Hiç evlenmemiş erkek/bosanmıs kadın ilişkisi

6 aylık tanışmada her sey uyumlu mu bilemezsiniz ki.
Mesela belki de adamın cinselliği kötü
Bekaret isteyen ve bakire değilsin diye " ben bunla basedemem" diyen bir adam...Tüm sülalesi senin bekaretini konuşacak, üstüne gelecek olarak düşünüyor...Böyle düşünen biri kadınla ilgili bir çok konuda dar kafalıdır. Bence o seni çalıştırmazdı da

Bence bir ay, birbirinizi tanıma yolunda olduğunuz insana ilk defa evlenmiyorum demek için geç.

Konuyu şöyle düşünelim.
Kız kardeşlerimizden biri diyor ki biri ile tanıştırıldım, bir aydır görüşüyoruz, daha önceden boşanmış yeni söyledi.
Ona çoğumuz bunu aracı neden söylememiş ya da adam baştan söylememiş diye tepki veririz, bir kısım da tanı ama dikkatli ol çok bel bağlama altından başka şey de çıkabilir deriz.

Bu cinsiyetten bağımsız bir şey. Ne güzel baştan söylemiş. Vakit almamış.

Bence de evlenip ayrılmakta sorun yok. Boşanmış ebeveynlerim var, hayat bu ben de boşanabilirim. Yani evlenmekten bile doğal geliyor bana boşanmak. Ama boşanan kişi bununla gurur duymak yerine (evet kötü giden evliliği bitirmek gurur duyulması gereken bir şeydir. Güçlü olduğumuzu gösterir.) saklıyorsa oradan uzaklaşmak da doğal.

Önünüze bakın.

ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım.
bosanmadan sonra ilk defa biriyle denemissiniz bir ayda bunlari hissetmissiniz. demek ki yeni bir iliskiye aciksiniz. diger tanismalarinizda da hissedersiniz hic suphe yok:) merak etme kalp bir kisiye bagli degildir. atmaya ve hoslanmaya devam eder.
ayrica ben adama hak verdim. adam zaten görücü usulü denemek istemis. yani muhtemelen aradigi sagdan soldan referansi olan - memur ve bakire bir kızdır. yoksa niye görücü islerine girsin ki? eli yüzü düzgün is guc sahibi biriyse zaten iki dm atsa bulusacak kiz bulurdu. işini riske atmak istememis gorucu bulmus onda da boyle büyük bir sey öğrenmiş.
adamin "aileme anlatamam" demesi de normal. eski konunuzu okudum. sizin öz be öz anneniz dayak yediğinizi , eziyet cekmenizi bilmesine rağmen ayrılmayın barışin diye yataginiza muska koyan, bosandigini herkesten gizleyen "ben nasil anlatırım elaleme" diye aglayan bir kadinmis.
muhtemelen sana uygun gördükleri adam da benzer kültürden gelmis. o senin öz annen - en kiyamayacak kisi. oteki kadin kaynana adayi. kimbilir nasil gosterirdi tepkisini..cocuk taniyor demek ki ailesini.
ya da cocuk da bu kültürden, bunu benimsemis.
olabilir yani, herkesin kriterleri var. eminim sizin de vardir - olmayinca yol vereceginiz bazi ozellikler - bu adamdaki de bu iste.
bu saatten sonra yakinda yine yazabilir sirf sizi yoklamak icin. kalbinize girdiğini biliyor belki yatağiniza da girebilmek icin. ama devamının olmayacagini - ailesinin istemedigi bir durum oldugunu bilin , ona gore eger yaparsa vaatlerine kanmayin.

bu arada ben 'bosanmis insan soyle boyle' asla dusunmem. babamin da 6 aylik bir evliliği olmus.herkes "duzgun olsa ayrilmazdi" falan demis ama annem kimseyi dinlemeyip ailesiyle kavga edip evlenmis, 35 yıldır anneme cok iyi bir koca, mutlular. Kuzenim hep yazarim 3. evliliğini hic evlenmemis guneydogulu bir adamla yapti. sonda mutlulugu buldu, coluk cocuga karisti. simdi gayet iyi.
ama bir insan istemiyorsa da ona uygun değildir, istemiyordur. yapacak bir şey yok

Boşandığını herkese söylemek zorunda değilsin ama görüşmeye başladığın ilk anda söylemeliydin, adamın tercihi bekar biriyle evlenmekmiş demek ki. Bundan sonraki ilişkiler için tecrübe edinmiş oldunuz.

