HİÇ Mİ ADAM GİBİ ADAM KALMADI YAAAA....

Dusun yani kadinlar bile bu igrenc yakistirmalari yaparken erkekler neler neler soylemez

her haltı bunlar bilir.bi tane görmedim, yuh 30 yaşında hala bakire misin diyen. ama kendi sakladı,sevişmedi diye hırsla hatunlar yardırıyor. bi de demezler mi senin iyiliğin için söylüyorum diye.tabi canım.

Bana kalırsa bu ilişkiyi bir daha dönmemek üzere bitirmelisin.
Okuduklarımdan çıkardığım sonuç.. önceden de bu adamın sana hayır getirmemiş olması

İyi de konu sahibini yerden yere vurma assagilama hakkini size kim veriyo hayir anlamiyorum yarin birgun basiniza ayni seyin gelmeyeceginin garantisini kim verdi bu ozguven nerden geliyo?lutfen insanlari bu sekilde yargilamayi birakin

Ilk mesajimda hicte yerden yere vurmadim once kendimize bakalim sonra duzgun kim kaldi diye sorgulayalim dedim..
Orda kestim

Konu sahibi direk namus abideleri diye girdi olayın icine
Her birlikte olana kötü kadın diye etiket yapistirmiyorum ama konu sahibi her elestiriyi saniyor ki namus abideleri yaziyor ,saniyor ki evlilik oncesi cinsellige karsi olanlar yaziyor ben ona tepki verdim iş bu boyuta geldi

Iliski yasarsin ama belli basli seyler vardir en onemlisi kendine saygin vardir artik acik acik yazamiyorum onlar olmayinca pek hos gorunmuyor bu tur iliski ve bu tur durumlarada sasirmamak gerekiyor yoksa benim cinsellik yasayanla bir derdim yok kotu gozlede bakmiyorum hatta artik bi cok erkek o sekilde bakmiyor

Ama sap baska saman baska özgürce yasayacagim derken eline yuzune bulastirmak baska

her haltı bunlar bilir.bi tane görmedim, yuh 30 yaşında hala bakire misin diyen. ama kendi sakladı,sevişmedi diye hırsla hatunlar yardırıyor. bi de demezler mi senin iyiliğin için söylüyorum diye.tabi canım.
Dünyayı kendi dar çevrelerinden ibaret sanıyorlar. Yazık...

neden üstüne alındın peki kötü bişey söylemediysen ilginçsin lütfen rica ediyorum git biraz dinlen sağlığın açısından

Asla yargilayacak degilim.
Senin dogrun der gecerim bu duruma.
Amaaaa...
Bi yerde demissin :'evet dgru bulmuyorum cinsel iliskiyi ama gozum asktan kor" diye.
Arkasinda durmadigin seye neden yelken aciyosun?
Sonra pisman olma ihtimali var farkindasin dimi?
Suan seni aldattiysa gercekten aldatildim diye yanicaksin, snra geri bide cinsel iliski yasadim diye yanicaksin.
Halbuki bu secimi kendin yaptin.

Kafe restoranın köküne su mu girdi de eve gidiyorsunuz buluşmak icin. Yüz verirsen deliye gelir mıcar halıya

kullandığımız kiralık rezidans
Evli misiniz siz? Ya da sevgiliniz? Neden eve gitme ihtiyacı duydunuz? Evet sevgililer sevişebilir buna karşı değilim ama bu şekilde değil. Gidersiniz tatile, gidersiniz otele vs vs bu şekilde sanki utanc verici birşeyler yasıyormuşsunuz gibi olmuş.

Kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz zaten.
Sizinle giden başkasıyla da gider, gayet doğal ..

öncelikle sevgilinle birlikte olmak, cinsel yakınlık kurmak evde buluşmak vb bunlar senin öz iradenle yaptığın kendi tercihlerin yargılama hakkına sahip değil kimse. asıl önemli olan, koskoca adamın sevgilisiyle buluşacağı evi niye ali ayarlıyor, kendi ayarlayamıyor mu, ikincisi bu eve ne tür insanlar girip çıkıyor kimler kalıyor nasıl bir kullanıma sahip bi eve gidiyosunuz. ve akrabalarının gözünde sizi küçük düşürmüş. önemli olan konu bu. olgun bi ilişkide kimse kimseye ev ayarlamaz adam kendisi bu işi gizlilik içinde halleder.

aynen. bunu düşündüm bende.

Bi de konuyu saptıran güruh var.

Biz diyoruz ki "adam seni kullanmış, kullandığı da ev kiralamasından belliymiş".net.

Okuduğumuzu anlayalım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…