- 7 Mart 2013
- 6.460
- 19.484
- 448
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Ben de bir ara alerji ve astım ilaçlarını sıraya koymuştum. İlaçları aynı anda alınca uyuyordum. Sıraya koymak zorunda kalmıştım. Sabah da demir ve mide koruyucuBir de yavaş yavaş dolunca hemen bosalmiyormus. Çok çok düşük değilse düzenli hap kullanmak daha iyi sanırım. Ben bir ara günlük olan haplardan kullanıyordum. Gerçi ben çok düzenli kullanmadim ilaç. Şimdi uygulama ile inşallah biraz daha düzenli kullanacağım. İlaçları da eski kaşıklık kutusuna koydum. Çekmeceli olmuş oldu. Sabah geçiyorum başına. Bir ondan bir bundan
Benim de kolesterolüm yüksek birazcık. Daha yüksek olduğu zamanlarda yemekten sonra uykum gelirdi. Perhizle biraz düşürdüm, gerisi için doktor spor yap dedi. Kaldı gitti. Üşengecim. En fazla yürüyorum dışarı çıkınca.Buna kan tahlillerinde bakılıyor mu bilmiyorum Magnezyum oranım hiç normal dışı değerlerde çıkmadı Benim normal dışı değerim demir D vitamini Bir de çok çok az bir şekilde kolesterol yüksekliği var
Nıye yaptırmıyorsun biley olsaydı ozaman olurduArtık senden sonra da ben yaptırmam. Aynı hastaliklar bende de var.
Bu arada bana bu ilacı hamile iken vermişlerdi. Doğuma yakın çok düşüktü çünkü. Sonra 2018 de doğum yapmıştım. 2019 ferritin değerim gayet iyi. Demekki bundanmis..gayet iyi dediğim yine 25 lerde falan..onun dışında yıllardır 5-7 arasında benim
Benımde kolestrol yuksekBenim de kolesterolüm yüksek birazcık. Daha yüksek olduğu zamanlarda yemekten sonra uykum gelirdi. Perhizle biraz düşürdüm, gerisi için doktor spor yap dedi. Kaldı gitti. Üşengecim. En fazla yürüyorum dışarı çıkınca.
Kan ilacını fazla yüklenince benim daha hızlı boşalıyor. Belki size de doktor azar azar reçete etse daha etkili olur. Benim kaybım daha çok adet kanamasından. Siz menopoza girdiyseniz başka sıkıntılar da olabilir.
YapıyormuşBenımde kolestrol yuksek
Ondanmı kahvaltı yapınca bır saat sonra uykum gelıyor
O miktara da uyuz oluyorum. Ne bileyim ben normal mi yoksa çok mu?Bende doktora gıdınce adet mıktarını soruyor
En son kıme göre neye göre dedım
Ölcememki
Menopoza girmedim ama ilk iki gün adetim o kadar yoğun ki yatağa falan geçiyor pede rağmenBenim de kolesterolüm yüksek birazcık. Daha yüksek olduğu zamanlarda yemekten sonra uykum gelirdi. Perhizle biraz düşürdüm, gerisi için doktor spor yap dedi. Kaldı gitti. Üşengecim. En fazla yürüyorum dışarı çıkınca.
Kan ilacını fazla yüklenince benim daha hızlı boşalıyor. Belki size de doktor azar azar reçete etse daha etkili olur. Benim kaybım daha çok adet kanamasından. Siz menopoza girdiyseniz başka sıkıntılar da olabilir.
