Kendi düşünceleri bu yöndeymiş.Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Kendi düşünceleri bu yöndeymiş.
Ben bunu aileme açıklayamam demiş. Ortada çocuk yok bir şey yok. Kısa süreli evlilik olmuş. Evlilik gibi boşanmak da bir haktır böyle düşünen biriyle evlenmemeniz daha hayırlı zaten. Allah karşınıza iyi birini çıkarsın inşallah , kendinizi üzmeyin. Her şey olacağına varır. Biraz daha sabırKızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Bu arada ben de 28 yaşındayım 9 aylık bir evliliğim oldu boşandım 6 yıl önce. Şuan bekarım. Daha önce birkaç sevgilim oldu ve onlarla ciddi yola gireceğimi hissettiğim zaman ,konuşma çok fazla ilerlemeden boşanmış olduğumu söylüyordumKızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Forumda çocuksuz boşanmış erkek - bekar kadın ilişkisini onaylamayan, uygun olmadığı yönünde görüş beyan eden üyeler de var. Kadın - erkek farketmeksizin her 2 tarafında bir ilişkide aradığı kriterler olamaz mı ? Adam kendisiyle benzer yaşanmışlıklara sahip birisiyle bir ilişki yaşamak istiyor demek. Bu adamı kötü, ana kuzusu vb yapmaz ki.
tabi ki yapmaz ama kriter adamın kriteri değil ki adam aileme açıklayamam diyor açıklayabilirse kriter değil yani istese yürürmüş yaniForumda çocuksuz boşanmış erkek - bekar kadın ilişkisini onaylamayan, uygun olmadığı yönünde görüş beyan eden üyeler de var. Kadın - erkek farketmeksizin her 2 tarafında bir ilişkide aradığı kriterler olamaz mı ? Adam kendisiyle benzer yaşanmışlıklara sahip birisiyle bir ilişki yaşamak istiyor demek. Bu adamı kötü, ana kuzusu vb yapmaz ki.
Adamın tercihi kendisiyle benzer tecrübelere sahip birisiyle bir ilişki yaşamak demek ki. Bunda kızacak, alınacak bir şey yok ki.Yani konu sahibesi genç, öyle gerçek bir evlilik deneyimi de olmamış zaten 6 ayda kavga dövüş şiddet derken boşanmış. Konu sahibesi evlilik yaşamış sayılıyor mu kiAdam çocukluysa olmaz yazıyorum ben çocuksuzsa, öyle ahım şahım yaş farkı yoksa, medenice de boşanduysa olur tabi niye olmasın. Burdaki adamlar hem ağır kusurlu, hem çocuklu, gencecik kızlara eski eşin çocuğun kahrını çekme denk birini bul yazıyoruz 2 durum arasında hiçbir benzerlik yok.