göbekli erkek ben de sevmem doğrudur, benim göbeğim olmasına rağmen
Ben dal gibiyim maşallahama g.tlü göbekli erkek severim varsa bana gönderin
bu topiğe çok yazacak şeyim var ama yazmayayım , sonu gelmez. Ben de duygusal boşluktayım.....kadir gecesi hepimize dua edeceğim. Lakin şöyle bir şey de var, kendimizi hayata kapatmayalım, karamsarlığa kapılmayalım. Biz kısmete yardımcı olmak için ne yapıyoruz bunu düşünelim, eve kapanmayalım. Ben de sık sık karamsarlığa kapılıyorum, enerjim hiç yok ama kendimi zorluyorum. Dilini bilmediğim bir ülkede sosyalleşmeye, kendimi izole etmemeye çalışıyorum , sizden daha zor durumdayım dostlar.
Ne desem boş biliyorum ,üzülmeyin diyemem çünkü ben de üzülüyorum. Yine de iyi dileklerimi sunmak istedim.
Aslında evlenmek isteyip bir türlü kısmet olmayanların açtığı çok konu var. Ben de o konuları okudum, kendi hislerimden de bahsettim. Bu konuyu daha farklı bir amaçla açmıştım, tekrar anlatayım. Kısmetimiz gelir veya gelmez bunu bilemeyiz tabi ki. Diyelim ki yıllar sonra gelecek ya da hiç gelmeyecek, sonuçta artık takmıyoruz desek bile içten içe hepimiz üzülüyoruz. İşte bu bekleyişe ve üzülmeye bir çare bulan var mı? İçim sıkıldığında şöyle bir aktivite yapıyorum iyi geliyor, ya da terapiye gittim iyi geldi ya da düşünce yapımı değiştirdim falan diyen var mı? Biz de deneyelim. Böyle üzül üzül depresyona gir nereye kadar? Hayatı kaçırdığımı hissediyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Evlenmemiş ama hayatı dolu dolu yaşayanlardan tavsiyeler istiyorum kısacası.
bu topiğe çok yazacak şeyim var ama yazmayayım , sonu gelmez. Ben de duygusal boşluktayım.....kadir gecesi hepimize dua edeceğim. Lakin şöyle bir şey de var, kendimizi hayata kapatmayalım, karamsarlığa kapılmayalım. Biz kısmete yardımcı olmak için ne yapıyoruz bunu düşünelim, eve kapanmayalım. Ben de sık sık karamsarlığa kapılıyorum, enerjim hiç yok ama kendimi zorluyorum. Dilini bilmediğim bir ülkede sosyalleşmeye, kendimi izole etmemeye çalışıyorum , sizden daha zor durumdayım dostlar.
Ne desem boş biliyorum ,üzülmeyin diyemem çünkü ben de üzülüyorum. Yine de iyi dileklerimi sunmak istedim.[/QUOTE
havan bana mı yoksa, ben de sana bir göbek havası atarım şaşarsınne bulursunuz göbekli erkekte,burada çok var diyorum,hala orada arıyorsunuz
canım siz eşinizle flört ederek mi tanışdınız yoksa birinin vasıtasla mı? Allah mesut etsin.
canım o dediğiniz duayı her gün mü okuyorsun abdest alımasın gerekiyor mu okumadan evvel?
kızlar gecende yüzük falı yaptım.yuvarlak alyans gibi bir yüzüge ama benımkı alyans degıldı cam gibi bişeydı umreden gelmişti.sac telinizi baglayıp yarım bardak dolu suya o yuzugu tutuyosunuz sac telınızle.beklıyosunuz kıpırdamadn.yuzuk zamanla hareket etmeye baslıyo cıkan çın çın seslerı sayıyosunuz.kaç kere carparsa o yasta evlenıyomussunuz :) fala ınanma falsız kalma mısalı yapim bi dedim merak geldi.27 cıktı 27 yasımdayım zaten :) sonra kuzenım ver bakım bende yapım dedı aldı yüzügü masadan yere düştü yüzük yanlıslıkla düşürdü.hafifte düştü.benım yüzük tam ortadan ikiye kırıldı.kızda falına bakamadı üzüldü bide yüzügüümü kırdıgına cok sevıyorum bu yuzugu dıye söylemıstım falıma bakarken ben ne bılım kırılıcak:) üzülme ben bunu küpe yapıcam bak tam ıkıye böludu yıne kullanırım fılan dedımde rahatladı kız biraz :)
Ne desem boş biliyorum ,üzülmeyin diyemem çünkü ben de üzülüyorum. Yine de iyi dileklerimi sunmak istedim.
Senin bazi konularini hatirliyorum. Yabanci ulkede yasamak zor tabi. Allah kolaylik versin canim.
