Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım.
Siz bekarsınız. Karşı taraf da bekar.
Baş edilemeyecek olan nedir ? Hırsızlık mı yaptınız ? Grup sex mi yaptınız erkeklerle ? One-nigh-stand mi takıldınız ? Yüz kızartıcı utanılacak ne var ? Kime ne ?
Siz evliydiniz ! Evlilik hak olduğu gibi boşanmak da hak.
Doğum, ölüm, boşanmak, evlilik hepsi hayatın doğal akışında olan durumlardır.
3.evliliğimi, hiç evlenmemiş bir adamla yaptım ülke değiştirdik.
Eşimin ailesinden bir kişi bile laf etmedi ! Edemez. Hadleri değil. Kimi koynuma alacağıma anam babam karışamaz dedi.
Görümcemin oğlu var ilk evliliğinden ve o da başından hiç evlilik geçmemiş bir adamla evli. İki taraf da çocuk doktoru Avusturya'da yaşıyorlar.
Eşimin ailesinde de benim ailemde de boşanmış pek çok kadın akrabamız var.
Teyzemin kızı polis. O da 6 ay evli kaldı cehennemi yaşadı. Daha önce hiç evlilik yapmamış bir Savcı ile evli.
İstanbul'dayken katıldığım bir cemiyette , aile mahkemesinde hakim , yaşının 50'den fazla olduğunu tahmin ettiğim doğulu ve dindar bir beyfendi ile tanıştırılmıştım. Eşi de çok naif bir hanımefendiydi. Kadının 2.evliliği hatta ilk evliliğinden kızı varmış liseye giden, hakim olan beyfendinin de ilk evliliği kendisi söylemişti.
Harika bir mesleğiniz var. Hemen tayin isteyin zorlayın şartlarınızı birşekilde büyükşehirlere kaçın. Trakya- Marmara-Ege üçgeninde yaşayın. Sizi aşağıya çekmelerine müsade etmeyin.
Hayat devam ediyor. Siz bunu zihninizde bir sorun olarak görmeye devam ettikçe çekim yasası gereği böyle insanlar karşınıza çıkacak.
Güzel bir gelecek diliyorum..