- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.745
- 44
bosanmadan sonra ilk defa biriyle denemissiniz bir ayda bunlari hissetmissiniz. demek ki yeni bir iliskiye aciksiniz. diger tanismalarinizda da hissedersiniz hic suphe yok:) merak etme kalp bir kisiye bagli degildir. atmaya ve hoslanmaya devam eder.ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım.
Boşandığını herkese söylemek zorunda değilsin ama görüşmeye başladığın ilk anda söylemeliydin, adamın tercihi bekar biriyle evlenmekmiş demek ki. Bundan sonraki ilişkiler için tecrübe edinmiş oldunuz.Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Çocukların cinsiyeti üzerinden abuk subuk şeyler yazarken yıl 2025 değil tabi. Safsatalar diyor birdeGörüştüğünüz beyfendi bakir miydi sordunuz mu ?
Ailesine neyi açıklamayacak anlamadım. Bir gecede 4 farklı erkekle mi sex yaptınız ? Genelevde mi çalıştınız ? Önünüze gelen her erkekle mi yatıp kalktınız ??
Tanrı'nın , devletin, toplumum huzurunda evlendiniz. Telli duvaklı baba evinizden çıktınız. Bir erkek sizi eş olarak seçti. Demek ki siz evlenilecek bir kadınsınız.
Çok dindar geçiniyorlar da hiç evlilik yapmış İslam Peygamberi kendinden 15 yaş büyük başından 3 evlilik geçmiş çocuklu Hatice Hanım ile evlendi. Vefatından sonra evlendiği hanımlar da boşanmış ve çocuklu idi. Sahabalerin eşleri de boşanmış kadınlardı.
Boşanmak dinen ve kanunen hak'tır. Katolik nikahı mı kıyıyorlar anlamadım gitti. Vatikan'da bile boşanmalar yasallaştı. Niçin size vebalı muamelesi yapılmasına müsade ettiniz ki ? Çarkına tükürürdüm o adamın.
2025 yılına girmemize sayılı günler kala bu safsatalarla niye uğraşıyoruz ?
Bu vatandaş da öğretmen mi ? Diplomasını yırtsın atsın yetiştirdiği çocuklara yazık Gelecekte boşanmayacağının garantisi var mı acaba ? Ya şh hayatta neyin garantisi var yarına çıkacağımızın senedi var mıdır ?
Pırıl pırıl kafalar
Seven insan icin bu tarz şeyler mesele değil komik hatta ama sizin olayınız farklı sanki daha çok mantığa dayalı olmuş gibi,arkadaşlar tanıştırmış uyum sağlamışsınız ama duygusal bir durum olmamış karşı taraf açısından,çevremde sıklıkla karşılaştığım asla sıcak bakmadığım bir olay,çalışan eş arayışında olan erkek,olabilir mantık evliliği yapmak istiyordur o açıdan bakarsanız adam haklı evlenmiş boşanmış ama başı beladan kurtulamayan kadınlarla dolu etraf ve zaten duygusal değil mantık olarak bakarsak bende uzak dururdum,dediğim gibi tanışıp çok iyi anlaşıyoruz deyip evlilik hazırlığında olan ama işten çıktı diye nişan atan insanlarda var,eşim bana öldü bitti diye dolaşan ama içten içe bu yüzden evlendiğini bilende var,bence kötü bir evlilik sonrası bu kadar sığ bir adamla yüzeysel bir ilişki vasatlığından kurtulduğunuz için mutlu olmalısınız,ailesini bahane etmesi ayrı bir iticilik,bireysel bağımsızlığını kazanamamış erkek ama adam olamamış bir asalak daha,bence sevinin kılkuyruk bir tiple yine hataya düşebilirdiniz.Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Kendi düşüncesi bence yoksa,gizleyedebilirdi ikimiz arasında kalsın ailem buna onay vermez hır gür olmasın onlarla uğraşamam diyioKızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Daha önce evlenmiş olunca ne oluyor ?Artık günümüzde medeni durumu bekar olanların çoğunun bir sürü sevgilisi olmuş , yapmadığı kalmamış . Şimdi bu kişiler daha önce evlenmemiş oldukları için daha mı uygun oluyor ? Bunu kendim eleştirmek için yazmıyorum onların zihniyetine göre düşünüyorum. Siz namusunuzla evlenip ayrılmışsınız. Neyi açıklayamıyor ? İyi ki olmamış. Size değer vermemiş maalesef. Değer veren insanın bunları gözü görmez.Siz de bir daha görüşmenin en başında söyleyin. Beğenmeyen hiç gelmesin. Ben de kısa bir evlilik yaşadım .Şu anki eşim benimle görüşmeyi istediği anda söyledim.
Ayyy salahanaSen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi.
Siz daha evvel kendinizi mutlu hissetmediğiniz, doğru davranılmadığınız bir evliliği sonlandırmışsınız. Bu sizin kendinizi ne kadar sevdiğinizin, saygı duyduğunuzun göstergesi. Bu saygı ve sevginizi hep koruyun lütfen.. Duygularınızın bunun önüne geçmesine izin vermeyin. Elbette üzülebilirsiniz, samimiyetle güzel hisler başlamış olabilir. Kalbinize sıkı sıkı sarılın. Üzgünsün, ben yanındayım, seni koruyorum çünkü sen en güzelini hak ediyorsun deyin..Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Ben sizi çok iyi anladım. Saklamadınız zaten neden saklayasınız ki.. Bu önem arz eden, üzerine ışık tutulacak konulardan değil. Elbette sizi tanıyan kişi diğer özellikleriniz gibi bunu da bilmeli. Bu sizi değiştiren bir durum değil. Güzel umutlarla, niyetlerle bir yola çıkmışsınız. Olmamış, hayatı eziyete dönüştürmek yerine yollarınızı ayırmışsınız. Bu durum nasıl bir insanı istememek için itici sebep olabilir? Mesela aileye açıklanacak, üzeri kapanacak bir durum değil ki bu.. Bunu mevzu olarak gören biri sizi rahatsız ediyorsa düşünce tarzlarınız tavan tabana zıttır. Toplumda kabul gören zihniyetin elbette farkındayım ama yanlış yanlıştır. Şunu dese anlarım.. Sebep öğrenmek ister belki, o süreçte ve sonrasında eski eşinizle olan iletişimin boyutunu bilmek ister, kendi ve yaşantısını, geleceğini etkileyecek bir durum var mı yok mu bunun üzerinde durur, bu anlaşılır ve tercihine kalmıştır. Fakat beni rahatsız eden nokta, sizin ayrılmış olmanızı ailesine nasıl açıklayacak olmasıymış. Lütfen açıklamasın, hoşçakalsın.Amacım gercekten saklamak degildi,kucuk bir sehirdeyim ve güvenmeden açiklamam farklı davranışlarin önünü acabilirdi. Ben kimsenin kalbini açip bakamayacagim icin gelen insamlarin samimi mi yoksa baska bir amacla mi gelecegini ayirt edemem diye önlem icin