumErkek arkadaşınızla ne boyutta ilişki yaşadığınuz kimseyi ilgilendirmez. Seven insan sevişmez diyenlere de bir tarafımla gülüyorum. Seven insan dokunmak, öpmek, koklamak, sevişmek ister. 28-30 yaşında hala el ele tutuşmaktan ileri gidemiyorsanız sorun sizdedir.
Ama sevgili konu sahibi kusura bakmayın da sevişmek için ev tutma olayı çok aşağılayıcı. Ben buna izin vermenizi anlayamıyorum. Ayrıca 30'lu yaşlarında boşanmış bir adam hala ailesiyle yaşıyorsa, kendine bir düzen kuramamışsa bu adamdan bir cacık olmaz.
erkek egosu kokan mesajlardan biri daha..Ben kimsenin hayatı ilgilendirmez.
Ben konu sahibinin şahsıyla ilgili değilde genel konustum ama yarası oldugu için üzerine aldı.
İstanbul daha öncede feth edildi ama en son fatih fethetti neyse
Erkekler kadınlara 2 ayrı gözle bakar ve bu hiç değişmez
1 Eğlenilecek kadınlar
2 Evlenilecek kadınlar
Şimdi diyeceksini ki erkekler evlenmeden birlikte olduğu biriyle evlenmez mi?
Evet ama istisna bir durum
Kadın gizemini kaybettiginde herşey yaşandıktan sonra erkek basından atar ama tersi olursa erkekin kadına bakışı degişir ve onu farklı bir gözle görür.
Konu sahibini üzdüusem özür dilerim kimsenin hayatı beni ilgilendirmez
yaklaşık 1 yıldır bir erkek arkadaşım vardı ikimizde evlenip ayrıldık ben 28 o ise 30 yaşında
bugün ise doğum günü.
erkek arkadaşımla buluştuğumuzda kullandığımız bir ev vardı cumarteside yine oraya gidecektik
doğum günü kutlayacaktık çünkü benim doğum günümüde öyle kutlamıştık neyse
cuma aradım sabah ne durumdasın dedim herzaman gittiğimiz yer müsait değilmiş
ali (kuzeni) yeni bir yer bakıyor dediben şok tabiii hani bu durumu ikimizden başka kimse bilmiyordu dedim herzaman ali hallediyordu ozaman öyle demiyordun şimdi böylemi oldu dedim
saçmalama seninle gittiğimi bilmiyor dedi nasıl yani sen başka kiminle gidiyorsun dedim sustu
şaştım kaldım bu adama neredeyse 6 aydır bana oyun oynamış resmen ben onun iyi bir insan olduğunu düşündüm hep şuan okadar şaşkınım ve kalbim kırılmış bir durumdayım ki anlatamam
hiçmi düzgün biri kalmadı bu dünyada .
neden güvwnmesin. güvenip evlenenler erkek değilmi.ayrıca o söz çok komik. kadını resmen metalaştırma bu.
erkek egosu kokan mesajlardan biri daha..
ayyy git allah aşkına saçma sapan ergen kız muhabbetine ortak olmayacağımo eve ne için gidiyorsunuz peki hadi hepimiz yanlış anladık sen bize doğrusunu anlat canımcidden yanlış anladıysam ben özür dilemeye hazırım
bak ben cinselliğe asla karşıı değilim. yaşayabilirsin. çok normal bence
senin atarın kime şekerim adam gibi soru sorduk olayın aslını anlamaya çalışıyoruz cevaba gelayyy git allah aşkına saçma sapan ergen kız muhabbetine ortak olmayacağım