Çocukların cinsiyeti üzerinden abuk subuk şeyler yazarken yıl 2025 değil tabi. Safsatalar diyor birde

Son düzenleme:
Üzülmemek adına ilk tanıştığınızda söylemelisiniz. Böyle adamlar çıkabiliyor... Hayırlı değilmiş üzülmeyin

Seven insan icin bu tarz şeyler mesele değil komik hatta ama sizin olayınız farklı sanki daha çok mantığa dayalı olmuş gibi,arkadaşlar tanıştırmış uyum sağlamışsınız ama duygusal bir durum olmamış karşı taraf açısından,çevremde sıklıkla karşılaştığım asla sıcak bakmadığım bir olay,çalışan eş arayışında olan erkek,olabilir mantık evliliği yapmak istiyordur o açıdan bakarsanız adam haklı evlenmiş boşanmış ama başı beladan kurtulamayan kadınlarla dolu etraf ve zaten duygusal değil mantık olarak bakarsak bende uzak dururdum,dediğim gibi tanışıp çok iyi anlaşıyoruz deyip evlilik hazırlığında olan ama işten çıktı diye nişan atan insanlarda var,eşim bana öldü bitti diye dolaşan ama içten içe bu yüzden evlendiğini bilende var,bence kötü bir evlilik sonrası bu kadar sığ bir adamla yüzeysel bir ilişki vasatlığından kurtulduğunuz için mutlu olmalısınız,ailesini bahane etmesi ayrı bir iticilik,bireysel bağımsızlığını kazanamamış erkek ama adam olamamış bir asalak daha,bence sevinin kılkuyruk bir tiple yine hataya düşebilirdiniz.

Benim ilk evliliğim kağıt üstündeydi tayin dönemi için önden nikah yapmıştık ama düğün olmadan ayrıldık.2.evliliğimde daha benle tanışmadan sorup öğrenmiş bende daha ilk görüşmemde anlattım.problem değil dedi.hatta çocuklu kadınla evlenmiş akrabaları varmış onları anlattı.bana ben senin arkandayım kimse bir şey diyemez dedi.evlendik 6.ayda bu meseleyi annesi oğluma yakışmadı dedi.doğum yaptığımın sabahında bile annesi gelip bu meseleyi konuştu.yani evlerine gidiyordum hoşgeldin diyen bile olmuyordu.ben yokmuşum gibi davranıyorlardı.söz verildiği gibi arkamda duran da olmadı.aldatıldım sen kadın olsaydın ilkinde başarırdın evliliği falan her hatalarını benim ilk evliliğimdeki başarısızlığıma geldi.susmam kabul etmem istendi.ne güzel adam en başından size arkanızda duramayacağını söylemiş.inanın bu çok büyük bir iyilik

Sen derdini anlatabilen hanımefendi bi kızsın demiştim ilk konunda. O kadar net hatırlıyorum seni sevgili konu sahibi.

Ilk eşin seni sevmiyordu ve bütün sorunların sebebi buydu.

O zamam da demiştim. Seni sevenle sevmeyeni ayırt edemiyorsun.

Sence bu adam sana değer verdi mi? Hayır.

Insanın tabiki belli kıstasları olabilir ama böyle ezikce değil.

Bitirmek en iyisi olmuş.

Lütfen biraz aşk filmi izle ve seven adamların sevdikleri kadın icin nelere katlanabildigini gör.

Hakkında hayırlısını diliyorum. Umarım hayatına seni hak eden düzgün ve seni seven bir adam alırsın.

ben de çocuksuz kısa evlilik yapmış biriyim sizin gibi ama sizin hatanızda var. en fazla 2. görüşmede evlilik yaptığınızı söylemeliydiniz. saklamış gibi olmuşsunuz duygular oluşmaya başladı diyorsunuz. 1 ay saklamışsınız nerdeyse.
ben de herkese söylemiyorum en yakınlarım bilir boşandığımı gerek yok diyorum ama bi erkekle görüşsem söylerim en başta. bilsin yani sonra bu şekle düşmektense duygu oluşmadan daha kolay atlatılır. bana da bu şekilde söylense saklamış der yoluma bakarım. hayırlısı olmuş size ders olsun bundan sonra en başta konuşun.

Daha önce evlenmiş olunca ne oluyor ?Artık günümüzde medeni durumu bekar olanların çoğunun bir sürü sevgilisi olmuş , yapmadığı kalmamış . Şimdi bu kişiler daha önce evlenmemiş oldukları için daha mı uygun oluyor ? Bunu kendim eleştirmek için yazmıyorum onların zihniyetine göre düşünüyorum. Siz namusunuzla evlenip ayrılmışsınız. Neyi açıklayamıyor ? İyi ki olmamış. Size değer vermemiş maalesef. Değer veren insanın bunları gözü görmez.Siz de bir daha görüşmenin en başında söyleyin. Beğenmeyen hiç gelmesin. Ben de kısa bir evlilik yaşadım .Şu anki eşim benimle görüşmeyi istediği anda söyledim.