Çok tatlısın yaa güldürdün beni:)))
kızlar gecende yüzük falı yaptım.yuvarlak alyans gibi bir yüzüge ama benımkı alyans degıldı cam gibi bişeydı umreden gelmişti.sac telinizi baglayıp yarım bardak dolu suya o yuzugu tutuyosunuz sac telınızle.beklıyosunuz kıpırdamadn.yuzuk zamanla hareket etmeye baslıyo cıkan çın çın seslerı sayıyosunuz.kaç kere carparsa o yasta evlenıyomussunuz :) fala ınanma falsız kalma mısalı yapim bi dedim merak geldi.27 cıktı 27 yasımdayım zaten :) sonra kuzenım ver bakım bende yapım dedı aldı yüzügü masadan yere düştü yüzük yanlıslıkla düşürdü.hafifte düştü.benım yüzük tam ortadan ikiye kırıldı.kızda falına bakamadı üzüldü bide yüzügüümü kırdıgına cok sevıyorum bu yuzugu dıye söylemıstım falıma bakarken ben ne bılım kırılıcak:) üzülme ben bunu küpe yapıcam bak tam ıkıye böludu yıne kullanırım fılan dedımde rahatladı kız biraz :)
Hic evlenmemis, otuz yasin uzerinde ve artik pek de umudu kalmamis olan arkadaslar sorum size. Gunler bir sekilde geciyor. Kimimiz calisiyoruz, kimimiz hobilerimizle zaman geciriyoruz, kosturuyoruz ama geceler size de cok uzucu ve uzun geliyor mu? Neler yapiyorsunuz? Zamaninizi nasil geciriyorsunuz? Ve en onemlisi moralinizi nasil yuksek tutuyorsunuz?
Ben hala ailemle yasiyorum. Cocukmusum gibi odam var, evlilerin evi varken. Bu gucume gidiyor. Odamda bir suru ceyizim var ozenle secip ozenle sarip sarmaladigim. Evim olsa, kendi zevkimce dosesem diye hayal kurmak bile aci veriyor. Ailemle yasamak gucume gidiyor dedim ama Allah onlari basimdan eksik etmesin. Bir gun gelecek onlar olmayacak. Ben ne yapacagim o zaman yapayalniz? O kadar korkuyorum ki.
En kotusu de amacsiz yasamak. Ne icin yasiyorum ki ben? Calismak icin mi? Gezip tozmak deseniz herkes evli kimle gezeyim, yalniz mi? Coluk cocuk yok. Bombos bir hayat. Varligim ya da yoklugum neyi degistiriyor ki? Hic evlenmemis bir halam var. Annesi babasi uzun zaman once vefat etmis tabi. İki kardesi var ama herkes kendi hayatini yasiyor. Oyle olmaktan cok korkuyorum. Kismet deyip geciyoruz. Ama isyan etmemek elde degil. O kadinin ne gunahi var da onun kismetine boyle yalnizlik ve bos bir hayat dusmus?
Yardim edin arkadaslar. Psikolojim cok kotu. Eger benim kismetim de boyleyse koca bir hayat nasil dayanacagim? Siz nasil dayaniyorsunuz?
nişanlanmadan önce yaşım 25olmasına ragmen aynen senın gıbı dusunuyordum yanlıs ınsanlar grmıstı hayatıma kısa surelı ama uzucu ılıskıler yasamıstım.neye elımı atsam kuruyordu benım ıstedgım benı ıstemıyor benı ısteyenıyse ben bı turlu mutlu olamıyordum evde aılesel sorunalrmda var yalnız hıssedıyordum manevıyata yoneldım dualar namaz ınanc ve gecen sene bu aylarda nısanlımla tanıstk bır kac ay sonra da nısan yaptık mutluyuz ama sorunlar hıc bıtmıyor nısanlmla brbrmızı sevmemıze ragmen evlenmek ıstememıze ragmen bazı engellerden evlenemıyoruz demem o kı karamsarlıga kapılma allah bır kapı acıcaktır.hakkında hayırlısını ıste eger cok ıstedıgın bırsey olmuyorsa allah senın ıcın belkı daha guzel bır plan yapıyordur boyle dusun bende senın gıbıydım belkı ayıp ama ılskısı olan yada nısanlı arkaaslarmı ıcten ıcten kıskanıyordm neden bende onlar gıbı deglm dıye evlı arkadaslarmla gorusmuyordum cunku baska bır boyut oluyor evlı bekar arkadslık:/ sonuç olarak dua et bıldıgım cok guzel hacet dılek kısmet dualarıda var:) denenmıs yardmcı olabılırm...
tabıkı hemen anlamlarıyla veriyorumcanım dediğin dualar hangileri banada verebilirmisin?
cattycat , arkadaşım benim konumu da okumuşsun, halimi biliyorsun. 25 yaşındayım ama hayatımın hiç bir döneminde bu konular hakkında bu kadar umutsuz ve olumsuz olmamıştım. Bütün hayal kırıklıklarımdan sonra artık bir mutlu sonun benim için mümkün olacağına inanmıyorum. Hatta şaka yollu artık yedi sekiz kedi alır onlarla yaşarım ben de filan diye konuşuyorum insanlarla. Ama işin kötüsü içimden gerçekten de o denli yalnız kalacağıma inanıyorum.Evden çıkmak istemiyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, bunları konumda da yazmıştım... Keşke sihirli bir değnek olsa elimde de kendimi de sizleri de bu ruh halinden kurtarsam. Ama gerçekçi bakınca etrafa işimiz çok zor. Severek ayrıldım, zaten kahroldum... Bari gelecekten umudum olsaydı, ama o da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?