Bunu ben hiç duymadım. Magnezyum için kalsiyum veya d vitamini bir arada diyorlar da aksini duymamıştım. D3 K2 formları var. Bunları devlet karşılamıyor. Ben devletin karşıladığı, koyun yününden elde edilmiş ve zeytinyağında çözünmüş D3'ü kullanıyorum hekim yazdığında. Kutu veya şişe bitince daha kullanmıyorum. Tahlile veya mevsime göre arada yazıyor hekimler, özellikle yorgunum dediğimde.Ayrıca d vitamini nasıl kullanıyorsunuz, tam etki için magnezyumla birlikte alınması gerekiyormuş
Evet ben de bahsettiğiniz d vitaminini kullanıyorum, benim doktorum bana o şekilde bilgi vermişti magnezyum cilde de çok iyi geliyor, bir doktorunuza danışın benceBunu ben hiç duymadım. Magnezyum için kalsiyum veya d vitamini bir arada diyorlar da aksini duymamıştım. D3 K2 formları var. Bunları devlet karşılamıyor. Ben devletin karşıladığı, koyun yününden elde edilmiş ve zeytinyağında çözünmüş D3'ü kullanıyorum hekim yazdığında. Kutu veya şişe bitince daha kullanmıyorum. Tahlile veya mevsime göre arada yazıyor hekimler, özellikle yorgunum dediğimde.
Benimki de genelde o halde. Bazı günler gece değiştirmek zorunda kalıyorum yoksa sabaha nanayMenopoza girmedim ama ilk iki gün adetim o kadar yoğun ki yatağa falan geçiyor pede rağmen
Magnezyum ve çinko normal çıkıyor.Evet ben de bahsettiğiniz d vitaminini kullanıyorum, benim doktorum bana o şekilde bilgi vermişti magnezyum cilde de çok iyi geliyor, bir doktorunuza danışın bence
Tiroidinize baktırın bence tiroid bu halsizlık uykudan uyanmama sorunları yaratıyor bide tansiyon hep düşükse böyle yapabiliyor kendimden biliyorum. Geçmiş olsun onun dışında eğer depresyona girmiş olabilirsinHerkese merhaba
Geçtiğimiz Kasım ayında kan değerlerim sebebiyle 10 gün hastanede yattım
Yıllardır duzelmeyen B12, Demir ve D vitamini eksikliğim var bazen aylarca yataktan çıkmıyorum zorunlu olmadıkça
Su an B12 değerim 300 civarına çıktı ama demir ile d vitamini halen çok düşük doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum düzenli olarak ama değişen bir şey yok yaşam kalitem sıfıra düştü kilo vermem çok zorlaştı kilomda var ben şunu sormak istiyorum böyle beni zıpkın gibi yapacak ama kilo aldırıp iştah açmayacak takviye veya bitkisel yöntem var mı acaba
Lütfen konum tasinmasin gerçekten hastaneye gitmekten de bıktım ilaç içmekten de bıktım burda daha çok kişi görür belki yardımcı olan çıkar
Su an demir 24
D vitamini 17
O belli olmuyormuş. Her seferinde yapabilir. Zaten daha bana veren olmadı. Dur bakalım hapla yükselir inşallah..bu sefer düzenli kullanayım daNıye yaptırmıyorsun biley olsaydı ozaman olurdu
Bünyene alerji yaparsa onlar olur
Demekkı yapmamıs
Yerınde olsam ondan yaptırırdım
Magzenyum kandan gerçek anlamda ortaya çıkmıyor diyorlar.Magnezyum ve çinko normal çıkıyor.
Evet öyleymiş. Doktorlar duruma göre iyonize, 24 saatlik idrardan veya alyuvardalilere baktırıyormuş.Magzenyum kandan gerçek anlamda ortaya çıkmıyor diyorlar.
Demek benim gibi başka insanlar da varmış. Takipteyim konunuzu. Yalnız değilsiniz :)Maddi sorunum yok
Ciğer sevmem nefret ederim diğerlerini düzenli olarak tüketiyorum
Ama spor ve yürüyüş benim için imkansız
Bakın dün şöyle bir şey oldu canım Kavun istedi dolapta var ama kesip yiyecek dermanım yoktu yemedim
Bu haldeyim maalesef
Hastaneye yatınca da bir şey olmuyor 10 gün yattım aynı değişen hiç bir şey olmadı
Kalp seker kanser vs vs neler neler bakıldı hic bir şey çıkmadı verdikleri ilaçlar da etki etmedi
Şunun var o yüzden böylesin şunu yapmalısın diyen olmadı isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?