Kendi düşüncesi bence yoksa,gizleyedebilirdi ikimiz arasında kalsın ailem buna onay vermez hır gür olmasın onlarla uğraşamam diyio

Yani aynısını yazacaktım, beraber yaşayan, gezen tatile giden çok çift var artık arada sadece imza eksik. Eeee bu durumd a imza koyup ayrılanlar boşanmış, defolu koymayanlar bakir/bakire mi oluyor
Ben de eleştirmek için yazmadım, bu zamanda sevgili yapmayan yok gibi o yüzden 6 aylık evliliği takmak saçma geldi bana da. Ben de birlikte yaşamış olanlar kervanındanım, gayet normal hazmedemeyen gelin hamamı yapıp akça pakça ev kızı baksın ne diyeyim

Bir süre önce 36 yaşında 9 yaşında çocuğu olan birisi 25 yaşındaki kadını boşanmış diye red etti ve gitti hiç evlilik yapmış biri ile evlendi. Bu yüzden hiç kendinizi üzmeyin adamların büyük çoğunluğu böyle maalesef.
Bazı üyelerinde sanki adamlara haksızlık yapılıyor gibi ilginç bir şekilde savunmaya geçmiş. Neymiş bu sitede boşanmış erkekler söz konusu olunca farklı konuşuluyormuş. Bunu savunanlar çevrelerine baksalar bırakın boşanmış erkekleri yaşını başını almış çocuklu adamların bile hiç evlenmemiş kadınlarla evlendiğini ve bunu kendilerinde hak gördüklerini görecekler.

Siz daha evvel kendinizi mutlu hissetmediğiniz, doğru davranılmadığınız bir evliliği sonlandırmışsınız. Bu sizin kendinizi ne kadar sevdiğinizin, saygı duyduğunuzun göstergesi. Bu saygı ve sevginizi hep koruyun lütfen.. Duygularınızın bunun önüne geçmesine izin vermeyin. Elbette üzülebilirsiniz, samimiyetle güzel hisler başlamış olabilir. Kalbinize sıkı sıkı sarılın. Üzgünsün, ben yanındayım, seni koruyorum çünkü sen en güzelini hak ediyorsun deyin..

Ben sizi çok iyi anladım. Saklamadınız zaten neden saklayasınız ki.. Bu önem arz eden, üzerine ışık tutulacak konulardan değil. Elbette sizi tanıyan kişi diğer özellikleriniz gibi bunu da bilmeli. Bu sizi değiştiren bir durum değil. Güzel umutlarla, niyetlerle bir yola çıkmışsınız. Olmamış, hayatı eziyete dönüştürmek yerine yollarınızı ayırmışsınız. Bu durum nasıl bir insanı istememek için itici sebep olabilir? Mesela aileye açıklanacak, üzeri kapanacak bir durum değil ki bu.. Bunu mevzu olarak gören biri sizi rahatsız ediyorsa düşünce tarzlarınız tavan tabana zıttır. Toplumda kabul gören zihniyetin elbette farkındayım ama yanlış yanlıştır. Şunu dese anlarım.. Sebep öğrenmek ister belki, o süreçte ve sonrasında eski eşinizle olan iletişimin boyutunu bilmek ister, kendi ve yaşantısını, geleceğini etkileyecek bir durum var mı yok mu bunun üzerinde durur, bu anlaşılır ve tercihine kalmıştır. Fakat beni rahatsız eden nokta, sizin ayrılmış olmanızı ailesine nasıl açıklayacak olmasıymış. Lütfen açıklamasın, hoşçakalsın.

Türkiye de yaşayıp da böyle bir şeyin sorun olabileceğini düşünmeyen insanlar bana fantastik geliyor. İnsan yaşadığı çevreden bu kadar kopuk olmaz. 6 ay evli kalmışsınız çoluk çocuk olmamış neden sorun olsun ki diye düşünüyorsunuz haklı olarak ki zaten de öyle. Ama herkesi kendiniz kadar olgun sanmanız fazla naif. Aracıların da sizin de bunu en başta söylemesi gerekirdi çünkü etraf bunu sorun edebilecek çapsızlarla dolu. Boşu boşuna zaman ve duygu israfı olmuş.

Cok seven insanlar ailesini muthıs sekılde Ikna edıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…