Öncelikle söze Allah hayırlı evlat nasip etsin diyerek başlıyorum, bende annenize üzülerek konu açtığınızı düşündüm ama konu çok başkaymış, tepkiler gelince de konu futbol okulu değil o stresi kaldıramama gelmiş, anneniz hasta hiç annenizin psikolojisini düşündünüz mü ? Bir çocuğu öbürüne atıyor diğer çocuğu öbürüne atıyor,
2022 yılı Ocak ayı kara kış hava buz gibi, prematüre bebeğim 6 aylık olmuş ama hala sosyal koruma olduğu için evde çıkaramıyoruz, bir telefon geldi annemin beynine pıhtı atmış yoğun bakıma kaldırmışlar, ben tek kız çocuğu ve uzağım, çocuğuma bakacak kimse yok, olsada prematüre olduğu için kimseye güvenip bırakamıyorum, eşim 3 vardiya çalışıyor, ve ben eski hastane çalışanı olduğum için, çalıştığım yerde zaten eşimin de kıl dönmesi şikayeti vardı, hemen operasyon yaptırdık lazer ile, 1 gün sonra normal hayatına devam edebiliyor ama ben doktorlardan rica minnet 45 gün rapora tamamladım, pılımı pırtımı toplayıp annemin evine geçtim, eski sağlık çalışanı olduğum için bana annenize yemekleri gelip siz yedirebilirsiniz dediler, sabah öğle akşam arabaya biner ki o zamanlar acemi şoförüm, annemin yanına gider yemeğini yediriri, saçını başını toplar, eve dönerdim, sonra bebeğim covid oldu, onun doktoru ayrı hastane de, 4 gün şiddetli ateş oldu, hem anneme gider hem bebeğime bakar akşamınada gelir eşime pansuman yapardım, annem servise çıkınca para ile birini tutmuştuk, çünkü bebeğim covid olduğu için annemin yanına gidemiyordum, ama muhakkak gider kapıdan annemi görür gelirdim, ana bu ya anaaa,
Çok üzüldüm çok